Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
  > Miksete  
  > Mikrofoni  
  > Monitori  
  > Slušalice  
  > Uređaji za reprodukciju i snimanje  
  > Procesori  
  > Terenska oprema  
  > Studio rasvjeta  
  > Software, dodatna oprema i pribor  
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Mikrofoni

 
   
        Ukupno artikala: 80  
.
  Kliknite za više informacija     AKG C417 PP
Profesionalni minijaturni kondenzatorski mikrofon po pristupačnoj cijeni. Telekomunikacijska flat audio reprodukcija u omnidirekcionalnom formatu je idealna za sve tipove pozorišnih i broadcast aplikacija. Zvuk je izuzetno otvoren i prirodan. Ovaj model je namjenjen za žičano povezivanje sa standardnim XLR priključkom za phantomsko napajanje.

Artist cijena: 325,00 KM

Cijena: 375,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     Behringer B1
Studijski kondenzatorski mikrofon sa pozlaćenom membranom velikog promjera.

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 269,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 bubica
Daljinska bubica robusne izrade za prezentacije, predavanja . . .


Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 675,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 410
Vokalni kondenzatorski mikrofon vrhunske klase.Dizajniran prvenstveno za live aplikcije ,ali se u praksi pokazao kao izuzetan broadcast mikrofon prihvatljive cijene.

Artist cijena: 277,00 KM

Cijena: 329,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 510
Mikrofon sa studijskim kvalitetom zvuka, u binskom pakovanju. Isto tako ovaj mikrofon je odličan izbor za niskobudžetske radijske instalacije, kao i za snimanje vokala za TV i filmsku produkciju.Made in USA.

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 379,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 90B
Boundary mikrofon top klase.Nezamjenljiv u svim situacijama u kojim želite vijerno prenjeti zvuk sa scene uz minimalnu vizuelnu upadljivost mikrofona.

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 595,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 92L
Vrhunska broadcast lavalijer bubica.

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 595,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE20
Apsolutno jedan od najlegendarnijih mikrofona na svijetu, industrijski standard već punih 50 godina kada su radio stanice i studijski rad u pitanju. Upotreba RE20 je gotovo neograničena.Naprosto, ovo je Big daddy.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE27N/D
RE27 N/D je kardioid dinamički Broadcast mikrofon visokih performansi sa neodymijum varijabilnom "Variable-D" kapsulom za eliminaciju Proximity efekta. Frekvencijski odziv 45 Hz - 20 kHz, Low-Z balansirana impedansa 150 oma, pasivan dinamički bez potrebe za phantom napajanjem, koristi u Broadcast i studijskim uslovima za snimanje glasa i instrumentata zbog svog raskošnog i detaljnog tona visoke rezolucije. RE27 je moderna inkarnacija legendarnog RE20 mikrofona koji i danas predstavlja industrijski standard kada je u pitanju mikrofon za profesionalni Broadcast ton glasa visoke produkcije.

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.527,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE320
Sledeća generacija Legendarnog EV RE20 mikrofona , namjenjenog podjednako za stage vokale, radio voditelje, ozvučavanje duvačkih instrumenata, gitarskih i bas pojačala, ozvučavanje bubnja...

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 699,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE50 N/D B
Ako ste se pitali na koji to način američke TV stanice u svojim emisijama dobijaju fantastičan i nevjerovatno realan zvuk ambijenta, bilo da se radi o vrhunski urađenom studiju ili pak o stadionu na kom masa urla - odgovor je pred vama!

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 480,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE97 TX
Kada vam treba ni manje ni više nego savršenstvo u prenosu glasa govornika onda ne pristajte na manje od najsavremenije poznate mikrofonske tehnologije na našem tržištu.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 735,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic
iRig Mic je prvi ručni, kvalitetni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPod touch i iPad, dizajniran za sve vaše mobilne aplikacije. iRig Mic je idealan za pjevače, vokaliste i tekstopisce koji su često „ pokretu“, ali je savršen za snimanje govora, instrumenata, performansa ili drugih izvora zvuka kako u studiju, tako i na bini ili na terenu. iRig Mic takođe dolazi sa VocaLive FREE software-om, IK-ov novi real-time efektivni procesorski paket za vokale, i AmpliTube FREE software za gitariste i tekstopisce i iRig Recorder FREE, IK aplikaciju za brzo snimanje i obradu. iRig Mic takođe radi sa širokim spektrom drugih vokalnih i audio aplikacija za obradu na iOS platformi.

Artist cijena: 105,00 KM

Cijena: 115,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Cast
iRig MIC Cast je ultra-kompaktan, prenosivi mikrofon za snimanje glasa, dizajniran posebno za snimanje podcasta, intervjua, predavanja, glasovnih bilješki, govora i još mnogo toga. iRig MIC Cast pruža izuzetno kompaktno rešenje za snimanje glasa, sa kristalno čistim audio kvalitetom. Odlikuje se unidirectiona pattern-om, koji smanjuje pozadinsku buku, što ga čini idealnim za snimanje zvuka sa jednim izvorom.
Ovo čini iRig MIC Cast odličnim za poslovne aplikacije kao što su snimanje sastanaka i poboljšanje kvaliteta zvuka i glasa konferencijskih poziva.

iRig MIC Cast je dokaz da velike stvari dolaze u malim paketima. Pored iOS mobilnih uređaja, sada možete priključiti iRig MIC Cast u svoj Android uređaj i snimiti zadivljujući visokokvalitetni zvuk.

Artist cijena: 77,00 KM

Cijena: 88,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic HD 2
iRig Mic HD 2 je nastavak uspješnog iRig Mic HD-a i dizajniran je da snimi i isporuči zvuk visoke rezolucije, tako da možete lako stvoriti izuzetan profesionalni snimak gdje god idete, na bilo kojem uređaju. Uz visokokvalitetne 24-bitne konvertore sa sample rate-om do 96 kHz, low noise predpojačalom, visokokvalitetnom elektret kondenzatorskom kapsulom i ugrađenim izlazom za slušalice sa kontrolom jačine zvuka za direktan nadzor, iRig Mic HD 2 pruža neuporedivu kvalitetu i svestranost u svojoj cijenovnoj klasi. Takođe dolazi sa svim kablovima, dodatnom opremom i softverom koji su vam potrebni!

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav 2 Pack lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bundle iRig Mic Lav 2 je paket u kojem dolaze dva iRig Mic Lav. Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 155,00 KM

Cijena: 189,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 119,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Studio
Predstavljamo vam iRig Mic Studio, kompaktni digitalni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC i Android. Sadrži kapsulu kondenzatora prečnika 1 ”u ultra-kompaktnom kućištu, tako da ga možete koristiti za snimanje bilo gdje. Izvrstan za instrumentalste, pjevače, podcastere, emitere, voice-over snimanja i još mnogo toga. Ono što je izvanredno kod iRig Mic Studija je to što nudi zaista zadivljujući kvalitet snimanja u kućištu koje je manje od iPhone-a. Poseduje kapsulu od 1 inča, 24-bitni audiofilski A/D konvertor ( 44,1 ili 48 kHz sample rate) i ugrađenim predpojačalom visoke definicije sa niskim nivoom šuma. Sve ovo, u kombinaciji sa SPL –om od 133 dB, omogućava vam optimalno snimanje bilo kojeg izvora zvuka.

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 344,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     Klark Teknik Mic Booster CM-1
Boster za dinamičke mikrofone , dodaje +25dB gain-a.
Riješava situacije kada mirofonsko predpojačalo na vašoj mixeti ili karti nema dovoljno gain-a za vaš omiljeni dinamički mikrofon.

Artist cijena: 99,00 KM

Cijena: 119,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
  Kliknite za više informacija     Marantz Professional PMD561 ručni profesionalni audio snimač
PMD561 je kompaktan ručni profesionalni audio snimač koji zapisuje na SD/SDHC fleš kartice. Mali je dimenzijama, male je mase, a kvalitet tona koji isporučuje ubraja se u one najvećeg kalibra na tržištu. Tomu možemo zahvaliti njegovim stereo mikrofonima i napredne solid-state tehnologije snimanja. PMD561 je nemjenjen reporterima, istraživačima, bezbjedonosnom osoblju i svima onima koji se nalaze u situaciji da trebaju monentalno snimanje zvuka visokog kvaliteta, a da oprema velikih gabarita ne dolazi u obzir bilo da nemate protora ili nije prigodno.

Artist cijena: 695,00 KM

Cijena: 950,00 KM
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni
|||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Mikrofoni.  
     
AKG
Behringer
ElectroVoice
IK Multimedia
Klark Teknik
Marantz Professional
Oktava
Rode Microphones
sE Electronics
Shure
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com