Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  >> Dinamički  
  >> Kondenzatorski - mala membrana  
  >> Bežični  
  >> Headset  
  >> "Lavalier" (buba)  
  >> Setovi (kompleti)  
  >> Kondenzatorski - velika membrana  
  >> Ribon  
  > Po namjeni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Dinamički

 
   
        Ukupno artikala: 65  
.
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 205 Shure GLXD24E/Beta58 + Shure zlatna drška
Shure GLX-D digitalni bežični system kombinuje savremenu LINKFREQ Automatic Frequency Menagment tehnologiju sa najjačim sistemom punjenja litijum-jonske baterije u svojoj klasi kako bi isporučio besprijekoran audio signal uz komfor i pouzdanost u višesatnoj upotrebi. GLX2/Beta58 ručni transmitter mikrofon. U paketu dobijate Shure WA723-GOLD originalnu dršku u boji zlata.

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.192,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Audix D6
D6 je dinamički mikrofon specijalno dizajniran za reprodukciju bass frekvencija. Njegov frekvencijski opseg je fokusiran na 30 Hz – do 15 kHz i zbog toga je idealan za ozvučavanje bass bubnja, bass pojačala i ostalih instrumenata koji u tom frekvencijskom opsegu stvaraju karakter. Izuzetno čist ton bez šumova čak i sa dužim kablovima. Impedanasa 200 Oma, max SPL 144 dB, osjetljivost 0,8 mV/Pa @ 1 kHz. Masa 254 g.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Audix i-5
Specijalni mikrofon za ozvučavanje doboša u studijskim i uslovima uživo. Zbog specifičnog dizajna koji je namjenjen izvorima zvuka visokog zvučnog pritiska i njegovog specifičnog frekvencijskog opsega, pored doboša može se koristiti i za ozvučavanje glasnog kabineta pojačala električne gitare ili duvačkih instrumenata poput trube, trmbona i slično. Frekvencijski opseg 50 – 16,000 Hz, impedansa 150 oma, max SPL 140 dB.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Australian Monitor AMX526
Svijetski standard za stoni mikrofon jednosmjernog poziva već preko 10 godina. Odličan odnos cijene i kvalitete.
Cijena: 125,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Behringer XM1800S Paket mikrofona
Set od 3 dinamička kardioid mikrofona za vokal i instrumente. Ugrađeni prekidači, čvrsto građeni, 3 držača mikrofona, kofer za čuvanje i transport.

Artist cijena: 85,00 KM

Cijena: 106,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     Behringer XM8500 Ultravoice
Dinamički vokalni mikrofon kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Široki frekvencijski opseg za briljantan i transparentan ton. Adapter za mikrofonski stalak i kvalitetna kutija za nošenje otporna na udarce. Kvalitetne komponente i robusna konstrukcija za dugotrajnu upotrebu na bini ili u vježbaoni.

Artist cijena: 39,00 KM

Cijena: 53,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice Co9 cobalt
Co9 je miljenik pjevača u svakom muzičkom žanru. Bez obzira na primjenu izvedbe,blagi bas roll-off i naglašenim srednjim frekvencijama čini da imate izuzetnu prisutnost u mix-u.

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 115,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND 86
ND86 je robustan, dinamički superkardioidni vokalni mikrofon, visokih performansi. Dizajniran za odličnu tonsku kontrolu, jer je kapsula ND86 precizno podešena da isporuči prezentan i detaljan zvuk, kao i vrhunsku izolaciju od okolnog zvuka sa bine. Izuzetno robusne izrade, ND 86 će vas oduševiti "na prvu".

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 335,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND44 dinamički instrumentalni mikrofon
ND44 je dinamički instrumentalni mikrofon uskog kardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA i najbolje se koristi sa bubnjevima i ostalim perkusionim instrumentima. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 80 Hz to 16.5 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, a mikrofon dolazi sa DRC-2 „klampom“ za montažu na obruč bubnjeva. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 194 g (bez klampa)

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND46 dinamički instrumentalni mikrofon
ND46 je dinamički instrumentalni mikrofon superkardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA (sa internim shockmount vješanjem) i koristi se za ozvučavanje velikog raspona instrumenata. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 70 Hz to 18 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektromagnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, sa sistemom zaključavanja pozicije. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 309 g.

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 359,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND68 dinamički instrumentalni mikrofon
ND68 je dinamički instrumentalni mikrofon superkardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Koristi se za ozvučavanje bass bubnja i drugih instrumenata niskog frekvencijskog opsega. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA MYLAR DIJAFRAGMA (sa internim shockmount vješanjem) koja zbog izuzetno male mase daje detaljan frekvencijski odziv šta je mnogo važno kod zvuka niskih frekvencija. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost mikrofona za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 20 Hz to 11 kHz, maksimalan SPL >144 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektromagnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 374 g.

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 454,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND76S dinamički vokalni mikrofon
ND76S je dinamički vokalni mikrofon sa kardioidnim šablonom kupljenja zvuka i NEODIMIJUMSKOM kapsulom. Ugrađen je on/off prekidač. ND76S daje čist i izbalansiran ton glasa i namjenjen je za nastupe u manjim i srednjim prostorijama. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Neodimijumska kapsula je uvećana i zbog toga podiže zvučne performanse ND76S na viši nivo. Mikrofon odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove.

Artist cijena: 244,00 KM

Cijena: 315,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND96 dinamički vokalni mikrofon
ND96 je dinamički vokalni mikrofon superkardioidnog šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i izuzetno visok GAIN prije feedback problema i zbog toga je idealan za upotrebu na glasnim binama i otvorenim velikim prostorima. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Vocal Presence Emphasis prekidač pojačava više-srednje frekvencije, a stišava niže-srednje što rezultuje jasnijim vokalom koji se lakše probija kroz miks. Neodimijumska kapsula (montirana na interni shockmount) je uvećana i zbog toga podiže zvučne performanse ND96 na viši nivo. Mikrofon odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove.

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 454,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL 44
Vokalni dinamički mikrofon sa neodimijumskim magnetom, vrhunskih performansi.
Cijena: 166,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL33 kick-drum mikrofon
Electro-Voice PL33 je dinamički super-cardioid mikrofon dizajniran za upotrebu na bas bubnju, tzv. kicku. Njegov specifični EQ odziv (pojačanje@80HZ) ga može svrstati u mikrofon koji ćete koristiti i za ozvučavanje drugih instrumenata koji su u niskim frekvencijama. Isporučuje se u zip torbici. Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.

Artist cijena: 154,00 KM

Cijena: 189,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE20
Apsolutno jedan od najlegendarnijih mikrofona na svijetu, industrijski standard već punih 50 godina kada su radio stanice i studijski rad u pitanju. Upotreba RE20 je gotovo neograničena.Naprosto, ovo je Big daddy.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.275,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE27N/D
RE27 N/D je kardioid dinamički Broadcast mikrofon visokih performansi sa neodymijum varijabilnom "Variable-D" kapsulom za eliminaciju Proximity efekta. Frekvencijski odziv 45 Hz - 20 kHz, Low-Z balansirana impedansa 150 oma, pasivan dinamički bez potrebe za phantom napajanjem, koristi u Broadcast i studijskim uslovima za snimanje glasa i instrumentata zbog svog raskošnog i detaljnog tona visoke rezolucije. RE27 je moderna inkarnacija legendarnog RE20 mikrofona koji i danas predstavlja industrijski standard kada je u pitanju mikrofon za profesionalni Broadcast ton glasa visoke produkcije.

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.527,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE320
Sledeća generacija Legendarnog EV RE20 mikrofona , namjenjenog podjednako za stage vokale, radio voditelje, ozvučavanje duvačkih instrumenata, gitarskih i bas pojačala, ozvučavanje bubnja...

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 699,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE50 N/D B
Ako ste se pitali na koji to način američke TV stanice u svojim emisijama dobijaju fantastičan i nevjerovatno realan zvuk ambijenta, bilo da se radi o vrhunski urađenom studiju ili pak o stadionu na kom masa urla - odgovor je pred vama!

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 480,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Voice
Imate strast za pjevanjem? Imate iPhone, iPad, iPod touch ili Android uređaj? Sada sa iRig Voice možete pretvoriti vaš pametni telefon ili tablet u vrhunski prijenosni vokalni studio i opremu za karaoke! iRig Voice je optimizovan za reprodukciju glasa, sa cardioid pattern-om , koji minimizira mikrofoniju kada se koristi sa PA sistemima. iRig Voice dolazi sa besplatnim EZ Voice Companion aplikacijama za iPhone, iPad, iPod touch i Android koji vam omogućava da pjevate zajedno sa bilo kojom pjesmom iz vašeg uređaja. Jednostavno „ubacite“ pjesmu u EZ Voice aplikaciju, uklonite originalne vokale u pjesmi sa "No Voice" funkcijom, dodajte profesionalne efekte svom glasu kao što su reverb, delay, pitch korekcija i pjevajte !

Artist cijena: 89,00 KM

Cijena: 111,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
|||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Dinamički.  
     
Artist d.o.o.
Audix
Australian Monitor Installation Series
Behringer
ElectroVoice
IK Multimedia
Klark Teknik
Peavey
Rode Microphones
Shure
t.c. electronic
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com