Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  >> Dinamički  
  >> Kondenzatorski - mala membrana  
  >> Bežični  
  >> Headset  
  >> "Lavalier" (buba)  
  >> Setovi (kompleti)  
  >> Kondenzatorski - velika membrana  
  >> Ribon  
  > Po namjeni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Bežični

 
   
        Ukupno artikala: 70  
.
  Kliknite za više informacija     American DJ WM 219 dvokanalni UHF bežični mikrofoni
Bežični sistem koji uključuje dva ručna vokalna mikrofona obilježena prstenovima u boji i bežični risiver sa odovojenom volume kontrolom signala za oba mikrofona i odvojivim antenama. WM-219 je dizajniran za opštu upotrebu kada trebate vokalni bežični sistem za karaoke, mobilne zabavljače, školske razglase, razglase u vjerskim objektima, korporacijske razglase za prezentacije, sajmove i slično. Maksimalan domet sistema je 90m (zavisi od samog objekta u kojem se koristi i prisutnih radijskih smetnji), a trajanje baterije je od 6-10 sati u zavisnosti režima upotrebe i kvaliteta baterije.
Cijena: 425,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 189 Shure KSM9 QLXD daljinac + Shure Premium kofer
QLXD2/KSM9 Ručni mikrofon KSM9 u bežičnom sistemu. KSM9 je premium vokalni mikrofon koji glas kupi sa najvećom finoćom, bogat detaljima, nepromjenjene artikulacije, jednom riječju tačne vokalne reprodukcije za žive nastupe. Shure KSM 9 predstavlja apsolutno superioran vokalni mikrofon za profesionalce. Sistem se sastoji od: KSM9 sa QLXD2 predajnikom, QLXD4 prijemnikom, držačem mikrofona (pecaljka), napajanjem, 2 AA baterije, dve antene, 2 BNC kabla, torba za nošenje, set za ugradnju u rack, a mi smo dodali i Premium SHURE WA610 originalni kofer kao poklon!

Artist cijena: 2877,00 KM

Cijena: 3.260,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     Behringer ULTRALINK ULM300MIC
ULTRALINK ULM300MIC je 2.4 GHz bežični ručni vokalni mikrofon koji isporučuje kvalitetnu reprodukciju glasa u svim uslovima uživo na bini ili za prezentacije, govore i slično. U setu se nalaze mikrofon sa predajnikom i jednokanalni risiver koji komuniciraju na 2,4GHz frekvenciji. Predajnik i risiver se automatski uparuju. Napaja se preko dvije AA baterije (nisu u paketu) koje obezbjeđuju do 24 sata rada mikrofona. Na mikrofonu je postavljena volume +/- kontrola, a domet sistema u idealnim uslovima je 60m. 1 x balansirani XLR izlaz, 1 x nebalansirani 6,3mm TS izlaz, LED insikacija signala i statusa sistema. Adapter za risiver u paketu.

Super Akcija 222.-

Cijena: 367,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     Bespeco GM9882 dupli bežični mikrofonski sistem
Dupli bežični UHF mikrofonski sistem u zgodnom ABS koferu za siguran transport i čuvanje. Oba mikrofona imaju po 100 slobodnih kanala za uparivanje sa bazom, a ugrađeni Auto Scan system traži slobodne frekvencije. Kontrola glasnoće na prednjoj strani baze za oba mikrofona odvojeno. Dva balansirana XLR izlaza za dva kanala i jedan MIX 6,3 mm džek izlaz. Rade na dvije 1,5 V AA baterije (nisu u paketu). Prosječan vijek baterije 8 sati rada. U paketu su držači za ugradnju baze u rack.

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 477,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 bubica
Daljinska bubica robusne izrade za prezentacije, predavanja . . .


Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 675,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 HD (516MHz-532MHz)
Electro Voice R300-HD je robusni UHF bežični sistem, pogodan za bilo koju primjenu u kojoj vam treba jednostavnost i pouzdanost. Metalni ručni predajnik HT-300 je izuzetnog dizajna i izrade, napravljen da izdrži svakodnevne upotrebe. PL22 dinamički mikrofon je mikrofon širokog spektra upotrebe (pjevanje, govor...), izuzetno otporan na mikrofoniju i vanjske zvukove. Dupla antena prijemnika pomaže u izbjegavanju propadanja signala, a njegov izdržljivi metalni okvir i šasija mogu se koristiti na normalnim radnim površinama ili opciono ugraditi u rack kućište. ClearScan automatski pronalazi najčistiji kanal, dok vam za uparivanje prijemnika i predajnika pomaže EZsync u jednom koraku. Radi do 14 sati na dvije AA baterija. Sistem dolazi sa torbom. Sistem radi u spektru od 516-532 mHz, sa izborom od 32 kanala.

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 665,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 pilot daljinski
Daljinski pilot mikrofon jednostavan za upotrebu sa dvije AA baterije koje Vam mogu priuštiti 14 sati rada.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 735,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ACC-CXU25 antenski kabl 7,62 m
50 omski BNC koaksijalni visokokvalitni premium-class kabl dužine 7,62 m za UHF bežične sisteme. Visokoefikasni kabl za spajanje antena i prijemnika. Robusni BNC konektori.

Artist cijena: 195,00 KM

Cijena: 244,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ACC-CXU50 antenski kabl 15,2 m
50 omski BNC koaksijalni visokokvalitni premium-class kabl dužine 15,2 m za UHF bežične sisteme. Visokoefikasni kabl za spajanje antena i prijemnika. Robusni BNC konektori.

Artist cijena: 515,00 KM

Cijena: 618,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ACC-PASP antena spliter set
RE3-ACC-PASP 1 x 2 pasivni antenski spliter koji dva ulazna antenska signala dijeli i šalje na po dva bežična prijemnika. Adaptiraće bilo koji ulazni RF signal na BNC konektorima. Može raditi i kao kombiner dva signala transmitera u jednu antenu. U paketu su dva PASP modula i četiri 50 omska BNC antenska kabla.

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 358,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ACC-PLPA pasivna antena
RE3-ACC-ALPA je pasivna log periodic antena, 470-960MHz, za proširenje opsega bežičnog sistema, sa 10 dB pasivnog pojačanja. Montaža na standardne navoje mikrofonskih stalaka.

Artist cijena: 514,00 KM

Cijena: 644,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ACC-RFAMP aktivni antena booster
RE3-ACC-RFAMP je aktivni buster antenskog signala opsega 470-960MHz. Pojačava RF signal dok ga štiti od neželjenih šumova i smetnji. RFAMP se montira pomoću seta za instalaciju u paketu. Kada svoj signal želite poslati još dalje, RE3-ACC-RFAMP će vam to obezbijediti.

Artist cijena: 265,00 KM

Cijena: 318,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-BPNID bodypack set bez kabla

Artist cijena: 944,00 KM

Cijena: 1.180,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ND76
Nova generacija EV UHF bežičnih sistema, sa unaprijed upakovanim setovima sa najnovijim EV mikrofonima i širokim asortimanom dodatne opreme za svaku aplikaciju, dizajnirana da pruži vrhunske audio performanse uz najbolju fleksibilnost i jednostavnost korišćenja. Ovaj UHF bežični set je vrhunske izrade i dizajna, sa ND76 dinamičkom kardioidnom glavom za vokalne performanse i prezentacije. Čista, jasna i uravnotežena vokalna prisutnost ND 76 mikrofon je idealan je za sve vokalne aplikacije. Podešavanje je brzo i jednostavno pomoću RE3 skeniranja i sinhronizacije frekvencija.

Artist cijena: 1144,00 KM

Cijena: 1.315,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ND86
Nova generacija EV UHF bežičnih sistema, sa unaprijed upakovanim setovima sa najnovijim EV mikrofonima i širokim asortimanom dodatne opreme za svaku aplikaciju, dizajnirana da pruži vrhunske audio performanse uz najbolju fleksibilnost i jednostavnost korišćenja.Ovaj bežični set dolazi sa ND86 dinamičkom superkardioidnom mikrofonskom glavom za vokalne performanse i prezentacije. Zvuk ND86 je prezentan i izuzetno detaljan, a njegov superkardioidni polarni patern pruža odličnu akustičnu kontrolu čak i u najvećim prostorima, smanjujući pojavu mikrofonije na minimum. Podešavanje je brzo i jednostavno pomoću RE3 skeniranja i sinhronizacije frekvencija.

Artist cijena: 1199,00 KM

Cijena: 1.378,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-ND96
Nova generacija EV UHF bežičnih sistema, sa unaprijed upakovanim setovima sa najnovijim EV mikrofonima i širokim asortimanom dodatne opreme za svaku aplikaciju, dizajnirana da pruži vrhunske audio performanse uz najbolju fleksibilnost i jednostavnost korišćenja. Ovaj bežični set dolazi sa ND96 dinamičkom superkardioidnom mikrofonskom glavom za vokalne performanse i prezentacije. Zvuk ND96 je snažan, bogat i detaljan i zbog svoje specifične izrade pruža izuzetno visoko pojačanje prije feedback-a za izvrsnu akustičnu kontrolu na vrlo glasnim binama. Podešavanje je brzo i jednostavno pomoću RE3 skeniranja i sinhronizacije frekvencija.

Artist cijena: 1245,00 KM

Cijena: 1.431,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-RE420
Nova generacija EV UHF bežičnih sistema, sa unaprijed upakovanim setovima sa najnovijim EV mikrofonima i širokim asortimanom dodatne opreme za svaku aplikaciju, dizajnirana da pruži vrhunske audio performanse uz najbolju fleksibilnost i jednostavnost korišćenja. Bežični set dolazi sa novom redizajniranom RE420 kondenzatorskom kardioidnom glavom za vokalne performanse i prezentacije. RE420 daje bogat, detaljan i pun zvuk, sa toplim i jasnim niskim frekvencijama, prirodnim i otvorenim srednjim opsegom, i jasnim, detaljnim zvukom u visokim frekvencijama. Podešavanje je brzo i jednostavno pomoću RE3 skeniranja i sinhronizacije frekvencija.

Artist cijena: 1433,00 KM

Cijena: 1.646,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE3-RE520
Nova generacija EV UHF bežičnih sistema, sa unaprijed upakovanim setovima sa najnovijim EV mikrofonima i širokim asortimanom dodatne opreme za svaku aplikaciju, dizajnirana da pruži vrhunske audio performanse uz najbolju fleksibilnost i jednostavnost korišćenja. Bežični set dolazi sa potpuno novim RE520 kondenzatorskim superkardioidnim mikrofonom za vokalne performanse i prezentacije. Zvuk RE520 je detaljan, pun i dinamičan, sa čvrstim i jasnim niskim frekvencijama, prirodnim i prezentnim srednjim opsegom, i izuzetno detaljnim visokim frekvencijama i spada u red najboljih kondenzatorskih mikrofona u klasi. Superkardioidni patern pruža odličnu akustičku izolacijui i bolju kontrolu mikrofonije. Podešavanje je brzo i jednostavno pomoću RE3 skeniranja i sinhronizacije frekvencija.

Artist cijena: 1433,00 KM

Cijena: 1.646,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     Line 6 Relay G30 digital wiraless git.
Digitalni daljinski portabl sistem za gitaru i bas. 6-kanalni sistem, dometa 30 m, VWT™ digitalna emulacija kablova. Čista digitalna konverzija bez gubitaka i šumova. Transmiter se napaja sa 2 x AA baterijama i sa kvalitetnim alkalnim baterijama radi do 8 sati.

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 445,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
  Kliknite za više informacija     Peavey PV-1 V1 BHS headset mikrofon vokalni
Peavey bežični mikrofoni su odličan izbor za kvalitetan ton koji profesionalci očekuju od svoje opreme. PV-1 V1 BHS (198.950MHZ) je jednokanalni bežični sistem diskretnog headset vokalnog mikrofona namjenjen za montažu na glavu govornika.

Artist cijena: 175,00 KM

Cijena: 209,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
|||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Bežični.  
     
AMerican DJ
Artist d.o.o.
Behringer
Bespeco
ElectroVoice
Line 6
Peavey
Rode Microphones
Samson
Shure
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com