Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  >> Tube (Lampaški)  
  >> Kondenzatorski  
  >> Dinamički  
  >> Ribbon  
  >> Mikrofonska predpojačala  
  >> Pribor i ostalo  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Dinamički

 
   
        Ukupno artikala: 12  
.
  Kliknite za više informacija     Audix D6
D6 je dinamički mikrofon specijalno dizajniran za reprodukciju bass frekvencija. Njegov frekvencijski opseg je fokusiran na 30 Hz – do 15 kHz i zbog toga je idealan za ozvučavanje bass bubnja, bass pojačala i ostalih instrumenata koji u tom frekvencijskom opsegu stvaraju karakter. Izuzetno čist ton bez šumova čak i sa dužim kablovima. Impedanasa 200 Oma, max SPL 144 dB, osjetljivost 0,8 mV/Pa @ 1 kHz. Masa 254 g.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Audix i-5
Specijalni mikrofon za ozvučavanje doboša u studijskim i uslovima uživo. Zbog specifičnog dizajna koji je namjenjen izvorima zvuka visokog zvučnog pritiska i njegovog specifičnog frekvencijskog opsega, pored doboša može se koristiti i za ozvučavanje glasnog kabineta pojačala električne gitare ili duvačkih instrumenata poput trube, trmbona i slično. Frekvencijski opseg 50 – 16,000 Hz, impedansa 150 oma, max SPL 140 dB.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL 35 Doboš / Tom
PL35 je kompaktni super-cardioid dinamički mikrofon namjenjen za upotrebu na dobošu i timpanu, tzv. snare i tom. Specijalno je dizajniran za montažu na obruče. Njegon neodimijum magnet ga svrstava u high output mikrofone, tako da kod bliskog postavljanja možete da dobijete prilično jak signal. Isporučuje se sa DRC-1 nosač montažu na obruč i zip torbicom.
Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.

Artist cijena: 133,00 KM

Cijena: 149,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE20
Apsolutno jedan od najlegendarnijih mikrofona na svijetu, industrijski standard već punih 50 godina kada su radio stanice i studijski rad u pitanju. Upotreba RE20 je gotovo neograničena.Naprosto, ovo je Big daddy.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE27N/D
RE27 N/D je kardioid dinamički Broadcast mikrofon visokih performansi sa neodymijum varijabilnom "Variable-D" kapsulom za eliminaciju Proximity efekta. Frekvencijski odziv 45 Hz - 20 kHz, Low-Z balansirana impedansa 150 oma, pasivan dinamički bez potrebe za phantom napajanjem, koristi u Broadcast i studijskim uslovima za snimanje glasa i instrumentata zbog svog raskošnog i detaljnog tona visoke rezolucije. RE27 je moderna inkarnacija legendarnog RE20 mikrofona koji i danas predstavlja industrijski standard kada je u pitanju mikrofon za profesionalni Broadcast ton glasa visoke produkcije.

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.527,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Voice
Imate strast za pjevanjem? Imate iPhone, iPad, iPod touch ili Android uređaj? Sada sa iRig Voice možete pretvoriti vaš pametni telefon ili tablet u vrhunski prijenosni vokalni studio i opremu za karaoke! iRig Voice je optimizovan za reprodukciju glasa, sa cardioid pattern-om , koji minimizira mikrofoniju kada se koristi sa PA sistemima. iRig Voice dolazi sa besplatnim EZ Voice Companion aplikacijama za iPhone, iPad, iPod touch i Android koji vam omogućava da pjevate zajedno sa bilo kojom pjesmom iz vašeg uređaja. Jednostavno „ubacite“ pjesmu u EZ Voice aplikaciju, uklonite originalne vokale u pjesmi sa "No Voice" funkcijom, dodajte profesionalne efekte svom glasu kao što su reverb, delay, pitch korekcija i pjevajte !

Artist cijena: 89,00 KM

Cijena: 111,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Klark Teknik Mic Booster CM-1
Boster za dinamičke mikrofone , dodaje +25dB gain-a.
Riješava situacije kada mirofonsko predpojačalo na vašoj mixeti ili karti nema dovoljno gain-a za vaš omiljeni dinamički mikrofon.

Artist cijena: 99,00 KM

Cijena: 119,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Rode PodMic dinamički podcast mikrofon
Rode PodMic je dinamički mikrofon specijalno dizajniran za produkciju podcast radijskih programa. Perfektno je uparen sa RodeCast Pro sistemom, ali ćete profesionalne rezultate dobiti i sa bilo kojim drugim kvalitetnim audio interfejsom. Ugrađen je interni filter za umanjenje prizvuka govornika, robusna, metalna konstrukcija, drekvencijski opseg 20Hz ~ 20kHz, izlazna impedansa 320Ω, masa 937 g.

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 269,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Rode Procaster
Rode Procaster je profesionalni Broadcast dinamički mikrofon visoke kvalitete. Odlikuju ga: Robustnost, iznimno kvalitetan signal i otpornost na zvukove s strane .Ima unutrašnji ovjes koji dodatno suzbija neželjene šumove .Odličan i za ozvučavanje tomova, saksofona i drugih instrumenata gdje se traži visoki SPL .Usmjerenost: Direktni Kardiodni Frekvencija: 75 Hz - 18 kHz

Artist cijena: 345,00 KM

Cijena: 412,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Shure PG Alta Drumkit 7
7-dijelni set mikrofona za bubnjeve sa držačima, kablovima u torbi za nošenje. Za bilo koju vrstu akustičnih bubnjeva ili perkusija uživo ili snimanje u studiju. Shure PGA Drumkit 7, PG Alta Series je mikrofonski set za bubnjeve koji se sastoji od 7 mikrofona i to: 1x dinamički PGA52 bas drum mikrofon, 3x dinamički PGA56 doboš/timpan mikrofon, 1x dinamički PGA57 doboš mikrofon, 2x kondenzatorski PGA81 Overhead mikrofon, uključujući kofer i klempove za PGA56 i sve kablove. PGA DRUMKIT7 set je kompletan paket mikrofona profesionalnih karakteristika i kvaliteta i dizajnirani su da isporuče odličan kvalitet zvuka bubnja uživo ili u studiju.

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.290,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Shure PG ALTA PGA 52 XLR
Shure PGA52 kardioidni dinamički mikrofon koji se može koristiti u svakoj situaciji u kojoj je potrebno snimanje ili ozvučavanje izvora zvuka sa niskim frekvencijama (bas bubanj, bas pojačalo, veći timpani itd...) sa izuzetnim fokusom i preciznošću. Kada kupite Shure mikrofon jedno je sigurno- znate da dobijate decenije znanja kada je u pitanju izrada i kvalitet proizvoda.

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 329,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Zoom F1-LP terenski snimač sa lavalier mikrofonom
Terensi snimač sa lavalier (bubica) mikrofonom daje dvoknalni sistem snimanja zona sa LMF-1 omnidirekcionalnim lavalier mikrofonom. Dizajniran za profesionalnu upotrebu , lako se postavlja na govornika i obezbjeđuje visokokvalitetni audio za razne snimatelje, vloggere, reportere i takav predstavlja jednostavno rješenje bez obzira koliko daleko se nalazi kamera. Snimanje na microSD i microSDHC do 32 GB. Radi na dve standardne AAA alkalne, Lithium, ili NiMH punjive baterije ili na AD-17 AC adapter (prodaje se posebno). Rad do 10 sati na alkalne baterije sa upotrebom lavaliera.

Artist cijena: 375,00 KM

Cijena: 465,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Dinamički.  
     
Audix
ElectroVoice
IK Multimedia
Klark Teknik
Rode Microphones
Shure
Zoom
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com