Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Digitalni HD rekorderi (samostalni)

 
   
        Ukupno artikala: 12  
.
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema
Zoom H5 Handy Recorder vam nudi četiri trake za snimanja i omogućava vam da kreirate profesionalne 24-bitne / 96kHz snimke bilo gdje i bilo kad. Dolazi standardno sa XYH-5 XY mikrofonskom kapsulom, koju možete zamijeniti za drugim mikrofonima i ulaznim modulima, kako bi se prilagodili bilo kojoj situaciji snimanja. Dva kombo ulaza, kompletna sa izvrsnim predojačanjem za mikrofon i atenuacijom od -20dB, omogućavaju vam da povežete bilo šta, od kondenzatorskih mikrofona pa do nekih linijskih izvora zvuka. Šlag na tortu je integrisani procesor za obradu ogromne mogućnosti kod snimanja i činjenica da pored handy snimača imate i USB audio interfejs. U paketu sa APH-5 dodatnom opremom koja sadrži adaptrer za napajanje AD17, zaštitu od vjetra WSU-1, daljisnki žičani upravljač RCH-5.

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 656,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Korg MR-1000 - 1-Bitni profesionalni mobilni digitalni rekorder
MR-1000 je ultra prenosivi digitalni snimač koji daje nevjerovatan kvalitet 1-bit snimanja po nevjerovatnoj cijeni. Super zgodan za upotrebu kod terenskog snimanja MR-1000 snima do 40GB na interni HD odnosno do 6 sati audio signala najvišeh kvaliteta. U CD kvalitetu to je približno 60 sati. XLR/TRS kombo ulazi, zajedno sa RCA i XLR izlazima omogućavaju povezivanje svih uređaja na MR-1000. USB 2.0 port za brzu komunikaciju sa PC ili Mac računarima. Napaja se preko mreže sa AC adapterom ili sa 8 x AA baterijama kada ste na terenu. Veoma je jednostavan za upotrebu. Osvjetljeni LCD monitor za praćenje rada i paremetara snimka. Izdržljivo kućište. AudioGate software za jednostavnu konverziju snimljenih 1-bit u WAV i AIFF formate.

Cijena: 1.991,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional PMD 706
Profesionlni samostalni ili DSLR snimač sa 6 traka.
4 AA batteries (Alkaline or NI-MH), USB bus power ili USB adapter .
WAV (44.1, 48, or 96 kHz; 16- or 24-bit)
BWF (44.1, 48, or 96 kHz; 16- or 24-bit)

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 780,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Tascam DR-10 L snimač sa lavalier bubica mikrofonom
Kompakt digitalni snimač sa lavalier bubica mikrofonom u setu. Snima u 24 bit/44.1 ili 48 kHz rezoluciji u WAV formatu na microSD/micro SDHC kartice veličine do 32 GB. Limiter na 115 dB zvučnom pritisku, 4 nivoa ulaznog signala sa autmastkom kontrolom, OLED displej, unutrašni sat za udaranje vremenskih markera na snimku, konekcije: mikrofonski ulaz 3,5 mm mini džek sa sigurnosnim navojem, stereo izlaz za slušalice, micro USB za konekciju na računar. Napaja se preko USB ili sa 1 x NiHH AAA baterijama, dimenzije 52 x 56 x 25 mm, masa 63 g sa baterijom. U paketu su snimač, lavalier bubica mikrofon, kopča za remen i filter protekcija od vjetra.


Artist cijena: 399,00 KM

Cijena: 477,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom FS 01 foot switch
Nožni prekidač - pedala

Artist cijena: 40,00 KM

Cijena: 45,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom H1n ručni snimač
H1n je ručni snimač izrazito jednostavan za rukovanje. Napaja se sa dvije AAA baterije (dovoljno za do 10 sati snimanja) i zbog svoje veličine i povoljne cijene izuzetno je praktičan za brzo terensko snimanje, intervjue ili za kvalitetni stereo audio zapis bilo koje vrste. Dve kapsule mikrofona su raspoređene u X/Y konfiguraciji. Snimanje u wav/mp3 formatu zvuka, 24bit/96kHz linearni PCM, A/D i D/A konverzija, snimanje na Micro SD i Micro SDHC kartice do 32 GB. Osim već navedenih karakteristika ovaj snimač takođe ima funkciju direktnog prebacivanja snimljenog materijala direktno na računar preko USB kabla.

Artist cijena: 235,00 KM

Cijena: 280,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom H2n portabl snimač
Nova generacija portabl snimača. H2n je Zoomov najinovativniji snimač. Za film i javno emitovanje, za žurnalizam, podcasting, muzičke izvedbe, komponovanje ili snimanje proba, H2n daje nevjerovatnan kvalitet tona. Dosta profi opcija upakovanih u mali snimač koji staje u džep.

Artist cijena: 335,00 KM

Cijena: 425,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom H5
Zoom H5 Handy Recorder vam nudi četiri trake za snimanja i omogućava vam da kreirate profesionalne 24-bitne / 96kHz snimke bilo gdje i bilo kad. Dolazi standardno sa XYH-5 XY mikrofonskom kapsulom, koju možete zamijeniti za drugim mikrofonima i ulaznim modulima, kako bi se prilagodili bilo kojoj situaciji snimanja. Dva kombo ulaza, kompletna sa izvrsnim predojačanjem za mikrofon i atenuacijom od -20dB, omogućavaju vam da povežete bilo šta, od kondenzatorskih mikrofona pa do nekih linijskih izvora zvuka. Šlag na tortu je integrisani procesor za obradu,
ogromne mogućnosti kod snimanja i činjenica da pored handy snimača imate i USB audio interfejs.

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 705,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom LiveTrack L-12
Snimanje, miksanje, monitoring - ovaj mikser radi sve.
Bez obzira da li želite da snimite probu, da napravite brzi demo ili napravite odličan snimak koncerta, Zoom LiveTrak L-12 će vam olakšati posao. Ne samo da možete snimiti do 12 pojedinačnih kanala, već možete kreirati i prilagoditi monitor mikseve za slušalice ( za pet članova benda ) i napraviti sjajan mix uživo sa efektima studijskog kvaliteta. Snimanje cjelog benda nikada nije bilo jednostavnije, dvanaest pojedinačnih kanala možete snimati na SD karticu (24-bit / 96kHz). Zatim možete miksatii i nasnimavati direktno unutar L-12 pomoću njegovih efekata ili prenijeti cjeli projekat u svoj DAW radi daljeg uređivanja i obrade. LiveTrak L-12 takođe odlično funkcioniše kao 14-in / 4-out USB audio interfejs za vaš Mac, PC ili iOS uređaj.

Artist cijena: 1175,00 KM

Cijena: 1.395,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom Q8
Q8 je odličan spoj HD video snimača sa snimačem zvuka visoke rezolucije, čineći ga savršenom spravicom za muzičke i video entuzijaste. Q8 dolazi sa svojim specijalno dizajniranim X / Y mikrofonom ( koji se može odvojiti), ali je kompatibilan sa većinom Zoom mikrofonskih kapsula. Ako već koristite H5 ili H6, možete ih zamjeniti i sa Q8.Tu je i veliki LCD touchscreen ekran u boji, zajedno sa naprednim funkcijama. Dual combo XLR / TRS ulazi omogućavaju priključivanje eksternih mikrofona i linijskog izvora zvuka, a ugrađeni zvučnik i stereo izlaz za slušalice / linijski izlaz obezbjeđuju audio monitoring; postoji čak i HDMI izlaz za video monitoring.

Artist cijena: 690,00 KM

Cijena: 875,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom R24
Kompletan portabilni produkcijski studio- to bi bila najkraća definicija za Zoom R24. Snimač, interfejs, kontroler, sempler. Imate sve što vam je potrebno za profesionalne snimke studijskog kvaliteta: 24-kanalni rekorder, pad sempler, ritam mašina, DAW kontroler i audio interfejs, sve u jednoj prenosnoj jedinici. Čak ima i svoje ugrađene stereo kondenzerske mikrofone, kao i 8 mikrofonskih / linijskih / instrument ulaza sa kontrolom predpojačanja. Pored toga, R24 nudi stotine različitih načina za "poliranje" snimaka, uključujući kompresor, reverb, delay, amp modele i efekte za mastering. R24 snima direktno na SD kartice, uz podršku za standardne SD i SDHC kartice do 32 gigabajta, za maksimalno 100 sati snimaka.

Artist cijena: 877,00 KM

Cijena: 1.162,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
  Kliknite za više informacija     Zoom R8
Sa Zoom R8 imate osam traka za snimanje i reprodukciju (do dvije trake se mogu snimiti istovremeno) u potpunom WAV formatu. Rad sa baterijama omogućava snimanje na terenu ili brzo snimanje nekih ideja. Na R8 možete priključiti eksterne mikrofone ili koristiti ugrađeni par stereo mikrofona. Takođe možete uključiti instrumente kao što su električna ili bas gitara, kao i klavijature, ritam mašine itd. Kada završite multitrack snimanje, možete koristiti R8 interni mikser, te sa faderima, ekvalizacijom, panoramama i preko 140 ugrađenih DSP efekata - uključujući amp modele i mastering efekte kao što je multiband kompresor, možete napraviti stereo miks sa studijskim kvalitetom zvuka.
R8 je i sampler i ritam mašina. Osam pad-ova vam omogućavaju aktiviranje do 24 sample-a, drum paterna ili loop-ova. Obezbeđeno je preko 500 internih loop-ova i drum paterna, zajedno sa 2GB SD karticom koja sadrži 500MB loop-ova i paterna iz Big Fish Audio-a. R8 snima direktno na SD kartice, uz podršku i za standardne SD i SDHC kartice do 32 gigabajta, za maksimalno 100 sati snimanja. Zoom R8 dolazi sa Steinberg Cubase LE software-om.

Cijena za poslednji komad 480,-

Cijena: 700,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Digitalni HD rekorderi (samostalni).  
     
Artist d.o.o.
Korg
Marantz Professional
Tascam
Zoom
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com