Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
  > Aranžeri  
  > Workstations  
  > Sintesajzeri  
  > Digital pianos  
  > MIDI klavijature i kontroleri  
  > Drum & Groove Computers  
  > Ostalo  
  > Orgulje  
  > Pojačala za klavijature  
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Klavijature

 
   
        Ukupno artikala: 345  
.
  Aranžeri  
  Aranžeri (19)  
.
  Workstations  
  Workstations (5)  
.
  Sintesajzeri  
  Sintesajzeri (83)  
.
  Digital pianos  
  Digital pianos (41)  
.
  MIDI klavijature i kontroleri  
  MIDI klavijature i kontroleri (44)  
.
  Drum & Groove Computers  
  Drum & Groove Computers (7)  
.
  Ostalo  
  Ostalo (127)  
.
  Orgulje  
  Orgulje (10)  
.
  Pojačala za klavijature  
  Pojačala za klavijature (5)  

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 209 IK Multimedia iRig Keys I/O 49 + Mikrofon
iRig Keys I/O 49 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 638,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 208 IK Multimedia iRig Keys I/O 25 + Mikrofon
iRig Keys I/O 25 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 444,00 KM

Cijena: 476,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
  Kliknite za više informacija     K&M Omega E dodatne ruke
Dodatne ruke za Omega stalak sa mogućnošću podešavanja ugla.
Cijena: 175,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Stalci
  Kliknite za više informacija     K&M Omega Pro 18820 stalak
Stalak koji odaje potpunu sigurnost. Sklopiv sa mnoštvom korisnih dodataka, koje kupujete kao opcije. Maksimalna nosivost 80kg. Težina 10,33kg.
Cijena: 335,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Stalci
  Kliknite za više informacija     Bespeco KST2 dupli stalak za klavijture
Dupli stalak za dvije klavijaturu sa radijalnim , od aluminijuma maksimalne nosivosti od 45kg. Dolazi sa torbom!
Cijena: 375,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Stalci
  Kliknite za više informacija     Kurzweil KP 90 L klavijatura sa pratnjom i osvijetljenim dirkama
KP 90 L klavijatura ima fenomenalan dodatak koji će vas zabaviti dok svirate. Dirke su osvjetljene i dok svirate uz 155 pjesama u režimu lekcija dobićete vizuelnu pomoć koje dirke trebate koristiti kako bi pravilno odvirali pjesmu. Mimo toga, svjetlo na dirkama daće vam specijalni ugođaj dok svirate i zabavljate se u zamračenoj sobi. Klavijatura sa 61 dinamičkom sintisajzer dirkom, sa 580 fabričkih boja koje će vas provesti kroz kolekcije raznih akustičnih i električnih zvukova kao što su klaviri, orgulje, gudački instrumenti, gitare i razni sintovi. Dual funkcija omogućava kombinaciju dva zvuka, npr klavira i violine. 200 stilova sadrži šablone pratnje kroz razne muzičke pravce dajući vam cijeli bend kao podršku vašoj svirci. MIDI Song Recorder sa jednostavnim snimanjem vaših melodija i aranžmana, Arpeggiator za pomoć u sviranju fenomenanih melodija u skali dok svirate akorde, lekcije sa 155 pjesama za vježbanje i unapređenje sviračke vještine, jednostavna i praktična kontrolna ploča sa miltifunkcionalnim displejom i dugmićima za brz pristup svim funkcijama ugrađenim u klaviijaturu.

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 466,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
  Kliknite za više informacija     Roland FP-10 digitalni klavir
Digitalni piano sa 88 klavirskih hammer PHA-IV Action dirki i superprirodnom reprodukcijom zvuka akustičnog klavira. Raspolaže sa zukovima 4 klavira, 2 električna klavira i još 9 instrumenata poput orgulja i gudača, pa ih možete koristiti ukoliko imate ideju za komponovanje i snimanje demo snimaka drugih muzičkih žanrova, ili želite da probate dionicu sa kolegama ili koleginicama iz benda. Polifonija od 96 zvukova, ugrađen metronom, transpose promjena tonaliteta, dvije split zone za podjelu klavijature, layer funkcija za kombinovane zvukova dva instrumenta, stereo zvučnici 2 x 6 W, dimenzije 1284 x 258 x 140 mm, masa 12,3 kg, dolazi sa stalkom za note i sustain pedalom. Bluetooth 4.0 za bežičnu MIDI kontrolu.

Artist cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.185,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Home
  Kliknite za više informacija     Behringer Vocoder VC340
Za samo dijelić cijene originalnog Roland VP-330 vocodera, Behringer nam vraća ugođaj klasičnih synth zvukova, fenomanalni vocoder, string i choir mašinu. Zvuk sa VC340 apsolutno razbija. Vocoder, gudački ansambli i horski zvukovi '70-ih u super toploj i jasnoj stereo slici. Svaka sekcija sinta je složena ili podijeljena kroz analogni BBD ensemble efekat. 37 poluotežanih tipki. Kompaktan i veoma čvrst, kvalitetan dizajn u metalnom kućištu.

Artist cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.222,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Analogni i modeling sintesajzeri
Kategorija: Klavijature / Sintesajzeri / Sintesajzeri
  Kliknite za više informacija     AKAI MPC X standalone sampler sekvencer
AKAI MPC X ponovo pravi veliki prodor na tržištu ritam mašina, semplera, sekvencera. MPC X je proširena verzija MPC LIVE-a i predstavlja opsežno radno okruženje koje na jednom mjestu daje sve alate koje možete zamisliti, sa nekim slobodno možemo reći unikatnim karakteristikama. Nenadmašan mobilni, centralni muzički sempler/sekvencer uređaj koji ovaj put ne zahtjeva laptop ni VST pluginove, da bi radio. Njegove memorijske karakteristike su zavidne sa 16 GB prostora za instalaciju zvukova, 2 GB radne RAM memorije, 10" full color displej, sa tipičnom MPC opsežnom kontrolnom površinom osvjetljenih RGB PADova, PAD BANK dugmića, rotirajućih Q-LINK dugmića sa sopstvenim OLED displejima i bogatom ponudom ulaznih i izlaznih MIDI, phono, linijskih i USB konekcija i CV/Gate izlaze za kontrolu modularne opreme. Tu su čak i Ableton Link preko WiFi i Bluetooth 4.0 Midi podrška. MPC X je podržan bogatom zvučnom ponudom od 10 GB unaprijed instaliranog materijala. Morate priznati da kao producenti moderne muzike, hip hopa teško možete odoliti MPC X. Naravno, bez obzira na njegove standalone karakteristike MPC X možete koristiti i kao klasični kontroler vaših omiljenih DAW projekata kada ga prebacite u kontroler režim i postaje MIDI i audio interfejs.
Posljednji komad 2977 KM
Cijena: 5.100,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Drum & Groove Computers
  Kliknite za više informacija     AKAI MPC Studio Black sa softverom
MPC Studio BLACK je nova verzija legendarne MPC serije PAD KONTROLERA koji se veže u sistem sa računarom, MAC ili PC. Sistem je potpuna integracija HARDVERA i SOFTVERA uz pomoć MPC SOFTVERA koji daje velike produkcijske mogućnosti. Kontroler je upakovan u tanko kućište debljine 2,5 cm od brušenog aluminijuma. Softver issporučuje 128-track sekvencer i 7GB+ zvučnu arhivu, uključujući zvukove klasičnog MPC3000 + 2 MPC ekpanzije i podršku za višestruke zvučne formate (WAV, MP3, AIFF, REX i SND). 16 PADova osjetljivih na jačinu udarca, 5 rotirajućih ENKODERA, TRANSPORT kontrola, mnoštvo dodatne kontrole za alate iz MPC softvera.

Cijena za poslednji komad 585,-

Cijena: 895,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Ostali midi kontroleri
   
  Novation   
.
  Mininova  
  Novation Mininova  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Novation  
.
  Bass Station II  
  Novation Bass Station II  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Gewa  
.
  Klupa za klavir DELUXE MATT  
  Gewa Klupa za klavir DELUXE MATT  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Native Instruments  
.
  KOMPLETE KONTROL A61  
  Native Instruments KOMPLETE KONTROL A61  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kurzweil Music Systems  
.
  KS-40A, 1 par  
  Kurzweil KS-40A, 1 par  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Arturia  
.
  KeyLab 88 MK1  
  Arturia KeyLab 88 MK1  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Klavijature.  
     
 
AKAI Professional
Alesis
American Audio
Artesia
Artist d.o.o.
Arturia
Athletic
Behringer
Bespeco
BOSS
Bugera
DigiTech
Electro Harmonix
Ernie Ball
Gewa
Gravity
Hammond
Icon Digital
IK Multimedia
Jomox
Kaces
Kentron
Klark Teknik
Klotz
Konig & Meyer
Korg
Kurzweil Music Systems
KV2 Audio
Leslie
M-Audio
M-Live software i hardware
Modal Electronics
Moog
Native Instruments
Neutrik
Nord
Novation
PreSonus
QUIK LOK
Roland
Sequential
Stagg
Stand Hard Musical Accessories
Standorf
Studiologic
Waldorf
Yamaha
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com