Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
  > Aranžeri  
  > Workstations  
  > Sintesajzeri  
  > Digital pianos  
  > MIDI klavijature i kontroleri  
  > Drum & Groove Computers  
  > Ostalo  
  > Orgulje  
  > Pojačala za klavijature  
  > Akustični klaviri  
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Klavijature

 
   
        Ukupno artikala: 372  
.
  Aranžeri  
  Aranžeri (19)  
.
  Workstations  
  Workstations (5)  
.
  Sintesajzeri  
  Sintesajzeri (101)  
.
  Digital pianos  
  Digital pianos (40)  
.
  MIDI klavijature i kontroleri  
  MIDI klavijature i kontroleri (48)  
.
  Drum & Groove Computers  
  Drum & Groove Computers (8)  
.
  Ostalo  
  Ostalo (127)  
.
  Orgulje  
  Orgulje (10)  
.
  Pojačala za klavijature  
  Pojačala za klavijature (6)  
.
  Akustični klaviri  
  Akustični klaviri (4)  
   

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol A49
Pametan, perfektno skrojen kontroler sa 49 dirki, dizajniran za rad sa svim virtual instrumentima, efektina i muzičkim programima. Kontroler sadrži poluotežane custom NI dirke za super prirodan osjećaj tokom sviranja i sadrži još 8 roto dugmića osjetljivih na dodir, ergonomski pith i modulation točkić i 4D enkoder za brzu navigaciju i kontrolu zvuka. Tu je i mini OLED displej za praćene informacija softvera. U paketu je odličan izbor NI softvera za rad odmah po vađenju iz kutije i to: MASCHINE ESSENTIALS (puni MASCHINE softver plus 1.6 GB MASCHINE fabrička selekcija), THE GENTLEMAN, MONARK, REAKTOR PRISM, SCARBEE MARK I, REAKTOR BLOCKS WIRED, REAKTOR 6 PLAYER, KONTAKT 6 PLAYER, GUITAR RIG 5 PLAYER.

Artist cijena: 359,00 KM

Cijena: 380,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Komplete Kontrol A25
KOMPLETE KONTROL A25 je pametan, perfektno skrojen kontroler sa 25 dirki, dizajniran za rad sa svim virtual instrumentima, efektina i muzičkim programima. Kontroler sadrži poluotežane custom NI dirke za super prirodan osjećaj tokom sviranja i sadrži još 8 roto dugmića osjetljivih na dodir, ergonomski pith i modulation točkić i 4D enkoder za brzu navigaciju i kontrolu zvuka. Tu je i mini OLED displej za praćene informacija softvera. U paketu je odličan izbor NI softvera za rad odmah po vađenju iz kutije i to: MASCHINE ESSENTIALS (puni MASCHINE softver plus 1.6 GB MASCHINE fabrička selekcija), THE GENTLEMAN, MONARK, REAKTOR PRISM, SCARBEE MARK I, REAKTOR BLOCKS WIRED, REAKTOR 6 PLAYER, KONTAKT 6 PLAYER, GUITAR RIG 5 PLAYER.


Artist cijena: 280,00 KM

Cijena: 336,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
  Kliknite za više informacija     Artesia Performer stage piano
Sa malom masom od samo 8,5 kg Artesia Performer odličan je izbor za sve koji traže prenosivi digitalni klavir. Mehanika Weighted Spring Action keyboard daje osjećaj sviranja koji bi bio nešto između obične sintesajzerske i teške hammer klavirske tipke. Performer sadrži 12 različitih zvukova od kojih je zvuk klavira višeslojno semplovan za prirodan i bogat ton električnog klavira. Tu je i 50 pokaznih pjesama, efekti reverb, chorus, ekvilajszer, metronom i USB konekcija za spajanje sa računarom za kućni studio. Ovaj električni klavir ima 32-notnu polifoniju, a zvuk se reproducira putem 4 zvučnika i pojačalima snage 15 W.po strani. Verzija u crnoj boji.

Artist cijena: 444,00 KM

Cijena: 499,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Digital pianos / Stage
  Kliknite za više informacija     Arturia KeyLab 88 mkII
Ako tražite midi klavijaturu s kvalitetnim teškim tipkama i svim profesionalnim karakteristikama za studio i pozornicu, onda je Arturia Keylab 88 mkII pravo rješenje za vas. Najnovija Arturijina klavijatura ima najvjerniji osjećaj sviranja pravog koncertnog klavira sa klavijaturom Fatar TP100LR (88 tipki, hammer-action) s aftertouchom. U usporedbi s prethodnim modelom, KeyLab 88 MKII nudi velika poboljšanja u radu i integraciji softvera preko programa DAW Command Center. S ugrađenim priključcima CV / Gate. Robusna kvaliteta izrade i opsežne upravljačke karakteristike za maksimalnu izražajnost pri sviranju (16 RGB padova, 9 rotacijskih enkodera, 9 kliznih potenciometara, mod i jog kotačići) čine Arturiu KeyLab 88 MKII idealnim alatom za najzahtjevnije klavijaturiste.

Artist cijena: 1755,00 KM

Cijena: 1.999,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 88 tipki
  Kliknite za više informacija     Studiologic SL73 Studio
73 tipke za korisnike sa manje prostora, a željom za otežanim tipkama.Studiologic -Fatar je ovaj put napravio kontroler vrhunskog kvaliteta u saradnji sa korisnicima muzičarima koji su dali praktične zahtjeve koji daju najbolji i najkraći put za rad kako u studio tako i na bini. Tu je editor za rad na računaru,
a Fatar je ugradio TP/100LR Premium Hammer Action tipke. Pregledan ekran, tri X/Y stik kontrole čine rad lakim i godnim. A tu je i magnetni Rail sistem koji omogućuje da postavite stalak za lap/top ili tablet.

Artist cijena: 696,00 KM

Cijena: 799,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 88 tipki
  Kliknite za više informacija     Behringer RD-8 Ritam dizajner
Ritam mašina sa 16 zvukova bubnja, a temelj joj je poznati model TR-808 čija originalna izvedba sa početka 80-ih, zadnjih godina doseže astronomske cijene. Behringerova verzija opremljena je modernim karakteristikama kao što su: spajanje na računar putem USB priključka, 11 pojedinačnih izlaza za višekanalno snimanje, ulazi i izlazi za sinhronizaciju i trigger izlazi, 64-step sekvencer, mogućnost čuvanja do 256 vlastitih patterna, 16 pjesama koje možete spojiti u lančanu reprodukciju, automatizovani analogni filter itd. Ako ste u potrazi za kvalitetnom analognom ritam mašinom koja je uz to i povoljna, Behringer RD-8 je prava prilika za vas!

Artist cijena: 676,00 KM

Cijena: 799,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Drum & Groove Computers
  Kliknite za više informacija     Blackstar Sonnet 120 acoustic + vocal
"Sve što će te čuti iz Sonneta je VAŠ zvuk“. Riječi su legendarnog akustičara Jon Gomm-a, koji zajedno sa ekipom iz Blackstara stoji iza ove serije pojačala. Čujte prirodni ton vašeg akustičnog instrumenta kroz jedinstven Natural 120 zvučnik. Od ulaza na pojačalu imate ulaze za instrument, vokalni mikrofon, MP3 / Line In i Bluetooth povezivanje za bežičnu reprodukciju zvuka. Sva 4 ulaza se mogu koristiti odjednom.Odvojene kontrole ekvalajzera za dva kanala, sa perfektnim odzivom u svim frekvencijama. Zapanjujući vrhunski revebi studijskog kvaliteta su tu da obogate vaš zvuk, sa zasebnom kontrolom po kanalu. Snimite svoj performans jednostavno preko USB audio konekcije. D.I. XLR izlaz je neizostavan za akustične instrumente, bilo da vam treba za snimanje ili za nastupe. Sonnet je vrlo kompaktne izrade, jednostavan za transport i dovoljno jak za bilo koju binu.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.299,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Pojačala za klavijature
  Kliknite za više informacija     Klotz AT-JJ0200 dupli nebalansirani džek kabl 2 m
AT-JJ je nebalansirani dupli džak kabl. 24k pozlata kontakta za prenos signala bez gubitaka. Patch kablovi imaju mnoge uloge kod spajanja u studiju ili na bini. Moraju biti kompaktni, lagani i specijalno izdržljivi kako bi preživjeli svakodnevnu upotrebu. Kabl tipa PCU201-Z, Ø 3.8 mm x 7.6 mm, dužine 2 m, mase 0,17 kg.


Cijena: 20,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Kablovi
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Keys 2 Pro
iRig Keys 2 Pro je portabl USB kontroler sa klavijaturom od 37 dirki pune veličine za profi klavijaturiste. Kontroler je namjenjen za kompozitore, producente, muzičare, za sve koji trebaju pouzdan kontroler na bini ili u studiju. Radi sa Mac/Windows računarima ili iOS/Android mobilnim uređajima, ili ga konektujte preko 2.5mm MIDI I/O na hardverski sintisajzer za standalone rad sa analognim sint modulom.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Keys I/O 49

iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 494,00 KM

Cijena: 658,00 KM
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
   
  Kurzweil Music Systems   
.
  KA 90  
  Kurzweil KA 90  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Arturia  
.
  MatrixBrute analogni monofoni sintisajzer  
  Arturia MatrixBrute analogni monofoni sintisajzer  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  PT450 Platinum tech  
  Bespeco PT450 Platinum tech  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sequential  
.
  PROPHET X  
  SEQUENTIAL PROPHET X  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Kentron  
.
  SD 40  
  Ketron SD 40  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Standorf  
.
  Etude digitalni piano bijeli  
  Standorf Etude digitalni piano bijeli  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Klavijature.  
     
 
AKAI Professional
Alesis
American Audio
Artesia
Artist d.o.o.
Arturia
Athletic
Behringer
Bespeco
Blackstar Amplifiers
BOSS
Bugera
DigiTech
Electro Harmonix
Elektron
Ernie Ball
Gewa
Gravity
Hammond
Icon Digital
IK Multimedia
Jomox
Kaces
Kentron
Klark Teknik
Klotz
Konig & Meyer
Korg
Kurzweil Music Systems
KV2 Audio
Leslie
M-Audio
M-Live software i hardware
Modal Electronics
Moog
Native Instruments
Neutrik
Nord
Novation
PreSonus
QUIK LOK
Roland
Sequential
Stagg
Stand Hard Musical Accessories
Standorf
Studiologic
Waldorf
Weber
Yamaha
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com