Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
  > HI-FI zvučnici  
  > HI-FI komponente  
  > Portable audio i consumer electronic  
  > HI-FI slušalice i pribor  
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

HI-FI i Consumer Electronic

 
   
        Ukupno artikala: 80  
.
  HI-FI zvučnici  
  HI-FI zvučnici (20)  
.
  HI-FI komponente  
  HI-FI komponente (17)  
.
  Portable audio i consumer electronic  
  Portable audio i consumer electronic (9)  
.
  HI-FI slušalice i pribor  
  HI-FI slušalice i pribor (34)  
   

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT6F dark walnut / medium oak
Naslijednik sad već legendarne Revolution DC6T Se serije. I odmah- pun pogodak ! Jedan od najboljih časopisa "What a hi fi" je dao 5 zvjezdica za novu seriju uz opis"...zarazna je energija koja dolazi iz ovih zvučnika,da ne možete pobjeći, jednostavno vas tjeraju na pokret. Što god smo pustili na njih, zvuk je bio nevjerovatno precizan, a širok dinamički raspon im jednostavno ne da da uđu u neku "kliničku" hladnoću. Uprkos njihovom živom ponašanju, zvuk je prelijep i uravnotežen i ni jedan dio frekvencije ne zahtijeva neko dodatno podešavanje. Sve je na strani ovih zvučnika: predivan, uravnotežen zvuk; izvrsna agilnost i preciznost; impresivan dinamički raspon; vrhunska izrada... Definitivno najbolji u klasi..."

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.650,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT6F-GW
Naslijednik sad već legendarne Revolution DC6T Se serije. I odmah- pun pogodak ! Jedan od najboljih časopisa "What a hi fi" je dao 5 zvjezdica za novu seriju uz opis"...zarazna je energija koja dolazi iz ovih zvučnika,da ne možete pobjeći, jednostavno vas tjeraju na pokret. Što god smo pustili na njih, zvuk je bio nevjerovatno precizan, a širok dinamički raspon im jednostavno ne da da uđu u neku "kliničku" hladnoću. Uprkos njihovom živom ponašanju, zvuk je prelijep i uravnotežen i ni jedan dio frekvencije ne zahtijeva neko dodatno podešavanje. Sve je na strani ovih zvučnika: predivan, uravnotežen zvuk; izvrsna agilnost i preciznost; impresivan dinamički raspon; vrhunska izrada. Definitivno najbolji u klasi. Finiš Gloss White - Sjaj bijeli.

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.333,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT8F-GB
Revolution XT odlikuje poboljšani Dual Concentric™ driver. Dok je zadržao prepoznatljivi trapezoidni oblik kabineta, nova poboljšanja se odnose i na unutrašnji dizajn koji nam donosi potpuno novi i jedinstven koncept zvučnika. Tannoy Twin-cavity coupled reflex sistem i eksterni portovi okrenuti prema dole Revolution seriji daju najpodešeniji i muzički koherentan bass koji možete naći na tržištu u ovoj cjenovnoj klasi. XT zaista prava Revolicija u dizajnu zvučnika. Dual Concentric™ 25 mm (1”) visokotonac, Dual Concentric™ 200 mm (8”) niskotonac, 200 mm (8”) bass drajver, snaga 100 W RMS, frekvencijski odziv 34 Hz - 32 kHz. Ako imate prostora u sobi, ovi zvučnici su odličan izbor. Malo koji zvučnik može da parira Revolution XT8T sa ovakvom kombinacijom snage i finesa. Vrni sjaj finiš - Gloss Black. Cijena je za komad.

Artist cijena: 1988,00 KM

Cijena: 2.252,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT8F-GW
Revolution XT odlikuje poboljšani Dual Concentric™ driver. Dok je zadržao prepoznatljivi trapezoidni oblik kabineta, nova poboljšanja se odnose i na unutrašnji dizajn koji nam donosi potpuno novi i jedinstven koncept zvučnika. Tannoy Twin-cavity coupled reflex sistem i eksterni portovi okrenuti prema dole Revolution seriji daju najpodešeniji i muzički koherentan bass koji možete naći na tržištu u ovoj cjenovnoj klasi. XT zaista prava Revolicija u dizajnu zvučnika. Dual Concentric™ 25 mm (1”) visokotonac, Dual Concentric™ 200 mm (8”) niskotonac, 200 mm (8”) bass drajver, snaga 100 W RMS, frekvencijski odziv 34 Hz - 32 kHz. Ako imate prostora u sobi, ovi zvučnici su odličan izbor. Malo koji zvučnik može da parira Revolution XT8T sa ovakvom kombinacijom snage i finesa. Cijena je za komad.

Artist cijena: 1988,00 KM

Cijena: 2.252,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
  Kliknite za više informacija     Audio-Technica AT-VM95C dual Moving Magnet Cartridge
AT-VM95C Dual Moving Magnet Cartridge daje moćan izlazni signal i jasnu separaciju stereo kanala sa super malom distorzijom, generalno odličnih tonskih karakteristika.

Artist cijena: 77,00 KM

Cijena: 92,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / Portable audio i consumer electronic
  Kliknite za više informacija     Audio-Technica AT-VMN95C
AT-VMN95C je 0.6 mil konusna zamjenska igla za AT-VM95C dual moving magnet kertridž. Dizajn odgovara i starijim gramofonima sa većim pritiskom ruke.

Artist cijena: 39,00 KM

Cijena: 45,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / Portable audio i consumer electronic
  Kliknite za više informacija     Audio-Technica AT6012 Vinyl set za čišćenje ploča
Mikročestice i ostala zaprljanja mogu da prouzrokuju habanje vaših ploča i igle gramofona, a umanjuju kvalitet zvuka takođe. Audio-Technica AT6012 Vinyl Record Cleaning Kit uključuje rastvor u spreju i krpu ua brisanje. Set za njegu ploča specijalno je namjenjen kolekcionarima vinyla i DJevima. Formula održava površinu ploče za čist ton.

Artist cijena: 39,00 KM

Cijena: 45,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / Portable audio i consumer electronic
  Kliknite za više informacija     Omnitronic VFM-2215AP aktivna kutija sa Bluetooth USB
Aktivna dvosistemska zvučna kutija RMS snage pojačala 180W (360W max peak) sa duplim 15“ wooferom i 1“ visokotoncem. Na kutiji je ugrađen i mikser sa sveobuhvatnim konekcijama tako da ne postoji izvor zvuka koji vam je pri ruci, a da ga ne možete spojiti na ovu zvučnu kutiju. Mikser nudi sljedeće konekcije: 2 x mikrofonska ulaza sa XLR i džek ulazima • Bluetooth konekcija za smartphone i tablet uređaje • SD card i USB stick ulazi sa displejom i transport dugmićima za pretragu i pokretanje audio fajlova • stereo linijski RCA (činč) ulaz za eksterne izvore muzike kao CD plejer, laptop, mp3 plejer • stereo linijski RCA izlaz. Na kutiji je ugrađena Volume kontrola ulaznih signala kako bi napravili odgovarajući miks i odredili maksimalnu glasnoću, a tu je i dvopojasni EQ sa Bass i Treble podešavanjem ukoliko treba da malo "popravite" ton. LED sijalice za indikaciju preopterećenja signalom i status napajanja. Kutiju možete kontrolisati i pomoću wireless daljinsskog upravljača. Ugrađeni toćkići i ručka za lakše pomjeranje u prostoru, a tu je i standardna „šolja“ za montažu na stalke za zvučne kutije. Frekvencijski opseg 45 Hz- 20 kHz, maks. SPL 125 dB.

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 667,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / Portable audio i consumer electronic
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT6 - GB
Revolution XT 6 je takozvani „bookshelf“ zvučnik srednje veličine koji je pravi čistokrvni predstavnik već poznate Tannoy Revolution konfiguracije. Sa Omnimagnet Dual Concentric drajverom XT 6 isporučuje čist artikulisan ton sa specijalno uglađenim bas frekvencijama. 150mm (6.00”) multi-fibre membrana, 25mm Linear PEI visokotonac za svježe i briljantne visoke frekvencije, Torus-Ogive vod talasa. Snaga 60W RMS @ 8 Ohm, frekvencijski opseg 46 Hz - 32 kHz. Ton je generalno čist i precizan sa detaljima i izuzetnom dinamikom. Odlično građen i finiširan. Gloss Back finiš- crni sjaj!

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 786,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT8F
Revolution XT odlikuje poboljšani Dual Concentric™ driver. Dok je zadržao prepoznatljivi trapezoidni oblik kabineta, nova poboljšanja se odnose i na unutrašnji dizajn koji nam donosi potpuno novi i jedinstven koncept zvučnika. Tannoy Twin-cavity coupled reflex sistem i eksterni portovi okrenuti prema dole Revolution seriji daju najpodešeniji i muzički koherentan bass koji možete naći na tržištu u ovoj cjenovnoj klasi. XT zaista prava Revolicija u dizajnu zvučnika. Dual Concentric™ 25 mm (1”) visokotonac, Dual Concentric™ 200 mm (8”) niskotonac, 200 mm (8”) bass drajver, snaga 100 W RMS, frekvencijski odziv 34 Hz - 32 kHz. Ako imate prostora u sobi, ovi zvučnici su odličan izbor. Malo koji zvučnik može da parira Revolution XT8F sa ovakvom kombinacijom snage i finesa. Cijena je za komad.

Super Akcija 1766

Cijena: 2.220,00 KM
 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici
   
  Shure   
.
  SRH 1840 profi slušalice  
  Shure SRH 1840 profi slušalice  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  ECLIPSE MINI komad  
  Tannoy ECLIPSE MINI komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Revolution XT6F dark walnut / medium oak  
  Tannoy Revolution XT6F dark walnut / medium oak  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Revolution XT6  
  Tannoy Revolution XT6  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  TS 2.8 light oak  
  Tannoy TS 2.8 light oak  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Eclipse TWO cijena za komad  
  Tannoy Eclipse TWO  cijena za komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: HI-FI i Consumer Electronic.  
     
 
AKG
AMerican DJ
Apart
Athletic
Audio-Technica
Behringer
Beyer Dynamic
BOSE
Creek Audio
Denon
Grado
Hercules WAE
IK Multimedia
Klotz
KRK Systems
Neutrik
Numark
Omnitronic
PreSonus
Rode Microphones
Shure
Tannoy
Ultrasone
Yamaha
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com