Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  >> Tube (Lampaški)  
  >> Kondenzatorski  
  >> Dinamički  
  >> Ribbon  
  >> Mikrofonska predpojačala  
  >> Pribor i ostalo  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Kondenzatorski

 
   
        Ukupno artikala: 61  
.
  Kliknite za više informacija     AKG C516 ML
Kondenzatorski mikrofon namjenjen za ozvučavanje pojačala/kabineta. Od sada možete postaviti mikrofon točno tamo gdje i treba biti.
Cijena: 349,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 173 Behringer C1U USB mikrofon + stoni stalak
Najjednostavniji mogući način da počnete sa snimanjem glasa na računar, direktno, bez dodatnih zvučnih karti. Behringer C1U je studijski kondenzatorski mikrofon velike membrane sa ugrađenim USB interfejsom, tako da sve šta trebate je samo računar na koji ćete direknto na USB port spojiti mikrofon. Idealan mikrofon za nasnimavanje glasa na reklame, reportaže, čak i snimanje vokala na muzičke matrice u verzijama kućnog demo studija. U paketu dobijate i trponožac stoni stalak Athletic MS3, kao u USB kabl i univerzalni prstenasti držač mikrofona koji se može postaviti na bilo koji drugi stalak. U paketu dobijate i softverski paket (Podfier, Juice, PodNova Golden Ear i Audiacity) za rad odmah po otpakivanju mikofona.

Artist cijena: 99,00 KM

Cijena: 185,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 192 Rode M5 MP upareni + stereo bar SB20 držač
U ovom Artist paketu dobijate dva fabrički uparena M5 kondenzatorska mikrofona i Stereo Bar SB20 držač za dva mikrofona. Mikrofoni su idealni za upotrebu kod ozvučavanja i snimanja instrumenata, horova i orkestara na bini ili u studiju. U ovoj konfiguraciji sa mogućnošću postavljanja u stereo XY konfiguraciji, ovaj set idealan je za ozvučavanje grupe od 2, 3, 4 instrumenata ili vokala. Frekvencijski opseg 20 Hz do 20 kHz, maks. SPL 140 dB, impedansa 200 oma, kondenzatorska kapsula, potrebno phantom napajanje 24-48V, dimenzija jednog mikrofona ø: 20 mm x dužina 100 mm, masa 80 g.

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 428,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Aston Microphones Halo Shadow
Crni Halo Reflection Filter od Aston Microphones je izrađen od patentovanog PET-filc materijala izlivenog u specifičan oblik koji u isto vrijeme odbija i apsorbuje neželjne refleksije stvarajući uslove za profesionalno studijsko snimanje. Velika površine filtera obezbjeđuje linearnu apsorpciju dok valovita površina raspršuje zvuk za minimalnu kolorizaciju. Sferični oblik omogućava i vertikalnu filterizaciju. Lak je i jednostavan za pomjeranje pa možete ekspermentisati gdje vam u sobi najbolje funkcioniše za određeno snimanje. Dolazi sa svim potrebnim hardverom za montažu na stalak i montažu mikrofona.

Artist cijena: 484,00 KM

Cijena: 655,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Aston Microphones ORIGIN kondenzatorski kardioid studijski mikrofon
Aston Origin je kardioid kondezatorski mikrofon visokih performansi. Raspolaže sa pozlaćenom 1“ kapsulom. Dovoljno je svetran da ga možete koristiti kod ozvučavanja većine instrumanata i vokala. Proizveden je u Britaniji, prema tome standardi kontrole kvaliteta su izuzetno visoki. Frekvencijski odziv 20Hz – 20kHz, nivo šuma 18dB A-Weighted, osjetljivost 23.7mV/Pa, max SPL 127dB, PAD -10dB, LOW CUT FILTER 80Hz, 48V phantom napajanje potrebno. Zvuk ORIGIN-a je direktan, uglađen i intiman za prirodno i transparentno snimanje. Made in Britain

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 650,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Aston Microphones SPIRIT kondenzatorski studijski mikrofon
Aston SPIRIT je kondenzatorski mikrofon visokih performansi sa promjenjivim šablonom kupljenja zvuka (omni, kardioid, ∞) sa 1“ pozlaćenom kapsulom. Dovoljno je svetran da ga možete koristiti kod ozvučavanja većine instrumanata i vokala. Proizveden je u Britaniji, prema tome standardi kontrole kvaliteta su izuzetno visoki. Frekvencijski odziv 20Hz – 20kHz, nivo šuma 14dB A-Weighted, osjetljivost 23.7mV/Pa, max SPL 138dB, PAD --20dB/-10dB/0dB, LOW CUT FILTER 80Hz, 48V phantom napajanje potrebno. Zvuk SPIRIT-a je otvoren sa svjetlucavim harmonicima. Visoko precizan mikrofon za prirodno i transparentno snimanje. SPIRIT pokupiće sve sitne detalje i visokom spektru ali bez dodavanja gube buke kao što neki kondenzatorski mikrofoni rade kada su osjetljivi na visoke frekvencije. Made in Britain

Super Akcija 595.-

Cijena: 950,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Austrian Audio OC18
Kondenzatorski mikrofon velike membrane. Ručno rađena CKR12 keramička kapsula po preciznim specifikacijama (CK12) za prepoznatljiv ton. Ugrađen analogni high-pass filter sa 3 podešavanja, atenuator signala (-10, -20dB). OC18 je pojednostavljena verzija OC818, ali je fabrički kalibrisan da perfektno rade u stereo paru. Mikrofon za sve korisnike koji su „plakali ili plaču“ za onim starim C414. Mikrofon je ručno izrađen po najvišim standardima u Beču, Austrija.

Artist cijena: 1343,00 KM

Cijena: 1.495,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Austrian Audio OC818
Kondenzatorski mikrofon velike membrane sa promjenjivim šablonom kupljenja zvuka. Ručno rađena CKR12 keramička kapsula po preciznim specifikacijama (CK12) za prepoznatljiv ton. Ugrađen analogni high-pass filter sa 3 podešavanja, atenuator signala (-10, -20dB). Mikrofon za sve korisnike koji su „plakali ili plaču“ za onim starim C414. Napredni mikroprocesor koji reguliše voltažu, ali i omogućava zgodnu bežičnu kontrolu opcija ugrađenih na mikrofon. OC818 je ručno izrađen po najvišim standardima u Beču, Austrija.Artist cijena: 1898,00 KM

Cijena: 2.175,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Behringer B5 kondenzatorski mikrofon sa dve kapsule i pozlaćenim membranama
Studijski "cigareta" kondenzatorski mikrofon sa pozlaćenom membranom. Dve promjenjive kapsule omni i kardioid. Lo cut filter (6 dB/Octave @ 150 Hz) za rezanje niskih frekvencija za neutralisanje buke basova u miksu i udara vjetra, -10 dB Pad za preglasne audio signale, linearan odziv u širokom frekvencijskom spektru za čist i detaljan audio iz raznih izvora zvuka. 20 Hz do 20 kHz, maks. 140 dB SPL, impedansa 70 Oma, potrebno 48 V phantom napajanje, dužina 120 mm, diametar 20 mm, masa 236 g. Robusno građen za dugotrajnu i pouzdanu upotrebu. Dolazi u PVC postavljenom koferu siguran za transport i skladištenje.

Artist cijena: 122,00 KM

Cijena: 191,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Behringer C2 Studio Condenser, dva uparena mikrofona
Upareni set kondenzatorskih mikrofona.Pogodan kako za žive nastupe, tako i za studijska snimanja.

Artist cijena: 111,00 KM

Cijena: 155,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Behringer ECM 8000
Omnidirekcioni (neusmjereni) mjerni mikrofon. Odličan za precizna mjerenja u akustici prostorija ili pri kalibraciji razglasnih sistema.

Artist cijena: 144,00 KM

Cijena: 165,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Brauner Phantera
Vrhunski studijski kondenzatorski mikrofon.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Brauner Phantom C AE
Visokokvalitetni studijski kondenzatorski mikrofon u specijalnom izdanju povodom godišnjice firme (u crnoj boji).
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND66
ND66 pripada novoj generaciji ND serije mikrofona. Izuzetno robustan kondenzatorski mikrofon za ozvučavanje instrumenta, male dijafragme visokog kvaliteta, koja ima odličan odziv na složenu dinamičku prirodu udaraljki, činela i žičanih instrumenata i pruža čist, oštar i detaljan zvuk. Sa ekskluzivnom rotirajućom glavom, ovaj mikrofon možete idealno postaviti mikrofona u bilo kojoj situaciji jednostavnim pritiskanjem dugmeta, okretanjem glave u željenu poziciju, a zatim oslobađanjem dugmeta za zaključavanje položaja glave mikrofona.

Artist cijena: 363,00 KM

Cijena: 425,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL37 overhead mikrofon
Kondenzatorski mikrofon male 10mm kapsule sa niklovanom Mylar dijafragmom. Zbog svog specifičnog odziva u višim frekvencijama PL37 je najbolji za ozvučavanje hi hat-a, raznih činela, perkusija, kao overhead mikrofon. Isporučuje se u zip torbici.Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.

Artist cijena: 133,00 KM

Cijena: 149,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     Icon U24
Icon Pro U24 je USB mikrofon sa ugrađenim audio interfejsom i namjenjen je za generalno snimanje muzike ili podcast emitovanje. Čist i bogat ton iz mikrofona koji se veoma jednostavno i brzo konektuje na vaš računar pomoću USB konekcije. Velika dijafragma, visokokvalitetni AD konverter. Line/Mic-inst prekidač, nezavisne kontrole gaina za mikrofon i instrument, kontrola nivo slušalica, stereo/mono/PC direkt monitoring selektor. LED indikator preopterećenja signalom, 3,5 mm ulaz za konekciju instrumenta ili stereo uređaja poput MP3 player, klavijatura itd. U paketu dolazi pop filter i set kablova za konekciju instrumenata i stereo uređaja. Samplitude program za snimanje je takođe u paketu (samo za Windows).


Artist cijena: 199,00 KM

Cijena: 229,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic
iRig Mic je prvi ručni, kvalitetni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPod touch i iPad, dizajniran za sve vaše mobilne aplikacije. iRig Mic je idealan za pjevače, vokaliste i tekstopisce koji su često „ pokretu“, ali je savršen za snimanje govora, instrumenata, performansa ili drugih izvora zvuka kako u studiju, tako i na bini ili na terenu. iRig Mic takođe dolazi sa VocaLive FREE software-om, IK-ov novi real-time efektivni procesorski paket za vokale, i AmpliTube FREE software za gitariste i tekstopisce i iRig Recorder FREE, IK aplikaciju za brzo snimanje i obradu. iRig Mic takođe radi sa širokim spektrom drugih vokalnih i audio aplikacija za obradu na iOS platformi.

Artist cijena: 105,00 KM

Cijena: 115,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Cast
iRig MIC Cast je ultra-kompaktan, prenosivi mikrofon za snimanje glasa, dizajniran posebno za snimanje podcasta, intervjua, predavanja, glasovnih bilješki, govora i još mnogo toga. iRig MIC Cast pruža izuzetno kompaktno rešenje za snimanje glasa, sa kristalno čistim audio kvalitetom. Odlikuje se unidirectiona pattern-om, koji smanjuje pozadinsku buku, što ga čini idealnim za snimanje zvuka sa jednim izvorom.
Ovo čini iRig MIC Cast odličnim za poslovne aplikacije kao što su snimanje sastanaka i poboljšanje kvaliteta zvuka i glasa konferencijskih poziva.

iRig MIC Cast je dokaz da velike stvari dolaze u malim paketima. Pored iOS mobilnih uređaja, sada možete priključiti iRig MIC Cast u svoj Android uređaj i snimiti zadivljujući visokokvalitetni zvuk.

Artist cijena: 77,00 KM

Cijena: 88,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic HD 2
iRig Mic HD 2 je nastavak uspješnog iRig Mic HD-a i dizajniran je da snimi i isporuči zvuk visoke rezolucije, tako da možete lako stvoriti izuzetan profesionalni snimak gdje god idete, na bilo kojem uređaju. Uz visokokvalitetne 24-bitne konvertore sa sample rate-om do 96 kHz, low noise predpojačalom, visokokvalitetnom elektret kondenzatorskom kapsulom i ugrađenim izlazom za slušalice sa kontrolom jačine zvuka za direktan nadzor, iRig Mic HD 2 pruža neuporedivu kvalitetu i svestranost u svojoj cijenovnoj klasi. Takođe dolazi sa svim kablovima, dodatnom opremom i softverom koji su vam potrebni!

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Studio
Predstavljamo vam iRig Mic Studio, kompaktni digitalni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC i Android. Sadrži kapsulu kondenzatora prečnika 1 ”u ultra-kompaktnom kućištu, tako da ga možete koristiti za snimanje bilo gdje. Izvrstan za instrumentalste, pjevače, podcastere, emitere, voice-over snimanja i još mnogo toga. Ono što je izvanredno kod iRig Mic Studija je to što nudi zaista zadivljujući kvalitet snimanja u kućištu koje je manje od iPhone-a. Poseduje kapsulu od 1 inča, 24-bitni audiofilski A/D konvertor ( 44,1 ili 48 kHz sample rate) i ugrađenim predpojačalom visoke definicije sa niskim nivoom šuma. Sve ovo, u kombinaciji sa SPL –om od 133 dB, omogućava vam optimalno snimanje bilo kojeg izvora zvuka.

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 344,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
|||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Kondenzatorski.  
     
AKG
Artist d.o.o.
Aston Microphones
Austrian Audio
Behringer
Brauner
ElectroVoice
Icon Digital
IK Multimedia
Lewitt
Oktava
PreSonus
Rode Microphones
Shure
Tascam
Warm Audio
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com