Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
  > RASPRODAJA  
  > ARTIST PAKETI  
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

RASPRODAJA I ARTIST PAKETI

 
   
        Ukupno artikala: 153  
.
  ARTIST PAKETI  
  ARTIST PAKETI (48)  
.
  RASPRODAJA  
  RASPRODAJA (105)  
 

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Washburn Apprentice AD5CE NS paket
Ozvučena akustična gitara (elektroakustična) Dreadnought oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagonija. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Dreadnought je najpopularniji oblik tijela jer je perfektno izbalansirano kako bi imalo pun ton a ne preveliko gabaritima. Ozvučena varijanta opremljena je elektronikom koja omogućava direktno spajanje za sistem razglasa ili u instrumentalno pojačalo. Odlična gitara za početnike i gitarista koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti. U paketu se nalazi gitara, torba i remen.

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 399,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     t.c. electronic FlashBack Delay-Looper TonePrint
Ikona među Delay pedalama Flashback je u drugoj generaciji unapređena sa novim MESH expression prekidačem. Kolekcija vrhunskih delay efekata upakovanih u malu pedalu. Metalno kučište garantuje dugotrajnu upotrebu. U studiju ili live, Flashback 2 je spreman za sve izazove. TonePrint omogućen. Mesh prekidač je osjetljiv na pritisak i u zavisnosti od jačine stiska nogom možete dodati još efekta u stilu expression pedale. Ugrađeno 7 različitih vrsta delaya + Loop + TonePrint. Sada su dostupma 3 TonePrint slota za custom efekte.

Cijena za poslednji komad 188,-

Prodano

Cijena: 398,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     Peavey PVH™ 1516
PVH 1516 je moderna verzija starog Peavey 1516 kabineta, jednog od najprodavanijih bass kabineta kojeg je Peavey ikada proizveo. PVH 1516 je dizajniran kako bi bio prava tonska zvijer sa organskim vintage tonom upotpunjen modernim utegnutim sub bas frekvencijama. Izuzetno donro radi sa overdrive i distortion bas efektima. Kabinet je građen od 15mm šperploče, 1 x 15“ i 2 x 8“ zvučnicima, EQ prekidač sa 3 pozicije, 900W program snage (450W RMS), sav hardver je namjenjen za teške uslove u korištenju i transportu, presvučen crnim itisonom, metalni uglovi, plastificirana gril mreža, masa 34kg.

Cijena za poslednji komad 877,-

Prodano
Cijena: 1.335,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 218 Fender Sonoran SCE - Blackstar FLY3 Acoustic Pack
Fender Sonoran SCE - Blackstar FLY3 Acoustic Pack. Ozvučena akustična gitara specijalno dizajnirana za gitariste koji sviraju električne gitare. Ako ste jedan od onih koji osjećaju veliku razliku u performansu na električnoj i akustičnoj gitari, onda će vam Sonoran pomoći da dodatnu tenziju koju nosi akustična gitara lakše prebrodite. Thinline tijelo je tanje i zbog toga ima uzuzetan otpor prema mikrofoniji na bini. Gornja ploča tijela je od pune smreke, leđa i strane mahagoni, vrat javor sa orahovim prstohvatom, Stratocaster glava sa 6 mašinica u liniji, nulti prag (nut)od kosti 41,4mm, 3 slojni Gold pickguard, elektronika Fishman Isys III sa štimerom. Proširena verzija Blackstar FLY 3 Acoustic mini pojačala i to za duplu snagu i stereo režim rada. Ukupno 6 W snage sa proširenjem pomoću Fly 103 Acoustic kabineta za stereo format, pa ga možete koristiti i kao monitore na računaru tj jednostavan audio stereo sistem za muziku. Dizajniran je sa ukulele i ostalim akustičnim instrumentima na umu. Rad na bateriji. Adapter napajanje se kupuje posebno.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 828,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 217 Washburn D10S Natural - Hohner Big River
Washburn D10S Natural - Hohner Big River usna harmonika. Akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Hohner Harmonika sa tonom direktno sa delte Misisipija. Visoki standardi su upotrebljeni kod izrade modela Big River Harp. Aerodinamičan dizajn sa bočnim otvorima, plastični češalj, mesingane ploče jezičaka. odličan ton. Proizvedena u Njemačkoj.

Artist cijena: 464,00 KM

Cijena: 588,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 216 Washburn EA15 - Blackstar FLY3 Acoustic
Washburn EA15 - Blackstar FLY3 Acoustic - EA15ATB iz Festival serije daje vam odličan ton i vizuelnu dopadljivost po skromnoj cijeni. Mini Jumbo Cutaway tijelo ima predivnu Flame Maple top gornju ploču, a strane i leđa od Catalpa drveta. Ugodan vrat tankog profila od mahagonija sa 20 pragova i Graphtech NuBone nultim pragom. Barcus-Berry EQ4T elektronika koja brine za ton na razglasu raspolaže sa Bass/Mid/Treble, Notch/Presence i Volume kontrolama i ima ugrađen štimer. Ice TEa Burst boja i finiš lakom visokog sjaja. Blackstar FLY 3 Acoustic je mini pojačalo koje će vašoj ozvučenoj akustičnoj gitari dati još više tona. FLY 3 će popuniti ton instrumenta, dati mu potpuno novu dimenziju, a shvatićete koliko tek kada ga isključite i nastavite svirati bez njega. Prirodni odziv za sve akustične instrumente, mp3/Line ulaz za miks sa muzikom, proširiv sa 6 W kutijom (FLY 103 acoustic) za stereo format. Dizajniran je sa uostalim akustičnim instrumentima na umu. Rad na bateriji do 55 sati. Adapter napajanje se kupuje posebno.

Artist cijena: 577,00 KM

Cijena: 688,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 215 Sigma OMTC-1STE-SB+ - Toca Djembe 8“
Sigma Guitars OMTC-1STE-SB+ - Toca Djembe 8“ - Ova gitara lijepog vintage izgleda je izrađena od pune smreke za gornju ploču, tilia drveta za leđa i strane, a ugodni vrat tanjeg profila je od mahagonija sa prstohvatom od micarta drveta. Sedlo i nut su od priodne kosti što će maksimalno podržati kvalitetan ton. Za dobar ton na pojačalu i razlasu brine se Fishman Isys+ preamp sa ugrađenim štimerom. Sigma koristi specijalni ultra tanki izdržljivi UV finiš koji omogućava instrumentu da rezonuje mnogo bolje od tradicionalno lakiranih instrumenata. Toca đembe je ručno izrađeno od jednog komada mahagoni drveta. Diametar opne je 8“, a visina đembe je 40,5 cm. Dodatno je ukrašeno "Celtic knot" temom.

Artist cijena: 775,00 KM

Cijena: 988,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 214 Sigma OMTC-1STE-SB+ Blackstar SUPER FLY
Sigma Guitars OMTC-1STE-SB+ - Blackstar SUPER FLY BLUETOOTH. Ova gitara lijepog vintage izgleda je izrađena od pune smreke za gornju ploču, tilia drveta za leđa i strane, a ugodni vrat tanjeg profila je od mahagonija sa prstohvatom od micarta drveta. Sedlo i nut su od priodne kosti što će maksimalno podržati kvalitetan ton. Za dobar ton na pojačalu i razlasu brine se Fishman Isys+ preamp sa ugrađenim štimerom. U Sigmi koriste specijalni ultra tanki izdržljivi UV finiš koji omogućava instrumentu da rezonuje mnogo bolje od tradicionalno lakiranih instrumenata. SUPER FLY sa svojih 12 W, sa mikrofonskim ulazom, ulazom za akustičnu ili električnu gitaru, Bluetooth, mp3/line ulazom, ugrađenim stalkomza nagib kao monitor, predstavlja ekstra rješenje za vaš solo ili duo nastup bilo gdje. Probali smo SUPERFLY. Bez obzira na super male dimenzije i malu masu, spreman je za sve vaše muzičke poduhvate napolju, čak i pred nešto više glava u publici.

Artist cijena: 932,00 KM

Cijena: 1.165,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 213 Peavey 6505 Piranha + 6505 micro cabinet
Mala zvijer! Moćno i partabl dizajna, 6505 Piranha preslikava nepogrešivo karakter ikone hard & heavy zvuka 6505 (5150) serije, a sve to u minijaturnom pakovanju koje isporučuje 20W (4 oma). Bez uljepšavanja, samo sirovi gain i autoritativni Crunch i Lead ton sa jednostavnom Pre-Gain i Post Gain kontrolom. U paketu je i Peavey 6505 Micro 1x8 gitarski kabinet. Dizajniran da upotpuni Peavey 6505 Piranha glavu, 6505 Micro 1x8 kabinet je prirodni kompanjon tog malog ljutog pojačala. Opremljen je 1 x 8“ Eminence zvučnikom koji bez problema projektuje i boostane tonove pune basova, ali pritom zadržava i čistoću i jasne visoke.

Artist cijena: 299,00 KM

Cijena: 535,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE D10S
Akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora.

Super Akcija 444,-

Cijena: 616,00 KM
 
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
   
  Sonor   
.
  Conga torba GBSC10  
  Sonor Conga torba GBSC10  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Alto Professional  
.
  TS115 pasivna zvučna kutija  
  Alto Professional TS115 pasivna zvučna kutija  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  X-Live recorder proširenje za X32 mikser  
  Behringer X-Live recorder proširenje za X32 mikser  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Mercury iC5 ugradni zvučnik  
  Tannoy Mercury iC5 ugradni zvučnik  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  MOTIV MVi audio intefejs Windows, Mac, iOS i Android  
  Shure MOTIV MVi audio intefejs Windows, Mac, iOS i Android  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Artist d.o.o.  
.
  paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema  
  ARTIST paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI.  
     
 
AKAI Professional
Alesis
Alto Professional
AMerican DJ
Apart
Artist d.o.o.
ArtSound
Arturia
Audac
Audient
Australian Monitor Installation Series
Behringer
Bespeco
Blackstar Amplifiers
Denon
Dynacord
Elation
ElectroVoice
Focusrite
Gary E. Levinson
Gewa
Godin
Hercules
Hughes&Kettner
Icon Digital
JBL
Klotz
Line 6
M-Live software i hardware
MACKIE
Marantz Professional
Native Instruments
Novation
Orange
Ovation
Paiste
Peavey
Rane
RCF
Rode Microphones
Schecter
Shure
Sonor
Stentor
t.c. electronic
Tanglewood
Tannoy
Turbosound
Washburn Guitars
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com