Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
  > NOVO U ARTISTU  
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

PROMO - Noviteti

 
   
        Ukupno artikala: 39  
.
  NOVO U ARTISTU  
  NOVO U ARTISTU (39)  
   

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 15-BT Bluetooth aktivna
Novi 15" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 15" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima. Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring.

Artist cijena: 944,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ZLX 12-BT Bluetooth aktivna
Novi 12" ZLX BT zvučnik kombinuje performanse dobro poznate ZLX serije Electro-Voice zvučnika sa Bluetooth povezivosti. Superiorne komponente, pokrivenost i čistoća tona jedne od najprodavanijih portabl serije PA zvučnika, kombinovana je sa Bluetooth tehnologijom kako bi isporučila najkvalitetniji ton sa najmanjim mogućim šumom. 12" dvosistemska 250W RMS aktivna zvučna kutija. Kompaktna i lagana, dizajnirana kako bi bila jedinstvena kada su u pitanju snaga u performanse manjih zvučnih kutija. Apsolutno van konkurencije. Dupli kombo XLR/TRS ulaz. DSP procesor sa detaljnim podešavanjem odziva pojačala za rad u određenim uslovima.
Live svirka, govor, klubska instalacija, na stalku, kao monitor, na zidnom nosaču, sa subom ili bez.. sve su to opcije koje ćete moći podesiti na DSP uz pomoć LCD ekrana i rotirajućeg enkodera. Tu je i 3-pojasni EQ treble, midle i bass. Aux dodatni ulaz za vanjski izvor audio signala. ZLX je odličan izbor za manje prostore i binski monitoring.

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 1.075,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter Solo II Custom Gloss Natural (GNAT) 660
Solo-II model je za ljubitelje jednog od najpopularnijih oblika gitare od samih početaka rock muzike, naravno sa Schecter dozom koja ga čine modernim i naprednim instrumentom. Tijelo je izrađeno od mahagonija, sa vratom od trodijelnog mahagonija. Tanki „C“ vrat sa 22 X-Jumbo praga na eboni fretboardu sa blok umecima, skale 24,75“. Premium Schecter Custom Shop USA pikapi i to Pasadena Plus na bridge i Pasaden na neck poziciji. Egzotični „Burl“ finiš gornje ploče od javora, Schecter locking mašinice, kobilica TonePros T3BT TOM sa tailpiece T1Z završetkom. Visokokvalitetna izrada, napredan dizajn, kvalitetni materijali, dijelovi i elektronika čine Schecter gitare neupitno najpametnijim izborom za ostvarenje muzičkih poduhvata svakog modernog gitariste.

Artist cijena: 2440,00 KM

Cijena: 2.833,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Kali Audio IN-8 Independence trosistemski aktivni studijski monitor
Kali Audio IN-8 studio monitor je nastao na arhitekturi dokazanog LP8 modela. Kao dodatak visokotoncu i bass driveru na IN-8 je ubačen i srednjetonac koji rasterećuje sve zvučnike i doprinosi čistijem zvuku. Aktivni studijski monitor sa trostrukim class D pojačalom ukupne snage140 raspoređene po zvučnicima sa 60 W u 8“ bass, 40 W u 4“ srednjem i 40 W u 1“ visokotoncu. Frekvencijski odziv (-10 dB) 37 Hz – 25 kHz, bass-srednji skretnica na 330 Hz, srednji-visoki skretnica na 3000 Hz, idealna udaljenost slušanja 2.8 m, maX SPL 114 dB.

Artist cijena: 744,00 KM

Cijena: 919,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter Synyster Custom HT Gloss Black Silver Pin Stripes
Ova gitara je jednostavno rečeno bomba! Neponovljiva usviranost, utegnut ton, njen izazovan jedinstven dizajn tijela, sve to čini ovog Synyster Gates jednom od najpoželjnijih modela Schectera globalno. Tijelo je od mahagonija sa set neck konstrukcijom i Ultra-Access pristupom višim pragovima, trodijelni mahagoni vrat ultratankog „C“ profila sa karbon fiber ojačanjem, 24 X-jumbo praga na Ebony prstohvatu. 25,5" skala, magneti set 2 humbackera USA Synyster Gates Signature sa kontrolom: Volume, Tone sa Push-Pull za Coil split polovljenje pikapa na Single Coil čine da gitara reži kao zvijer ili zvoni kao klavir, 3-stepeni selektor pikapa, Schecter mašinice, Hipshot Ibby HM Guitar Bridge kobilica, Crna sjaj boja sa silver linijama.

Artist cijena: 2590,00 KM

Cijena: 2.975,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter PT Fastback II B Dark Emerald Green (DEG)
Prva PT serija se pojavila na katalogu Schectera još prije skoro 40 godina, ali kroz godine dobijamo prilagođene verzije sa raznim modifikacijama i dodacima. Ova verzija je opremljena sa dva humbacker Schecter Diamond SuperRock pikapa i tune-o-matic bridge sa Bigby tremolo sistemom. PT Fastback II B je idealna gitara za gitariste koje privlači vanremenski Tele dizajn, ali žele drugačiji ton i karakteristike koje donosi ovaj tremolo sistem. Tijelo od Aldera (joha) sa bolt-on konstrukcijom, vrat tankog „C“ profila od javora, elegantni Ebony prstohvat na kojem je postavljeno 22 X-Jumbo praga, kvalitetne Grover mašinice, nulti prag Graph Tech XL Ivory Tusq širine 42 mm, dva Schecter Diamond SuperRock Custom Alnico pikapa, kontrola: Volume, Tone sa Push/Pull Coil Split za polovljenje humbackera u single coil pikape i 3-stepeni selektor pikapa, Bigsby Flat Top B50 tremolo sa Roller TOM bridge. Dark Emerald Green boja.

Artist cijena: 1370,00 KM

Cijena: 1.575,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter Corsair Gloss Black
Za 2020 serija Corsair doživjela niz promjena. Ova sjajna semi hollow gitara je dobila vrhunski srebrni hardver, nove magnete te je i dalje ostala primjer izuzetne izrade instrumenta koji se svira sa lakoćom. Tijelo je full maple (javor) archtop sa vratom od javora i to je perfektna kombinacija za ovaj tip instrumenta. Hardver uključuje trem bridge izrađen po Schecter dizajnu sa roller tune-o-matic. Corsair je opremljen sa parom Diamond '78 humbuckera. Ovi humbuckeri nude punokrvni vintage ton koji zvuči sjajno kroz overdrajva, a zbog same semi hollow konstrukcije gitare daju izuzetno dinamičan i pun zvuk. Naravno, publici sa Corsair možete ponuditi i žešće overdrive note bez problema.

Artist cijena: 2111,00 KM

Cijena: 2.533,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter C-4 Apocalypse Rusty Grey (RG)
Električna bass gitara sa Schecter USA elektronikom. Tijelo je izrađeno od močvarnog jasena sa set-neck spojem vrata na tijelo i Ultra Access pristupom višim pragovima. Vrat takog „C“ profila je od javora, sa prstohvatom od ebonovine sa 24 X-Jumbo praga od nehrđajućeg čelika, skalom 34“ i debljinom 20 mm na prvom i 22 mm na 12 pragu. Širina NutGraph Tech XL Black Tusk nultog praga 38 mm. Žestoki Schecter USA Apocalypse pikapi sa kontrolama Volume/Tone/3-stepeni selektor pikapa, i prekidač sa 3-stepenim selektorom režima rada pikapa Series-Split-Parallel. Grover mašinice, Schecter Custom Hardtail String Thru kobilica, hardver crne boje, satin natural finiš gitare naijansiran hrđavo sivom bojom - Rusty Grey.

Artist cijena: 2322,00 KM

Cijena: 2.940,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter Nick Johnston Trad-HSS Atomic Snow
Svaki proizvođač ima gitare koje su instant hit od prvog dana. Za Schecter to je Nick Johnston Signature. Ova gitara usavršena je tako da se najbolje karakteristike Stratocaster dizajna prilagode modernom virtuoznom gitaristi kao što je Nick Johnston. Ugodan tanki C vrat od pečenog javora sa 22 X-Jumbo praga na Eboni fretboardu je izrađen da podrži uglađeni legato stil svirke. Detalji poput atraktivnih mesinganih prsten umetaka gitari dodaju šmek sofisticiranost. Tijelo je od jove (Alder), 25,5" skala, ekplozivnan ton dolazi od magneta u HSS konfiguraciji Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil u neck i srednjoj poziciji, Schecter Diamond '78 u bridge, a sve sa kontrolom: Volume, Tone i 5-stepeni selektor. Diamond Vintage Tremolo bridge, Schecter Locking mašinice sa zaključavanjem, Atomic Snow boja. Zvuk ove gitare u ovoj cjenovnoj klasi ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, čak i gitariste koji inače ne koriste ovaj tip gitara.

Artist cijena: 1655,00 KM

Cijena: 1.988,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
  Kliknite za više informacija     Schecter Nick Johnston Trad-HSS Atomic Green
Svaki proizvođač ima gitare koje su instant hit od prvog dana. Za Schecter to je Nick Johnston Signature. Ova gitara usavršena je tako da se najbolje karakteristike Stratocaster dizajna prilagode modernom virtuoznom gitaristi kao što je Nick Johnston. Ugodan tanki C vrat od pečenog javora sa 22 X-Jumbo praga na Eboni fretboardu je izrađen da podrži uglađeni legato stil svirke. Detalji poput atraktivnih mesinganih prsten umetaka gitari dodaju šmek sofisticiranost. Tijelo je od jove (Alder), 25,5" skala, ekplozivnan ton dolazi od magneta u HSS konfiguraciji Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil u neck i srednjoj poziciji, Schecter Diamond '78 u bridge, a sve sa kontrolom: Volume, Tone i 5-stepeni selektor. Diamond Vintage Tremolo bridge, Schecter Locking mašinice sa zaključavanjem, Atomic Frost boja. Zvuk ove gitare u ovoj cjenovnoj klasi ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, čak i gitariste koji inače ne koriste ovaj tip gitara.

Artist cijena: 1655,00 KM

Cijena: 1.988,00 KM
 
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU
   
  Schecter   
.
  C-4 Apocalypse Rusty Grey (RG)  
  Schecter C-4 Apocalypse Rusty Grey (RG)  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  ZLX 12-BT Bluetooth aktivna  
  ElectroVoice ZLX 12-BT Bluetooth aktivna  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Weber  
.
  W121 BP Pianino  
  Weber W121 BP Pianino  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Schecter  
.
  Nick Johnston Trad-HSS Atomic Green  
  Schecter Nick Johnston Trad-HSS Atomic Green  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  PreSonus  
.
  Eris E8 XT komad  
  PreSonus Eris E8 XT komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Blackstar Amplifiers  
.
  JJN 20R MKII Jared James Nichols Signature  
  Blackstar JJN 20R MKII Jared James Nichols Signature  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: PROMO - Noviteti.  
     
 
Austrian Audio
Blackstar Amplifiers
Carlsbro
ElectroVoice
Kali Audio
Klark Teknik
Mooer
Paiste
PreSonus
Schecter
Standorf
Washburn Guitars
Weber
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com