Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  >> Dinamički  
  >> Kondenzatorski - mala membrana  
  >> Bežični  
  >> Headset  
  >> "Lavalier" (buba)  
  >> Setovi (kompleti)  
  >> Kondenzatorski - velika membrana  
  >> Ribon  
  > Po namjeni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

"Lavalier" (buba)

 
   
        Ukupno artikala: 21  
.
  Kliknite za više informacija     AKG C417 PP
Profesionalni minijaturni kondenzatorski mikrofon po pristupačnoj cijeni. Telekomunikacijska flat audio reprodukcija u omnidirekcionalnom formatu je idealna za sve tipove pozorišnih i broadcast aplikacija. Zvuk je izuzetno otvoren i prirodan. Ovaj model je namjenjen za žičano povezivanje sa standardnim XLR priključkom za phantomsko napajanje.

Artist cijena: 325,00 KM

Cijena: 375,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 bubica
Daljinska bubica robusne izrade za prezentacije, predavanja . . .


Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 675,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 92L
Vrhunska broadcast lavalijer bubica.

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 595,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav 2 Pack lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bundle iRig Mic Lav 2 je paket u kojem dolaze dva iRig Mic Lav. Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 155,00 KM

Cijena: 189,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 119,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Video Creator Bundle vlogger set
IK Multimedia iRig Video Creator Bundle je set opreme u kojem je kompletirano sve potrebno za produkciju i live streaming video materijala sa kvalitetnim audio signalom pomoću vaših smartphone mobilnih uređaja. Brzo i jednostavno postavljanje čini ga idealnim za sve korisnike računajući i početnike vloggere, YouTubere i ostale koji internetom dolaze do svoje publike i pratilaca. U paketu se nalaze iRig Lav clip-on bubica mikrofon, iKlip Grip Pro multifunkcionalni stalak za smartphone, LED USB prsten reflektor promjera 6“ sa žičanim kontrolerom. Jednostavno postavite smartphone na iKlip Grip Pro koji je podesiv po visini i ima višestruke režime podešavanja kao selfie stick, tripod ili monopod, spojite iRig Mic Lav na smartphone pomoću 3,5mm TRRS konektora, postavite svjetlo na stalak i spremni ste za rad. Dodatni Bluetooth upravljač omogućava zgodnu start/stop operaciju bez potrebe da sežete rukom prema telefonu. Rasvjetni prsten ima podesivu temperaturu i svjetla za optimalan kvalitet videa, a napaja se USB kablom sa laptopa ili USB punjača.

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 225,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode invisiLav sistem za montažu lavalier mikrofona
RØDE invisiLav je dizajniran da olakša u poboljša postavljanje Lavalier i smartLav mikrofona. Meke je konstrukcije, apsorbuje buku i vibracije. Raspolaže sa dve montažne pozicije u slučaju da je dodatni mikrofon potreban. invisiLav dolazi sa isječenom ljepljivom trakom koja služi za prijanjanje uz tkaninu ili kožu. invisiLav je izgrađen od medicinski sigurnom materijala tako da ne izaziva nikakve iritacije na koži.
Cijena: 9,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier
Bilo da vam treba lavalier mikrofon za televiziju ili za stage, za auditorijum od 20,000 sjedećih mjesta ili za religioznu ustanovu, Rode Lavalier mikrofon vam donosi čist i oštar zvuk s minimalnom količinom šuma.

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 412,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier GO bubica mikrofon
Kondenzatorski lavalier (bubica) mikrofon perfektno uparen za rad sa Røde Wireless GO. Takođe radi sa svim ostalim uređajim sa 3,5 mm TRS mikrofonskim ulazom. Komatibilan je sa DSLR kamerama i mobilnim snimačima. Minijaturna kondenzatorska kapsula ima omnidirekcionalni šablom kupljenja zvuka, a ton je broadcast visokog kvaliteta. Frekvencijski raspon 20 Hz – 20 kHz, maksimalan SPL 110 dB, kevlarom ojačan kabl dužine 1,2 m, TRS konektor 3,5 mm sa pozlaćenim kontaktima, masa 12g. U paketu dobijate spužvu za glavu mikrofona, krokodil štipaljku za postavljanje na garderobu i transport torbicu.

Artist cijena: 125,00 KM

Cijena: 149,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode PinMic
Lavalier mikrofon koji možete postaviti na vaš odjevni predmet, a da gotovo nitko ne primjeti da ga imate...

Artist cijena: 330,00 KM

Cijena: 412,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode SmartLav+ lavalier bubica
Lavalier bubica mikrofon za iPhone i iPad. Minijaturna kondenzatorska kapsula sa omnidirekcionim šablonom kupljenja zvuka daće kvalitetan ton za profesionalnu upotrebu. Frekvencijski opseg 60 Hz - 18 kHz, kevlarom ojačan kabl sa TRRS džek konektorom, radi sa svim audio-video aplikacijama koje prihvataju audio za headset konektore. Dužina kabla 118 cm. U paketu dobijate pop filter spužvicu, štipaljku za montažu i trasnportnu vrećicu.

Artist cijena: 111,00 KM

Cijena: 139,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Rode Wireless GO kompakt bežični mikrofon
Nevjerovatno, ali ove dvije „kutije šibica“ su odašiljač sa mikrofonom i prijemnik!!! Kristalno čist audio signal studijskog kvaliteta na najmanjem bežičnom sistemu na svijetu. Sastoji se od transmitera/mikrofona TX i prijemnika RX. U ultra kompaktni transmiter ugrađen je i lavalier mikrofon i kačite ga na garderobu kao što bi i bubicu. Prijemnik se takođe jednostavno postavlja na remen kamere, dio garderobe snimatelja ili direktno na stopicu kamere i sa 3,5mm džek kablom ga povezujete sa audio ulazom. Sa Wireless Go imate mogućnost da se potpuno fokusirate na snimanje bez komplikovanih podešavanja opreme. Perfektno za reportere, vlogere, YouTube.

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 444,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Samson AirLine SYNTH lalvalier
Daljinski UHF "bubica" (lavalier ) mikrofon namjenjen za snimanja u TV studiju, vjerskim institucijama, predavanjima i prezentacijama.

Cijena za poslednji komad 545,-

Cijena: 797,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure BLX14/CVL bežični lavalier mikrofon
CVL je lavalier kondenzatorski clip-on (na štipaljci) mikrofon u diskretnoj neupadljivoj formi za govornike i prezentatore koji se profesionalno bave svojim poslom. BLX14/CVL Lavalier Wireless System uključuje BLX4 jednokanalni bežični prijemnik, BLX1 bodypack transmitter i CVL lavalier mikrofon.

Artist cijena: 540,00 KM

Cijena: 665,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure BLX14E/W85
Shure BLX bežični sistem kombinuje zvuk profi-klase sa jednostavnom upotrebom i brzim podešavanjem. Poznata Shure precizna konstrukcija obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu. Sistem uključuje WL185 lavelier mikrofon, BLX1 bodypack transmiter, BLX4 single-channel receiver, napajanje, 2 x AA baterije, torbica za nošenje earset-a.

Artist cijena: 690,00 KM

Cijena: 889,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure FP15/83 lavalier bežični sistem
Daljinski sistem namjenjen za upotrebu sa kamerama. FP15/83 je lavalier bežični sistem sa WL183 kondenzatorskom omnidirekcionom bubicom. U sistemu su WL183, FP1 bodypack transmiter, FP5 portabl receiver. FP5 je lagani receiver koji se montora na kameru. FP1 je lagani bodypack transmiter koji je namjenjen za upotrebu sa TA4F tipom konekcija mikrofona. 24 MHz opseg frekvencija, podržava do 20 sistema istovremeno, napajanje sa 2 AA baterije.

Artist cijena: 766,00 KM

Cijena: 895,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure M50/51B
Subminijaturni kondenzatorski lavalijer mikrofon top klase-vrhunskih tonskih karakteristika uz minimalnu uočljivost! Namjenjen je za profesionalnu upotrebu u TV studijima, kao i živa izvođenja.
Cijena: 699,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure MX150B/C XLR
Profesionalna kondenzatorska bubica.

Artist cijena: 475,00 KM

Cijena: 574,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure MX183/184/185
Micro-Flex lavalijer - novi nivo u sofisticiranoj tehnologiji reprodukcije glasa.CIJENA MX184 377KMCIJENA MX185 364KM
Cijena: 338,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
  Kliknite za više informacija     Shure SM93
Minijaturni lavalijer mikrofon diskretnog dizajna,namjenjen za prenos govornog opsega u sitauacijama kad se traži kristalno jasan i nedistorniran zvuk, a poželjno je da mikrofon ne narušava vizuelni dojam.Pun i čist zvuk ovog mikrofona u mnogome prevazilazi rezultate koji se dobijaju sa daleko većim mikrofonima.

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 368,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
|||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: "Lavalier" (buba).  
     
AKG
ElectroVoice
IK Multimedia
Rode Microphones
Samson
Shure
Tascam
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com