Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
  > Miksete  
  > Mikrofoni  
  > Monitori  
  > Slušalice  
  > Uređaji za reprodukciju i snimanje  
  > Procesori  
  > Terenska oprema  
  > Studio rasvjeta  
  > Software, dodatna oprema i pribor  
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Miksete

 
   
        Ukupno artikala: 21  
.
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath AB168 Audiorack I/O modul
Allen & Heath AB168 je audio rack I/O modul za proširenje GLD i Qu serija digitalnih miksera. Obezbjeđuje 16 mic/line predpojačala i 8 XLR linijska izlaza preko Cat5 konekcije koja omogućava daljinsku kontrolu predpojačala koja su potpuno podesiva preko dSnake protokola. dSnake protokol radi na daljinama do 120m od miks konzole. AB168 se uvezuje direktno sa GLD/Qu mikserom ili na drugui AR2412 I/O audiorack. Drugi EatherCON se koristi za uvezivanje sa još jednim AB168 audiorackom ili ME ličnim mikerim. Kvalitetni LOCKING XLR ulazi za profi upotrebu.

Artist cijena: 1895,00 KM

Cijena: 2.426,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath AR84 audiorack I/O modul
Allen & Heath AR84 je audio rack I/O modul za proširenje GLD i Qu serija digitalnih miksera. Obezbjeđuje 8 mic/line predpojačala i 4 XLR linijska izlaza preko Cat5 konekcije koja omogućava daljinsku kontrolu predpojačala koja su potpuno podesiva preko dSnake protokola. Do dva AR84 modula mogu se dodati GLD ili Qu sistemu konekcijom direktno na konzolu ili drugom AR2412 modulu. Kvalteti LOCKING XLR ulazi za profi upotrebu.

Artist cijena: 1325,00 KM

Cijena: 1.696,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-16 Chrome Edition digitalni mikser
22in/12out digitalna mikseta namjenjena live, studio i instalacijskim sistemima. 16 x AnaLOGIQ™ mikrofonskih predpojačala, 3 x stereo ulaza (TRS). Super inovativan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, visokom klasom audio signala upotpunjen sa iskustvom razvijenim na GLD i iLive sistemima čini QU-16 mikserom koji će da pridobije i one najtvrđe koji odbijaju da sa analognog pređu na digitalno. Chrome firmware je dodao nove mogućnosti poput Automatic Mic Mixing, više monitor mikseva i Spectrogram za detektovanje feedback-a. Qu Chrome Edition modeli su također unapređeni metaliziranim faderima i kontrolama.

Artist cijena: 3111,00 KM

Cijena: 4.830,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath SQ-5
Sa potpuno novom, revolucionarnom XCVI 96kHz FPGA "mašinom", SQ-5 je napravljen za profesionalce i najzahtjevnije aplikacije. Pružajući vrhunski zvuk visoke rezolucije sa ultra niskom (0.7ms !!!) latencijom, SQ-5 vam pruža fantastične mogućnosti kod obrade zvuka i fleksibilnost u radu. SQ5 ima 16 mikrofonskih ulaza i 8 stereo FX procesora, sa namjenskim povratnim kanalima i pristupu RackExtra FX biblioteci sa efektima. 12 stereo mikseva (konfigurisanih kao grupe ili auxi) čine SQ savršenim za in ear monitoring, dok sa funkcijom Automatic Mic Mixing imate potpuno spremnu mašinu za AV i korporativne instalacije. Zajedno sa live aplikacijama, Allen&Heath SQ serija odličan izbor i predvodnik nove generacije digitalnih mikseta.

Artist cijena: 4333,00 KM

Cijena: 5.500,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath XB-14-2 broadcast mixer
XB-14-2 je proizveden na temelju povratnih informacija od mnogih radio emitera koji su izgradili svoje poslovanje oko originalnog XB-14, sa potpuno novim opcijama i poboljšanjima. Uz mnoštvo mogućnosti za routing, dual stereo kanala za do 7 stereo izvora zvuka, novom Audition bus dodatkom, poboljšanim predpojačanjima za mikrofon, te novim pojačanjem za stereo kanale, XB-14-2 će udovoljiti zahtjevima malih radijskih i internetskih stanica, kao i većih studija sa više prostorija za emitovanje. Sa dva posebna ulaza za eksterni Telco modul i ne manje od 27 logičnih I/O i 15 prekidača za konfigurisanje načina rada, XB-14-2 je vrlo fleksibilno riješenje, koja u svojoj klasi jednostavno nema konkurenciju.
Cijena: 2.444,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED 14
ZED-14 je stereo mikser malog formata s ugrađenim USB audio interfejsom.Bilo da tražite mikser za probe, malo kućno snimanje, žive nastupe, ili pomoćni mikser u vašem radiju - mali ZED je odlično rješenje.

Artist cijena: 777,00 KM

Cijena: 977,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED 22FX
ZED-22FX je multifunkcionalni mikser sa efektom za nastupe uživo i snimanje. Mikser idealan za bendove i grupe koji žele da putuju bez opterećenja, bez velike gabaritne opreme. Ugrađeni USB audio interfejs omogućava snimanje na računar i profesionalnu obradu u Sonar LE softveru. Zed-22FX će bez problema prihvatiti vokale, bubnjeve, gitare, bass i obogatiti ton sa 16 u mikser ugrađenih kvalitetnih digitalnih efekata. DuoPreTM predpojačala sa dve faze pojačanja brinu se za jak signal bez šuma bilo da je u pitanju mikrofonski ili linijski ulaz, 3-band EQ, USB. 16 mono (mikrofonskih) i 4 stereo ulaza. poznata kvalitetna Allen & Heath izrada sa najkvalitetnijim Neutrik konektorima i preciznim ALPS 100mm fejderima.

Artist cijena: 1295,00 KM

Cijena: 1.880,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED 420
ZED 420 predstavlja možda i najzanimljiviji model iz ZED serije zahvaljujući optimalnom odnosu mogućnosti i cijene. Sa ukupno 16 mikrofonskih i 2 stereo kanala ovaj mikser je odlična solucija kako za bendove i klubske instalacije, tako i za računarski bazirana studija, te veliki broj radio iTV stanica.
Cijena: 2.999,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED 428
Jedna od najvažnijih osobina ZED serije miksera je veliki broj konfiguracija sa različitim brojem ulaznih kanala. Pored najvećeg 36-kanalnog modela, u ponudi je model 428 koji pored 24 mikrofonska kanala ima i 2 dodatna stereo kanala.
Cijena: 3.666,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED-436
Multifunkcionalni mikser s USB-om namijenjen svirci uživo, snimanju i produkciji s 32+2 kanala.
Cijena: 4.333,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath ZED12FX
Mikser idealan za manje bendove . S odličnom FX sekcijom, novim DuoPreTM predpojačalima, 3-band EQ, USB. 6 mono i 3 stereo ulaza...

Artist cijena: 844,00 KM

Cijena: 1.330,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     AMS Neve Libra Life IIG
Digitalna broadcast konzola top klase, nudi najbolje što novac može kupiti kada je televizijski i radijski prenos u pitanju.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Behringer MONITOR1 pasivni stereo monitor kontroler
Dizajniran je za manje kućne i projekat studije. Analagni sklop signal održava čistim, nepromjenjenim na putu od vašeg interfejsa do monitora. Veliki knob točak daje preciznu kontrolu nivoa signala. Mono dugmić za provjeru mono miksa. Mute dugmić za trenutni prekid signala. MONITOR1 raspolaže 6,3mm TRS/XLR kombo ulazima i XLR izlazima. Stereo 3.5mm ulaz je također dostupan.

Super Akcija 98.-

Cijena: 123,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     D&R Airence radijska konzola
Airence je nova "razdvojena" verzija broadcast konzole sa 4 USB kanala, ugrađenom daljinskom kontrolom, mjerenjem i Clock aplikacijom.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     D&R Airmate USB
8-kanalna radio produkcijska konzola sa 6 trostrukih ulaza. 6x Mic ulaza, 12x stereo line ulaza, 4x inserta na Mic ulaze 1-4, 2x USB stereo send/return, 2x telefonska hibrida. Još nešto za vašu radio stanicu?
Cijena: 4.245,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     D&R Axum modularni radijski sistem
Axum verzija 3.0 je modularni potpuno programabilna platforma koja može da se mijenja i raste sa vašom organizacijom bilo kada. Zamislite konzolu na kojoj vi birate šta će koji prekidač, enkoder ili fader da radi. Mislili ste da nije moguće?
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     D&R Lyra
Kompaktni digitalni desktop On-Air produkcijski i emisioni mikser sa kontrolnom pločom od 8 ili 4 reglera po izboru i nezavisnom ulazno-izlaznom matricom.Koncept Lyra miksera je proistekao iz zahtjeva i potreba korisnika u realnim situacijama, koji su htjeli mali i kompaktan mikser, djelimičnomodularnog dizajna, koji će pritom ponuditi odličan zvuk i sve funkcije potrebne osnovnom sredstvu rada malih radio stanica. Cijena od 12.999._KM
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Dynacord CMS 2200 - 3
Dynacord CMS serija mikseta je bazirana na uspjehu Powermate serije, sa gotovo istim karakteristikama, ali bez inegrisanog pojačala. Ako ste ljubitelj aktivnih sistema ili rada sa pojačalima ovo je idealan mikser za Vas. Naravno, sve je tu: dupli efekt procesor sa nezavisnim podešavanjem parametara, izlazni EQ,dva fx izlaza, dva aux izlaza, dve monitorske linije sa anti-feedback kontrolom, 22 mikrofonskih kanala, 4 stereo mic/line ulaza, USB2.0 konekcija. Made in Germany.

Artist cijena: 3875,00 KM

Cijena: 4.745,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Midas Midas PRO1/TP
PRO1 digitalna konzola postavlja nove temelje unutar MIDAS digitalnih konzola sadržavajući potpuno novo, lagano aluminijsko kućište. PRO1 je prva samostalna MIDAS digitalna konzola koja postavlja nove standarde u jednostavnosti pri transportu i performansama karakterističnim za "kompaktnu" digitalnu konzolu. PRO1 digitalna konzola je vrlo jednostavna za konfigurusanje i rad. Svi audio inženjeri koji se tek upoznaju sa MIDAS digitalnim konzolama mogu se opustiti i uživati u MIDAS PRO1 sample-synchronous audio kvaliteti zvuka, te miksati unutar svog radnog okruženja. Audio inženjeri koji imaju iskustva sa MIDAS-om mogu jednostavno učitati svoje postojeće radne postavke direktno u PRO1 bez obzira u kojoj MIDAS digitalnoj konzoli su te postavke stvorene, te mogu bezbrižno nastaviti raditi na prethodnim postavkama. Ovaj model dolazi u kompletu sa original flightcaseom.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
  Kliknite za više informacija     Rode Caster PRO
Stvoriti kvalitetnu radio emisiju sada je mnogo lakše sa RODECaster Pro, revolucionarnim studio sistemom koji objedinjuje sve profesionalne alate u jednom uređaju. Dizajniran je da zadovolji potrebe profesionalaca, ali i da ne bude komplikovan za rad ako tek ulazite u posao snimanja i emitovanja programa. Premium mikrofonski ulazi, dodavanje džinglova, reklama, efekata, telefonski pozivi u miksu, visokokvalitetni profesionalni procesing audio signala, snimanje na SD karticu ili računar ili emitovanje uživo. RØDECaster Pro je osmišljen za produkciju perfektnih radio emisija sa profi tonom i svim odlikama visoke produkcije. Nova Firmware verzija 2.0 sa dodanim funkcijama i poboljšanjem tona snimaka.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.369,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Miksete
|||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Miksete.  
     
Allen&Heath
AMS Neve
Behringer
D&R
Dynacord
Midas
Rode Microphones
Shure
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com