Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
  > RASPRODAJA  
  > ARTIST PAKETI  
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

RASPRODAJA I ARTIST PAKETI

 
   
        Ukupno artikala: 164  
.
  ARTIST PAKETI  
  ARTIST PAKETI (44)  
.
  RASPRODAJA  
  RASPRODAJA (120)  
 

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol S3
TRAKTOR KONTROL S3 je dizajniran za DJeve i izvođače elektronske muzike koji koriste TRAKTOR PRO 3 muzički softver. 4-kanalni DJ kontroler lako omogućava sveobuhvatnu kontrolu nad miksom. Integrisan 4-kanalni DJ mikser sa 3-pojasnim ekvilajzerom, kliznim fejderima pune veličine, one-touch Mixer efektom, velike motorizovane jog wheel ploče sa više režima rada i RGB LED osvjetljenjem koje pomažu u odzivu ploča unutar specifičnog režima rada, 16 osvijetljenih RGB PADova za Hotcue kontrolu, pravljenje loopova ili pokretanje semplova kada koristite Remix decks. Integrisan kvalitetni 44 kHz / 48 kHz - 24-Bit audio interfejs sa balansiranim izlazima za čist i moćan klubski zvuk velikog dinamičkog opsega. Isporučuje se sa TRAKTOR PRO 3 DJ softverom i TRAKTOR DJ 2 za iPad uređaje. Izgled miksera je po uzoru na klubske DJ miksere kako bi bi radno okruženje bilo ugodno svakom iskusnom DJu. Efekat miksera se pokreće pomoću novog one-knob sistema i filterima na na svakom kanalu. Birate iz arhive 40 efekata na svakom od 4 deck kanala.

Super Akcija 797 KM


Cijena: 1.111,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 209 IK Multimedia iRig Keys I/O 49 + Mikrofon
iRig Keys I/O 49 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 638,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 208 IK Multimedia iRig Keys I/O 25 + Mikrofon
iRig Keys I/O 25 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

Artist cijena: 444,00 KM

Cijena: 476,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     Shure MOTIV MV51 digitalni kondenzatorski mikrofon
Kondenzatorski digitalni mikrofon sa velikom dijafragmom. Namjenjen je za kućno digitalno studijsko snimanje muzike, TV i radio reklama, video konferencije, za pod cast online emitovanje, za bilo koje snimanje glasa. Kompatibilan je sa iOS, Android, Mac i PC uređaje. Sadrži 5 DSP režima rada, monitoring za slušalice o ugrađenu kontrolnu ploču sa modernim tasterima osjetljivim na dodir. Dizajniran za upotrebu na mikrofonskom stalku ili na sopstvenom stalku za sto. Visoki kvalitet zvuka sa vintage dizajnom. U kutiji su mikrofon sa integrisanim stalkom, USB i lightning kablovi.

** Cijena na Rasprodaji 298KM**

Cijena: 449,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 211 Blackstar ID:CORE 100 + FS-12 Footswitch
ID:Core 100 stereo kombo pojačalo je jedno od posljednjih modela Blackstar pokjačala u ovoj seriji koja donose poboljšanja u tonu i dodatne opcije koje nisu dostupne na manjim modelima poput LOOP-a, OCTAVE modulacije, mnogo veće snage od 100W za ozbiljne svirke. Izuzetan ton i fleksibilnost su dostupni preko veoma jednostavne kontrole na komandnoj ploči. Pojačalo isporučuje super široki stereo ton i daje impresivno iskustvo usviranju. Pojačlo raspolaže sa 6 predpojačala- Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD 1, OD 2. Sekcija efekata daje modulacije, delay i reverb koje možete sve dodati odjednom. 6 kanala, 12 stereo efekata, čuva do 36 boja, LOOPER od 30 sekundi, USB interfejs za snimanje i rad na INSIDER doftveru, MP3/Line ulaz za vježbu uz muziku, Line Out sa simulacijom zvučnika za direktno snimanje, stereo efekat loop. Masa 12,5 kg. U paketu dolazi footswitch kontroler sa dva prekidača, ali od nas na poklon dobijate i veliki FS-12 kontroler sa 5 prekidača i displejom.

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 760,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     Sonor Select Force Stage1 SEF11
SONOR Select Force serija je vrhunac Force klase. Zadovoljiće sve bubnjare i profesionalca i početnika. Na Select Force seriji upotrebljene su opcije sa profi klasa bubnjeva. 7-slojna školjka od kanadskog javora daje bogat i topao ton, sa moćnim nižim i izbalansiranim srednjim i višim frekvencijama. Select force je namjenjen i za studio i za stage. Kandže, odnosno držač obruča kick-a su obložene gumom zbog zaštite od habanja. Memory lock nogare kick-a. T.A.R. sistem montiranja tomova osigurava ton bez bez neželjnih vibracija koje se često prenose preko hardware-a. A.P.S. system iz maple školjki izvlači maksimalan ton, rezonancu i sustain.

CIJENA NA RASPRODAJI 1888KMCijena: 3.250,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional PMD 706
Profesionlni samostalni ili DSLR snimač sa 6 traka.
4 AA batteries (Alkaline or NI-MH), USB bus power ili USB adapter .
WAV (44.1, 48, or 96 kHz; 16- or 24-bit)
BWF (44.1, 48, or 96 kHz; 16- or 24-bit)

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 780,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     Tannoy Eclipse ONE
Kao najmanji zvučnik u seriji, Tannoy Eclipse ONE je idealan kada trebate dobar zvuk u manjim sobama. Sposoban da pokaže maksimalne performanse bilo da je montiran na stalak ili jednostavno postavljen na policu. Eclipse ONE je odličan par sa budžet klasom pojačala i iznenadiće vas sa prostornim zvukom s obzirom na njegove manje kompakt dimenzije. Preporučena snaga pojačala 15 - 70W, kontinuirana izržljivost snage RMS 35W, maksimalna peak izdržljivost 140W, impedansa 8Ω, frekvencijski odziv 55 Hz – 32 kHz. Finiš crni orah. Cijena za komad

CIJENA NA RASPRODAJI 122 KM

Cijena: 185,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     Tannoy Mercury 7.4
Sedma i najnovija generacija Mercury višestruko nagrađivane i priznate serije. Kao i svaki put donešena su poboljšanja u reprodukciji zvuka i izradi, pa zbog toga Mercury 7 predstavlja najbolje rješenje za muziku i film. Mercury 7.4 je veliki (44litre) igrač u Mercury 7 seriji. Pogodan je za srednje i veće prostorije, Isporučuje veliku snagu i ovo je najveći i najjači model Mercury zvučnika ikada. Raspolaže sa dva 178 mm (7.00”) mid/bass drajvera visokih performansi i novim 28 mm (1.10”) Mercury 7 soft dome tweeter neodimijumskim visokotoncem koji daje uglađen odziv na frekvencijama i preko 32 kHz. Rezultat? Mercury 7.4 je najmoćniji Mercury ikada. Prikazana cijena je za komad. CIJENA ZA 1 KOMAD

CIJENA NA RASPRODAJI 325 KMCijena: 685,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     Tannoy Eclipse TWO cijena za komad
Eclipse TWO je zvučnik za sobe male do srednje veličine. Eclipse drajveri su potpuno nanovo dizajnirani. Uglađen i precizan ton iz coated silk dome tweeter-a sa moćnim udarcem mid/bass drajvera velike efikasnosti. Čvrsto izgrađen kabinet tradicionalne “box” izrade je pažljivo podešen da radi sa ugrađenim drajverima. Preporučena snaga pojačala 15 - 90W, kontinuirana izržljivost snage RMS 45W, maksimalna peak izdržljivost 200W, impedansa 8Ω, frekvencijski odziv 44 Hz – 32 kHz.

CIJENA NA RASPRODAJI 188 KM


Cijena: 319,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
   
  Audac   
.
  CMX220 mini shotgun mikrofon  
  Audac CMX220 mini shotgun mikrofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  ElectroVoice RE2BP,RE-2/BPU-2  
  ElectroVoice ElectroVoice RE2BP,RE-2/BPU-2  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Ableton  
.
  Push 2 ( bez software)  
  Ableton Push 2  ( bez software)  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Sonor  
.
  Sonor SSE13 Martini 4pc Turquois Galaxy Sparkle  
  Sonor Sonor SSE13 Martini 4pc Turquois Galaxy Sparkle  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  Alpha Metal Splash 12  
  Paiste Alpha Metal Splash 12  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Artist d.o.o.  
.
  paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema  
  ARTIST paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI.  
     
 
Ableton
AKAI Professional
Alesis
Alto Professional
AMerican DJ
Apart
Artist d.o.o.
ArtSound
Arturia
Audac
Audient
Australian Monitor Installation Series
Behringer
Bespeco
Blackstar Amplifiers
Denon
DigiTech
Dynacord
Elation
ElectroVoice
Focusrite
Gary E. Levinson
Gewa
Godin
Hercules
Hughes&Kettner
Icon Digital
JBL
Klotz
Line 6
M-Live software i hardware
MACKIE
Marantz Professional
Native Instruments
Novation
Orange
Ovation
Paiste
Peavey
Rane
RCF
Rode Microphones
Schecter
Shure
Sonor
Squier by Fender
Stentor
t.c. electronic
Tanglewood
Tannoy
Turbosound
Universal Audio
Washburn Guitars
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com