Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
  > NOVO U ARTISTU  
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

PROMO - Noviteti

 
   
        Ukupno artikala: 32  
.
  NOVO U ARTISTU  
  NOVO U ARTISTU (32)  
   

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice Evolve 30M razglasni kolumna sistem sa DSP
Da li tražite lagan razglasni sistem, brz za postavku i jednostavan za upotrebu? Upravo će vam Evolve 30M to obezbijediti, jednostavno skratiti put do visokokvalitenog tona kada god ga upalite i u svakoj situaciji. Tajna je u 8-kanalnom mikseru sa pretpojačalima i efektima studijskog kvaliteta, naprednom QuickSmart DSP procesoru koji optimizuje svaki aspekt vašeg tona i njegovoj daljinskoj kontroli pomoću QuickSmart Mobile aplikacije. Sistem je u provjerenom EV „kolumna“ formatu i sastoji se od miksera sa DSP procesorom, pojačala snage 1000W, 10" Bass woofera i kolumna satelita sa 6 x 2.8" zvučnika u konfiguraciji koja obezbjeđuje pokrivenost zvukom od 120° po horizontali i 40° po vertikali, a tu je i aluminijumska sub-satelit šipka za postavljanje razglasa u par klikova. Pored tehničkih i zvučnih prednosti koje donosi EV tehnologija, Evolve 30M je i perfektno dizajniran – izgleda atraktivno, moćno i sofisticirano.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Sigma Guitars Travel TM15E+ sa torbom
TM15E+ ima manje tijelo, kraću skalu, pa je zbog toga specijalno interesantna svima koji žele gitaru da bude što ugodnija u rukama, što mekša, da bez napora izvodite sve zamišljene pjesme. Tijelo je manjeg dreadnought oblika koji odlično reaguje na sve stilove svirke i pristima i trzalicom. 23“ skala je definitivno činim super ugodnm u svirci. Gornja ploča, strane i leđa si izrađena od mahagonija. Vrat je od mahagonija sa Mikarta prstohvatom na kojem je 20 pragova. Ova kombinacija drveta daje ugodan, topao ton. Fishman Presys preamp elektronika sa štimerom omogućava de je koristite uživo na bini. Travel gitare su popularne kod gitarista koji često putuju i žele da instrument nose sa sobom gdje god da su krenuli, na godišnji odmor ili na poslovni put. Gitare dolaze u Sigma Gig Bag torbi.

Artist cijena: 775,00 KM

Cijena: 930,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Sigma Guitars Travel TT-12E-SB+ sa torbom
TT-12E-SB+ ima manje tijelo, kraću skalu, pa je zbog toga specijalno interesantna svima koji žele gitaru da bude što ugodnija u rukama, što mekša, da bez napora izvodite sve zamišljene pjesme. Dizajn manjeg dreadnought oblika odlično reaguje na sve stilove svirke i pristima i trzalicom. 23“ skala je definitivno činim super ugodnom u svirci, tj. daje super mekani vrat. Gornja ploča od Sitka smreke, a leđa i strane su od Tilia drveta. Vrat je od mahagonija sa Mikarta prstohvatom na kojem je 20 pragova. Ova kombinacija drveta daje veoma balansiran ton sa prisutnim srednjim, a naglašenim visokim i niskim frekvencijama, što znači da je ton uglađen. Sigma preamp elektronika omogućava de je koristite uživo na bini. Travel gitare su popularne kod gitarista koji često putuju i žele da instrument nose sa sobom gdje god da su krenuli, na godišnji odmor ili na poslovni put. Gitare dolaze u Sigma Gig Bag torbi.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 786,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Blackstar JJN 20R MKII Jared James Nichols Signature
BLACKSTAR i naš BLUESPOWER junak Jared James Nichols su ponovo udružili snage i dodali još jedan model u seriji - JJN-20R MKII – cijevno 20 W kombo pojačalo u prepoznatljivom zelenom tolexu su pletenom mrežom. Pojačalo sadrži isti preamp i power amp kao i prvobitni glava model, s tim da je sada upakovno sa Celestion G12T-75 zvučnikom u kabinet ne velikih dimenzija, taman da je olakšan transport, a da ima zapreminu koja je potrebna da se izbaci ozbiljna decibelaža - BLUESPOWER ton za svaku priliku na bini ili u studiju. BLUESPOWER kanal kako ga Jared naziva je kremast i pun drive ton koji predstavlja definiciju blues-classic rock gitare i raspolaže obilatom tonskom kontrolom, dok je Clean kanal pojednostavljen sa samo Tone i Volume i perfektno prenosi karakter instrumenta i svaku nijansu kojom gitarista raspolaže u prstima. U srcu pojačala su EL84 lampe za pojačalo snage i ECC83 u dvokanalnom preampu koji ima po jedan dodatni „voice“ selektor za Clean i Bluespower. Na Clean kanalu reaguje kao svojevrsni treble boost koji podiže odziv gaina, pa pojačalo već i tu može da prepukne u overdrive, a na Bluespower kanalu reaguje u maniru pravog Gain Boosta koji diže zasićenje do vrhunca. Voice su promjenjivi sa footswitch pedalom koja ima dva prekidača i dobijate je u paketu sa pojačalom. Tu su atenuator snage na 2 W za smanjenje izlazne snage za rad u tišem okruženju, USB audio out za snimanje na računar bez potrebe za dodatnim audio interfejsom, super korisni XLR D.I. Out za direktno slanje balansiranog signala sa emulacijom kabineta na razglas bez potreba za ozvučavanje mikrofonom i reverb efekat studijskog kvaliteta.
JJN-20R MKII je pojačalo za istinskog blues-rock gitaristu sveobuhvatno opremljeno za svaki zadatak na bini ili za snimanje u studiju, kod kuće.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Rode NT-USB mini
Rode NT-USB Mini daje bogat ton profesionalnog studijskog mikrofona u kompakt izdanju za direktno USB spajanje na računar ili tablet, bez dodatnog audio interfejsa. Idealan je za muzičare, snimanje voice-over rekama, podcast, online influensere, gejmere . . . sa ugrađenim Pop filterom. Brzi audio interfejs 24-bit 48 kHz koji se napaja USB strujom sa računara, ugrađeno profesionalno pretpojačalo za slušalice.

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 265,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Standorf Sonata II bijela , poklon klupa
Klavir namjenjen naprednim korisnicima .
Graded hammer klavijatura sa polifonijom od 256 nota, 34 zvuka i snimačem tri pjeseme sa po dvije trake sigurno će vas dodatno inspirisati . Sonata II je opremljena sa BlueTooth 5.0 , aux-mp3 ulazom kao i USB interfejsom pa tako postaje više od klavira za vježbanje , možda čak centralno mjesto vašeg doma : )

Promo cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.995,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Mooer GE150 multiefekt procesor
MOOER GE150 je najnoviji član GE serije multiefekat procesora. U GE150 upakovano je 55 visokokvalitetnih modela pojačala stvorenih pomoću MOOER digitalne modeling tehnologije. 151 efekat (9 tipova) upotpunjava tonsku raznolikost GE150 koji čvrsto stoji pred bilo kojim izazovom na bini ili u studiju. Dizajn je čist i jednostavan, kontrole i podešavanja su veoma intuitivni. GE150 opremljen je expression pedalom za potpunu kontrolu efekata poput vaha, pitch shifter, volume pedala i drugih kojima se može dodijeliti. GE150 podržava upotrebu IR koje možete ubaciti po vašem izboru (26 user slotova) što je izuzetno interesantno novoj generaciji gitarista koji su orjentisani na digitalno modeliranje gitarskog tona. Ako ste ipak stara garda, ne brinite, ovo sve pored toga što daje razne mogućnosti kreiranja tona zaista zvuči fenomenalno. GE150 pohranjuje 200 boja, a upotpunjen je fenomenalnom ritam mašinom koja će biti od izuzetnog značaja za sve koji će ga koristiti za naprednu vježbu. Looper snima do 80 sekundi. Nisu zaboravljeni ni oni koji primarno žele da snimaju muziku kod kuće pa pored standardnog USB izlaza da direktno spajanje na računar i snimanje u omiljenom muzičkom sofveru, GE150 raspolaže i sa micro USB-B konektorom za snimanje na tablete i spartphone uređaje.

Promo cijena: 295,00 KM

Cijena: 359,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E8 XT komad
Eris E8 XT je aktivni dvosistemski studio monitor sa 8“ wooferom izgrađen na bazi super popularnog i uspješnog modela Eris E8. Fizički veće kućište sada ima redizajniranu poziciju visokotonca sa širom horizontalnom disperzijom (100˚) i fokusiranijom vertikalnom (60˚) što rezultije širom idealnom pozicijom i umanjenim direktnim ranim refleksijama. Ova unapređenja stavljaju Eris E8 XT u još bolju poziciju kod korisnika koji traže povoljan monitor sa karakteristikama za ozbiljan rad, a sa ovom većom ERIS verzijom ćete biti rasterećeni u preslušavanju i najkompleksnijih mikseva. 8“ pleteni Kevlar woofer, 1,25“ silk-dome visokotonac, 140 W Class-AB pojačalo, 35Hz to 20kHz, maks. SPL 105 dB, ugrađena kontrola: Level, HPF, LF Trim, HF Trim, Acoustic Space. Na monitoru su sljedeće konekcije: balansirani XLR i TRS, nebalansirani RCA. Višestruke zaštite: protiv RF smetnji, limiter izlazne struje, od pregrijavanja.

Promo cijena: 475,00 KM

Cijena: 645,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Zoom A1X Four Acoustic FX procesor
Multiefekat procesor sa volumen/expression pedalom za akustičnu gitaru ali i ostale instrumente kao saksofon, truba, violina, harmonika, akustični bas i druge akustične instrumente. 50 lokacija u memoriji, 80 efekata računajući 35 specijalno dizajniranih za akustične instrumente, modeliranje akustičnih gitara, antifeedback filter protiv mikrofonije, integrisan 30 sek looper, 68 ugrađenih ritmova bubnja, do 5 efekata se može koristiti istovremeno u bilo kojem rasporedu, ugrađen štimer, mikrofone priključujete pomoću MAA-1 adaptera koji je u paketu, Zoom Guitar Lab softver za stvaranje, uređivanje i menadžment efekata i boja. .

Artist cijena: 272,00 KM

Cijena: 335,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Tannoy Autograph Mini OW
Ultimate modern retro audio product- tako je kompanija Tannoy opisala ovaj zvučnik. Završna (handcraft) izrada Autograph-a je besprekorna. Umjesto da prati neke nove trendove, Tannoy je ozbiljno shvatio dizajn i napravio zvučnik koji ostavlja bez daha. Autograph ima najmanji dual-concentric (tweeter postavljen u središte woofer-a) ikada. Visokotonac je izrađen od titanijuma i frekventno ide i do 54kHz. Zvučnici i skretnica su integrisani u box na način koji smanjuje greške u fazama na apsolutni minimum. Zvuk koji izlazi iz ovih "malenaca" je naprosto fantastičan, kao i sama stereo slika. Upareni sa dobrim pojačalom, Tannoy Autograph Mini je čisto uživanje.

Artist cijena: 1540,00 KM

Cijena: 1.950,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
   
  Focusrite   
.
  Scarlett 18i20 3rd Gen  
  Focusrite Scarlett 18i20 3rd Gen  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  C-1 FR S Apocalypse Red Reign  
  Schecter C-1 FR S Apocalypse Red Reign  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  PreSonus  
.
  Eris E8 XT komad  
  PreSonus Eris E8 XT komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Standorf  
.
  Sonata II bijela , poklon klupa  
  Standorf Sonata II  bijela , poklon klupa  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tannoy  
.
  Autograph Mini OW  
  Tannoy Autograph Mini OW  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  C-1 FR S Apocalypse sa Sustainiac  
  Schecter C-1 FR S Apocalypse sa Sustainiac  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: PROMO - Noviteti.  
     
 
Blackstar Amplifiers
Carlsbro
ElectroVoice
Focusrite
Mooer
Paiste
PreSonus
Rode Microphones
Schecter
Sigma Guitars
Standorf
Tannoy
Washburn Guitars
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com