Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
  > Klasične gitare  
  > Akustične gitare  
  > Elektro-akustične gitare  
  > Elektro-akustične bas gitare  
  > Električne gitare  
  > Električne bas gitare  
  > Ostali žičani instrumenti  
  > Pojačala i kabineti  
  > Efekti i pedale  
  > Ostalo  
  > Foot Controlleri  
  > Žice  
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Gitare i bass gitare

 
   
        Ukupno artikala: 1252  
.
  Klasične gitare  
  Klasične gitare (21)  
.
  Akustične gitare  
  Akustične gitare (43)  
.
  Elektro-akustične gitare  
  Elektro-akustične gitare (116)  
.
  Elektro-akustične bas gitare  
  Elektro-akustične bas gitare (12)  
.
  Električne gitare  
  Električne gitare (139)  
.
  Električne bas gitare  
  Električne bas gitare (36)  
.
  Ostali žičani instrumenti  
  Ostali žičani instrumenti (11)  
.
  Pojačala i kabineti  
  Pojačala i kabineti (169)  
.
  Efekti i pedale  
  Efekti i pedale (224)  
.
  Ostalo  
  Ostalo (332)  
.
  Foot Controlleri  
  Foot Controlleri (21)  
.
  Žice  
  Žice (105)  

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Schecter Nick Johnston Traditional Atomic Silver
Stratoljupci, obratite pažnju! Predstavljamo vam Nick Johnston Traditional Atomic Silver. Tijelo je od jove (Alder), vrat od javora zašarafljen na tijelo, tanki „C“ profil sa 22 X-jumbo praga na palisander (Rosewood). 25,5" skala, magneti set Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil sa kontrolom: Volume, Tone, 5-stepeni selektor, Diamond Vintage Tremolo bridge, Schecter Locking mašinice sa zaključavanjem, Atomic Silver boja. Zvuk ove gitare u ovoj cjenovnoj klasi ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, čak i gitariste koji inače ne koriste ovaj tip single coil gitara.

Artist cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.944,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
  Kliknite za više informacija     Washburn Festival EA15
EA15ATB iz Festival serije daje vam odličan ton i vizuelnu dopadljivost po skromnoj cijeni. Mini Jumbo Cutaway tijelo ima predivnu Flame Maple top gornju ploču, a strane i leđa od Catalpa drveta. Ugodan vrat tankog profila od mahagonija sa 25,5“ skalom i fretboardom sa 20 pragova i Graphtech NuBone nultim pragom širine 43mm, mašinice livene hromirane. Barcus-Berry EQ4T elektronika koja brine za ton na razglasu raspolaže sa Bass/Mid/Treble, Notch/Presence i Volume kontrolama i ima ugrađen štimer. Tobacco Burst boja i finiš lakom visokog sjaja.

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 665,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
  Kliknite za više informacija     La Patrie Concert QIT klasična gitara
Koncertna gitara iz vrha ponude La Patrie radionice. Ozvučena klasična 4/4 gitara sa najlonskim žicama Concert QIT ima gornju ploču od kedrovine testiranu pritiskom, a leđa i strane su od punog mahagonija što generalno rezultuje raskošnim i punim tonom. Vrat je od mahagonija, sa Rosewood fretboardom, Graph Tech TUSQ Nut širine 52 mm, skala dužine 650 mm, a instrument je lakiran posebnom tehnikom sa finišom visokog sjaja. Godin Quantum IT (QIT) sistem pretpojačala brine se za reprodukciju bogatog i punog tona gitare, a kontrole kojima raspolažete su Volume, Treble i Bass, a tu je i ugrađeni štimer. Proizvedena u Kanadi.

Artist cijena: 1110,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Kategorija: Gitare i bass gitare / Klasične gitare
  Kliknite za više informacija     Sigma Guitars Travel TM15E+ sa torbom
TM15E+ ima manje tijelo, kraću skalu, pa je zbog toga specijalno interesantna svima koji žele gitaru da bude što ugodnija u rukama, što mekša, da bez napora izvodite sve zamišljene pjesme. Tijelo je manjeg dreadnought oblika koji odlično reaguje na sve stilove svirke i pristima i trzalicom. 23“ skala je definitivno činim super ugodnm u svirci. Gornja ploča, strane i leđa si izrađena od mahagonija. Vrat je od mahagonija sa Mikarta prstohvatom na kojem je 20 pragova. Ova kombinacija drveta daje ugodan, topao ton. Fishman Presys preamp elektronika sa štimerom omogućava de je koristite uživo na bini. Travel gitare su popularne kod gitarista koji često putuju i žele da instrument nose sa sobom gdje god da su krenuli, na godišnji odmor ili na poslovni put. Gitare dolaze u Sigma Gig Bag torbi.

Artist cijena: 775,00 KM

Cijena: 930,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične bas gitare
  Kliknite za više informacija     Sigma Guitars Travel TT-12E-SB+ sa torbom
TT-12E-SB+ ima manje tijelo, kraću skalu, pa je zbog toga specijalno interesantna svima koji žele gitaru da bude što ugodnija u rukama, što mekša, da bez napora izvodite sve zamišljene pjesme. Dizajn manjeg dreadnought oblika odlično reaguje na sve stilove svirke i pristima i trzalicom. 23“ skala je definitivno činim super ugodnom u svirci, tj. daje super mekani vrat. Gornja ploča od Sitka smreke, a leđa i strane su od Tilia drveta. Vrat je od mahagonija sa Mikarta prstohvatom na kojem je 20 pragova. Ova kombinacija drveta daje veoma balansiran ton sa prisutnim srednjim, a naglašenim visokim i niskim frekvencijama, što znači da je ton uglađen. Sigma preamp elektronika omogućava de je koristite uživo na bini. Travel gitare su popularne kod gitarista koji često putuju i žele da instrument nose sa sobom gdje god da su krenuli, na godišnji odmor ili na poslovni put. Gitare dolaze u Sigma Gig Bag torbi.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 786,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične bas gitare
  Kliknite za više informacija     Seagull MARITIME SWS CONCERT HALL CW SEMI-GLOSS QIT
Ova Maritime, kao i svi drugi SWS modeli (Solid Wood), građena je od punog drveta testiranog na pritisak. Gornja ploča puna smreka, leđa puni mahagoni, vrat mahagoni, prstohvat Richlite® za pun ali čist ton, sedlo i nut Tusq kost. Finiš je specijalni polu sjaj polirani Semi-Gloss koji pruža izuzetnu zaštitu, a u isto vrijema je izuzetno lagan. To je izuzetno važno za ton jer gitara lakše vibrira, a i sazrijevanje smreke je prirodnije nego kod debelo lakiranih instrumenata. Smreka dokazano sa vremenom poboljšava tonske karakteristike. Prepoznatljiv Concert Hall (CH) oblik daje konfor gitaristi i punu tonski projekciju u isto vrijeme. Ovaj model raspolaže sa Godin Quantum 1T elektronikom sa EQ i ugrađenim štimerom. Proizvedeno u Kanadi.

Artist cijena: 1655,00 KM

Cijena: 1.986,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
  Kliknite za više informacija     Seagull S6 Original Slim Concert Hall Burnt Umber GT A/E
Reprezentativka sa višestrukim nagradama iz svijeta gitara, S6 je instrument koji najbolje predstavlja filozofiju ovog kanadskog proizvođača gitara. Ovaj model objedinjuje zadivljujući, raskošan i vintage rustikalni izgled zbog Burnt Umber boje, sa Gloss Top (GT) sjaj lakom na gornjoj ploči i finim satin polusjaj finišom na leđima i vratu. S6 Slim ima širinu vrata na Top Nutu (43,7 mm), vrat je od javora (Silver Leaf Maple), leđa i strane od divlje trešnje (Wild Cherry) a gornja ploča od pune smreke (sold Spruce). Ovaj model uključuje Fishman Sonitone elektroniku sa interno ugrađenim Volume i Tone kontrolama bez bušenja tijela gitare.

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.555,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
  Kliknite za više informacija     Schecter Model-T Session-5 Aged Natural Satin
Petožičana električna bass gitara sa aktivnom EMG elektronikom. Tijelo je izrađeno od močvarnog jasena sa bolt-on konstrukcijom gdje je vrat zašarafljen na tijelo. Vrat takog „C“ profila je od javora, sa prstohvatom od javora sa 22 uska X-Jumbo praga i crnim bočnim blok umecima, skalom 35“ i debljinom 21 mm na prvom i 23 mm na 12 pragu. Širina NutGraph Tech XL Black Tusk nultog praga 45 mm. EMG USA aktivni pikapi EMG J i EMG P5 sa kontrolama Master Volume/Blend/ i 2-pojasnim EMG ektivnim EQ-om. Grover vintage mašinice serija 142, Schecter Custom Bass String Thru kobilica, hardver crne boje, natural satin finiš gitare Aged Natural Satin (ANS).

Artist cijena: 1393,00 KM

Cijena: 1.675,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne bas gitare
  Kliknite za više informacija     Levinson Guitars LJ-43 EAS MVT
Ova Medina se tonski odvaja od uobičajenih dreadnought gitara, onda je toplija, punijeg tona zahvaljujući leđima i stranama od Indian rosewood drveta. Gornja ploča od tonski testirane pune Englemann smreke. 24,75“ skala pod prstima reaguje brzo i uglađeno, ton je perkusivan i odličnog sustaina. Rosewood instrumentu daje snagu i fini tonski balans kroz sve frekvencije. Fishman Matrix Infinity VT pickup sistem sa pretpojačalom za moderan u bogat ton na bilo kojem razglasu koji vas dočeka na svirci bez bušenja tijela za ugradnju predpojačala.

Artist cijena: 2220,00 KM

Cijena: 2.555,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
  Kliknite za više informacija     Seagull Artist Mosaic CW HG Anthem EQ
Artist Mosaic CW HG Anthem EQ je novo pojačanje u Artist seriji. Izrađena je sa posebnom pažnjom kako bi zadovoljila potrebe profesionalnih muzičara i zbog toga raspolaže sa vrhunskim karakteristikama od kvaliteta drveta, preko dizajna i majstorske vještine gradnje, do hardverskih dijelova i perfektnog lakiranja u finišu. Natural finiš, Dreadnought oblika koje daje masivan i raskošan ton, pristupačan cutaway izrez na višim pragovima, ova gitara je za ljubitelje zvuka i sviranja akustične gitare. Gornja ploča je od tonski testirane pune smreke (solid Spruce), leđa i strane i vrat od mahagonija, Richlite fretboard sa 20 pragova, skale 25,5“, GraphTech TUSQ sedlo i Nut širine 43,6 mm, LR Baggs Anthem preamp sistem diskretno instaliran bez bušenja drveta, a na kraju sve ovo na Artist Mosaic CW HG Anthem EQ dolazi u premium TRIC case koferu. Proizvedena u Kanadi.

Artist cijena: 2433,00 KM

Cijena: 2.919,00 KM
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
   
  Schecter   
.
  C-1 FR S Apocalypse Red Reign  
  Schecter C-1 FR S Apocalypse Red Reign  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Mooer  
.
  GE150 multiefekt procesor  
  Mooer GE150 multiefekt procesor  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  C-1 FR S Apocalypse sa Sustainiac  
  Schecter C-1 FR S Apocalypse sa Sustainiac  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  MAX 110  
  Peavey MAX 110  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Blackstar Amplifiers  
.
  UNITY 60 bass pojačalo  
  Blackstar UNITY 60 bass pojačalo  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  t.c. electronic  
.
  FlashBack Delay-Looper TonePrint  
  t.c. electronic FlashBack Delay-Looper TonePrint  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Gitare i bass gitare.  
     
 
Accu-cable
Albert Augustine Strings
Artist d.o.o.
Athletic
Audient
Avalon-Design
Behringer
Bespeco
Blackstar Amplifiers
Blade
BOSS
Bugera
Clayton USA
D Addario
DigiTech
DiMarzio
DiMavery
DOD
DR Parts
Dunlop
Electro Harmonix
ElectroVoice
Elite Audio
Elixir
EMG Pickups
Ernie Ball
Fender
Fire&Stone
Fujigen
Gary E. Levinson
Gewa
GHS Strings
Godin
Gravity
Hannabach
Hercules Stands
Hughes&Kettner
Ibanez
IK Multimedia
Jay Turser
JJ Electronics
KEBO
Kemper Amps
Klark Teknik
Klotz
Konig & Meyer
Korg
KV2 Audio
La Patrie
Line 6
Miguel Almeria
Mooer
Music Star
N Tune
Neutrik
Optima
Orange
Ovation
Peavey
Pirastro
Planet Waves
Pro Arte
Reunion Blues
Rocktile
Rocktron
Roland
Schaller
Schecter
Schertler
Seagull
SGR
Shure
Sigma Guitars
Simon & Patrick
Solar
Squier by Fender
Stand Hard Musical Accessories
t.c. electronic
Takamine
Tanglewood
Trace Elliot
Two Notes
Valencia
Varta
Vox
Washburn Guitars
Wylde Audio
Yamaha
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com