Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Studio & Recording

 
   
        Ukupno artikala: 872  
.
  Mikrofoni  
  Mikrofoni (96)  
.
  Zvučne i procesorske kartice  
  Zvučne i procesorske kartice (134)  
.
  Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  Digitalni HD rekorderi (samostalni) (12)  
.
  Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  Vanjski effekti i procesori (outboard) (126)  
.
  Konverteri  
  Konverteri (13)  
.
  Miksete  
  Miksete (61)  
.
  Monitori  
  Monitori (81)  
.
  Kontroleri  
  Kontroleri (48)  
.
  Slušalice i pojačala za slušalice  
  Slušalice i pojačala za slušalice (34)  
.
  Dodatna oprema i pribor  
  Dodatna oprema i pribor (205)  
.
  Software  
  Software (6)  
.
  Master Clock  
  Master Clock (5)  

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E4.5 monitori 1 par
PreSonus Eris E4.5 dolazi u paru, dva 4,5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za snimanje muzike u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 70 Hz do 20 kHz, 4,5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitori izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija. Balansirani i nebalansirani ulazi, detaljna korekcija frekvencija za prilagođavanje različitim pozicijama u sobi.


Artist cijena: 385,00 KM

Cijena: 440,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
  Kliknite za više informacija     ADAM Audio T8V aktivni studijski monitor
Novi monitor iz Adam Audio T Serije - T8V je aktivni studijski dvosistemski nearfield monitor sa 8“ wooferom i U-ART 1,9“ ribon visokotoncem, sa bipojačanjem koje preko 90W class-D pojačala usmjerava 70W u woofer i 20W u visokotonac . T8V je kao novi model T seriji namjenjen korisnicima koji zahtjevaju monitore veće zapremine, veće snage i sa više detalja u bass frekvencijama, ali još uvijek nisu spremni da se finansijski upuštaju u ulaganja kakva 8“ monitori uglavnom donose sa sobom. Sa T8V dobijate više ukupne snage, velikodušne bass frekvencije, prepoznatljive Adam raskošne visoke koje zbog specifičnog dizajna isporučuje U-ART ribbon, generalno upečatljivu tonsku sliku koja će vam posebno biti atraktivna zbog cjenovne klase u kojoj se T8V nalazi. Zvučnik raspolaže sa 118 dB zvučnog pritiska sa frekvencijskim odzivom 33 Hz do 25 kHz. Dizajn usmjeravanja talasa iz kutije posuđen je iz Adam S Serije što joj daje maksimalnu efikasnost u ravnomjernoj disperziji tona u prostoriji. Zadnja ploča objedinjuje balansirane XLR i nebalansirane RCA ulazne konekcije i kontrolu za ulazni senzibilitet i volume, high shelf EQ i low Shelf EQ. Njegovi prethodnici T5V i T7V su pokupili sve moguće simpatije iz pro audio studio svijeta profesionalaca, a sa ovim unapređenjima i redizajnom, a zadržanoj bazi uspješnih modela od ranije, T8V predstavlja veliki dobitak za mnoge snimatelje i producente, kućne ili profesionalne, za komercijalna poslovna marketing i broadcast radna okruženja.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Video Creator Bundle vlogger set
IK Multimedia iRig Video Creator Bundle je set opreme u kojem je kompletirano sve potrebno za produkciju i live streaming video materijala sa kvalitetnim audio signalom pomoću vaših smartphone mobilnih uređaja. Brzo i jednostavno postavljanje čini ga idealnim za sve korisnike računajući i početnike vloggere, YouTubere i ostale koji internetom dolaze do svoje publike i pratilaca. U paketu se nalaze iRig Lav clip-on bubica mikrofon, iKlip Grip Pro multifunkcionalni stalak za smartphone, LED USB prsten reflektor promjera 6“ sa žičanim kontrolerom. Jednostavno postavite smartphone na iKlip Grip Pro koji je podesiv po visini i ima višestruke režime podešavanja kao selfie stick, tripod ili monopod, spojite iRig Mic Lav na smartphone pomoću 3,5mm TRRS konektora, postavite svjetlo na stalak i spremni ste za rad. Dodatni Bluetooth upravljač omogućava zgodnu start/stop operaciju bez potrebe da sežete rukom prema telefonu. Rasvjetni prsten ima podesivu temperaturu i svjetla za optimalan kvalitet videa, a napaja se USB kablom sa laptopa ili USB punjača.

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 225,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 209 IK Multimedia iRig Keys I/O 49 + Mikrofon
iRig Keys I/O 49 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 638,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Ostali uređaji sa audio interface-ima
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 208 IK Multimedia iRig Keys I/O 25 + Mikrofon
iRig Keys I/O 25 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 444,00 KM

Cijena: 476,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Ostali uređaji sa audio interface-ima
  Kliknite za više informacija     Shure MOTIV MV51 digitalni kondenzatorski mikrofon
Kondenzatorski digitalni mikrofon sa velikom dijafragmom. Namjenjen je za kućno digitalno studijsko snimanje muzike, TV i radio reklama, video konferencije, za pod cast online emitovanje, za bilo koje snimanje glasa. Kompatibilan je sa iOS, Android, Mac i PC uređaje. Sadrži 5 DSP režima rada, monitoring za slušalice o ugrađenu kontrolnu ploču sa modernim tasterima osjetljivim na dodir. Dizajniran za upotrebu na mikrofonskom stalku ili na sopstvenom stalku za sto. Visoki kvalitet zvuka sa vintage dizajnom. U kutiji su mikrofon sa integrisanim stalkom, USB i lightning kablovi.

** Cijena na Rasprodaji 298KM**

Cijena: 449,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Rupert Neve Portico 5012-H Duo Mic Pre (horizontal)
Portico 5012 je dvokanalno mikrofonsko predpojačalo koji sadrži „custom made“ Rupert Neve transformatore i na ulazima i na izlazima . Pored pojedinačnog odabira faze, „mute“ funkcije, 48V napajanja za kondezatorske mikrofone i potpuno „sweepable“ high pass filter, 5012 sadrži "Silk circuit“ koji daje taj legendarni bogati, topli i prezentni „Neve sound“ .


Artist cijena: 3790,00 KM

Cijena: 4.242,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Mikrofonska predpojačala
  Kliknite za više informacija     Rupert Neve Portico 5033-H Five Band EQ (horizontal)
Portico 5033 Five Band EQ i line driver visokih performansi i sa karakteristikama i muzikalnošću koji se očekuju od Ruperta Neve proizvoda. Sadrži „custom made“ Rupert Neve transformatore i na ulazima i na izlazima, pet band EQ-a zasnovanih na njegovim tradicionalnim krivuljama, +/- 12dB podešavanje nivoa ulaza i master bypass. Dostupan je u vodoravnom ili vertikalnom formatu, za ugradnju u rack ili u 5088 konzolu.Zbog master bypass-a, EQ sekcija se može potpuno zaobići, sa izuzetkom ulaznog podešavanja, pa se 5033 može koristiti kao visokokvalitetni line driver koji koristi Neve transformatore, što uveliko pomaže dodavanju zvučne „slatkoće“ izvoru zvuka

Artist cijena: 3790,00 KM

Cijena: 4.242,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Ekvilajzeri
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 212 Presonus ERIS E5 + T10 subwoofer + kablovi
PreSonus Eris E5 monitori sa Temblor T10 Subwooferom. Sa ovim setom možete miksati bilo koji projekat sa velikom preciznošću. Dok rade u tandemu isporučuju masivan a detaljan ton što ih čini izborom za miks i mastering. ERIS E5 (MK1) je super popularni aktivni dvosistemski studijski monitor snage 80W, sa 5.25" wooferom, 1" visokotoncem, Max SPL: 102 dB, frekvencijski opseg 53 Hz - 22 kHz. Opremljen je sa prekidačem za kompenzaciju bass frekvencija ukoliko se nalazi blizu zidova i uglova gdje se dešavaju refleksije. T10 je aktivni subwoofer sa 10" kompozitnim driverom namjenjen je za proširenje bass frekvencija u vašem studijskom monitoring setupu. Subwoofer utvrđuje frekvencije od 20 Hz do 200 Hz sa maksimalnim SPLom do 110 dB. U paketu dobijate 4 x signalna kabla dužine po 3 m za uvezivanje sistema.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.388,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Sub/Bas monitori
  Kliknite za više informacija     Shure MOTIV MV5 USB mikrofon
Kondenzatorski digitalni mikrofon namjenjen je za kućno digitalno studijsko snimanje, video konferencije, za pod cast online emitovanje, video chat. Daje kvalitetan audio u vintage kompaktnom kućistu koje ne zauzima prostor na stolu. Kompatibilan je sa iOS, Android, Mac i PC uređaje. Sadrži 3 DSP režima rada, monitoring za slušalice. U kutiji su mikrofon, stalak, USB i lightning kablovi.

Artist cijena: 211,00 KM

Cijena: 249,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
   
  Behringer   
.
  X-TOUCH ONE  
  Behringer X-TOUCH ONE  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Hercules  
.
  DJMonitor 42 aktivni monitori par  
  Hercules DJMonitor 42 aktivni monitori par  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  MEDIA 40USB studio monitori par  
  Behringer MEDIA 40USB studio monitori par  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  A.D.A.M.  
.
  T7V aktivni nearfield monitor komad  
  ADAM T7V aktivni nearfield monitor komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Allen&Heath  
.
  ZED 10FX  
  Allen&Heath ZED 10FX  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Austrian Audio  
.
  OC18  
  Austrian Audio OC18  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Studio & Recording.  
     
 
A.D.A.M.
Accu-cable
Adam Hall
AKAI Professional
AKG
Alesis
Allen&Heath
American Audio
AMerican DJ
Amphion
AMS Neve
Antelope
Apart
API Audio
Apogee
ART
Artist d.o.o.
Arturia
Aston Microphones
Athletic
Audient
Audix
Austrian Audio
Avalon-Design
Avantone Pro
Behringer
Bespeco
Beyer Dynamic
BOSS
Brauner
Bugera
dbx
Dynacord
Dynaudio Acoustics
Elation
ElectroVoice
Empirical Labs
Ernie Ball
Eve Audio
Eventide
Evo by Audient
Focusrite
Furman
Godin
Golden Age
Gravity
Hercules
Hughes&Kettner
Icon Digital
IK Multimedia
Kali Audio
KEBO
Klark Teknik
Klotz
Konig & Meyer
Korg
KRK Systems
Kurzweil Music Systems
KV2 Audio
M-Audio
Manley
Marantz Professional
Midas
Millennia
Mooer
Native Instruments
Neutrik
Novation
Nowsonic
Numark
Oktava
Omnitronic
Peavey
PreSonus
QUIK LOK
Rane
RME
Rode Microphones
Roland
Rupert Neve Design
sE Electronics
Sennheiser
Shure
Solid State Logic
Sonitus
SPL - Sound Performance Lab
Steinberg
t.c. electronic
Tannoy
Tascam
TC Helicon
Tube-Tech
Two Notes
Ultrasone
Universal Audio
Vicoustic
Warm Audio
Yamaha
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com