Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  > Po namjeni  
  >> Studio  
  >> Stage  
  >> Reporterski  
  >> Instalacioni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Stage

 
   
        Ukupno artikala: 146  
.
  Kliknite za više informacija     AKG C411 PP
Sa težinom od samo 18 grama ovaj ultra-kompaktni kondenzatorski pickup je idealan za ozvučavanje akustične gitare, mandoline, violine te još mnogih drugih akustičnih instrumenata.
Cijena: 335,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     American DJ WM 219 dvokanalni UHF bežični mikrofoni
Bežični sistem koji uključuje dva ručna vokalna mikrofona obilježena prstenovima u boji i bežični risiver sa odovojenom volume kontrolom signala za oba mikrofona i odvojivim antenama. WM-219 je dizajniran za opštu upotrebu kada trebate vokalni bežični sistem za karaoke, mobilne zabavljače, školske razglase, razglase u vjerskim objektima, korporacijske razglase za prezentacije, sajmove i slično. Maksimalan domet sistema je 90m (zavisi od samog objekta u kojem se koristi i prisutnih radijskih smetnji), a trajanje baterije je od 6-10 sati u zavisnosti režima upotrebe i kvaliteta baterije.
Cijena: 425,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 189 Shure KSM9 QLXD daljinac + Shure Premium kofer
QLXD2/KSM9 Ručni mikrofon KSM9 u bežičnom sistemu. KSM9 je premium vokalni mikrofon koji glas kupi sa najvećom finoćom, bogat detaljima, nepromjenjene artikulacije, jednom riječju tačne vokalne reprodukcije za žive nastupe. Shure KSM 9 predstavlja apsolutno superioran vokalni mikrofon za profesionalce. Sistem se sastoji od: KSM9 sa QLXD2 predajnikom, QLXD4 prijemnikom, držačem mikrofona (pecaljka), napajanjem, 2 AA baterije, dve antene, 2 BNC kabla, torba za nošenje, set za ugradnju u rack, a mi smo dodali i Premium SHURE WA610 originalni kofer kao poklon!

Artist cijena: 2877,00 KM

Cijena: 3.260,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 192 Rode M5 MP upareni + stereo bar SB20 držač
U ovom Artist paketu dobijate dva fabrički uparena M5 kondenzatorska mikrofona i Stereo Bar SB20 držač za dva mikrofona. Mikrofoni su idealni za upotrebu kod ozvučavanja i snimanja instrumenata, horova i orkestara na bini ili u studiju. U ovoj konfiguraciji sa mogućnošću postavljanja u stereo XY konfiguraciji, ovaj set idealan je za ozvučavanje grupe od 2, 3, 4 instrumenata ili vokala. Frekvencijski opseg 20 Hz do 20 kHz, maks. SPL 140 dB, impedansa 200 oma, kondenzatorska kapsula, potrebno phantom napajanje 24-48V, dimenzija jednog mikrofona ø: 20 mm x dužina 100 mm, masa 80 g.

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 428,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 205 Shure GLXD24E/Beta58 + Shure zlatna drška
Shure GLX-D digitalni bežični system kombinuje savremenu LINKFREQ Automatic Frequency Menagment tehnologiju sa najjačim sistemom punjenja litijum-jonske baterije u svojoj klasi kako bi isporučio besprijekoran audio signal uz komfor i pouzdanost u višesatnoj upotrebi. GLX2/Beta58 ručni transmitter mikrofon. U paketu dobijate Shure WA723-GOLD originalnu dršku u boji zlata.

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.192,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Audix D6
D6 je dinamički mikrofon specijalno dizajniran za reprodukciju bass frekvencija. Njegov frekvencijski opseg je fokusiran na 30 Hz – do 15 kHz i zbog toga je idealan za ozvučavanje bass bubnja, bass pojačala i ostalih instrumenata koji u tom frekvencijskom opsegu stvaraju karakter. Izuzetno čist ton bez šumova čak i sa dužim kablovima. Impedanasa 200 Oma, max SPL 144 dB, osjetljivost 0,8 mV/Pa @ 1 kHz. Masa 254 g.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Audix DP5-A set mikrofona za bubanj
DP5A je perfektan izbor dinamičkih mikrofona za blisko ozvučavanje. Svih 5 mikrofona iz seta podjednako ispunjavaju obaveze i u studiju i live.
U DP5A paketu su uključeni D6, Audix-ov adut za ozvučavanje bass bubnja, dva - D2 za tomove, jedan - D4 za floor tom, i jedan - i5 za doboš. Također su uključena i četiri DVICE rim mount držač/štipaljke za montažu na obruč osim za D6 koji dolazi sa čvrstim klasičnim držačem.
Svi mikrofoni i držači su upakovani u premium aluminijski kofer za putovanja i skladištenje.

Artist cijena: 1444,00 KM

Cijena: 1.575,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Audix DP7 profesionalni 7 dijelni set mikrofona za bubanj
Audix DP7 je sedmodijelni set mikrofona za bubnjeva sa porfesionalno snimanje u studiju ili ozvučenje uživo. Set sadrži sve potrebno za kvalitetno ozvučenje bubnjeva. Tu su 1 x I5 cardioid za doboš, 2 x D2 hiperkardioid za tomove, 1 x D4 hiperkardioid za floor tom, 1 x D6 hiperkardioid za bass/kick i dva ADX51 overhead mikrofona. U paketu su i 4 x D-Vise gooseneck fleksibilna držača za montažu mikrofona na ram elemenata i robusan aluminijumski kofer za čuvanje i transport.
Cijena: 2.350,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Audix i-5
Specijalni mikrofon za ozvučavanje doboša u studijskim i uslovima uživo. Zbog specifičnog dizajna koji je namjenjen izvorima zvuka visokog zvučnog pritiska i njegovog specifičnog frekvencijskog opsega, pored doboša može se koristiti i za ozvučavanje glasnog kabineta pojačala električne gitare ili duvačkih instrumenata poput trube, trmbona i slično. Frekvencijski opseg 50 – 16,000 Hz, impedansa 150 oma, max SPL 140 dB.
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Austrian Audio OC18
Kondenzatorski mikrofon velike membrane. Ručno rađena CKR12 keramička kapsula po preciznim specifikacijama (CK12) za prepoznatljiv ton. Ugrađen analogni high-pass filter sa 3 podešavanja, atenuator signala (-10, -20dB). OC18 je pojednostavljena verzija OC818, ali je fabrički kalibrisan da perfektno rade u stereo paru. Mikrofon za sve korisnike koji su „plakali ili plaču“ za onim starim C414. Mikrofon je ručno izrađen po najvišim standardima u Beču, Austrija.

Artist cijena: 1343,00 KM

Cijena: 1.495,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Austrian Audio OC818
Kondenzatorski mikrofon velike membrane sa promjenjivim šablonom kupljenja zvuka. Ručno rađena CKR12 keramička kapsula po preciznim specifikacijama (CK12) za prepoznatljiv ton. Ugrađen analogni high-pass filter sa 3 podešavanja, atenuator signala (-10, -20dB). Mikrofon za sve korisnike koji su „plakali ili plaču“ za onim starim C414. Napredni mikroprocesor koji reguliše voltažu, ali i omogućava zgodnu bežičnu kontrolu opcija ugrađenih na mikrofon. OC818 je ručno izrađen po najvišim standardima u Beču, Austrija.Artist cijena: 1898,00 KM

Cijena: 2.175,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Behringer C2 Studio Condenser, dva uparena mikrofona
Upareni set kondenzatorskih mikrofona.Pogodan kako za žive nastupe, tako i za studijska snimanja.

Artist cijena: 111,00 KM

Cijena: 155,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Behringer XM1800S Paket mikrofona
Set od 3 dinamička kardioid mikrofona za vokal i instrumente. Ugrađeni prekidači, čvrsto građeni, 3 držača mikrofona, kofer za čuvanje i transport.

Artist cijena: 85,00 KM

Cijena: 106,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Behringer XM8500 Ultravoice
Dinamički vokalni mikrofon kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Široki frekvencijski opseg za briljantan i transparentan ton. Adapter za mikrofonski stalak i kvalitetna kutija za nošenje otporna na udarce. Kvalitetne komponente i robusna konstrukcija za dugotrajnu upotrebu na bini ili u vježbaoni.

Artist cijena: 39,00 KM

Cijena: 53,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Bespeco GM9882 dupli bežični mikrofonski sistem
Dupli bežični UHF mikrofonski sistem u zgodnom ABS koferu za siguran transport i čuvanje. Oba mikrofona imaju po 100 slobodnih kanala za uparivanje sa bazom, a ugrađeni Auto Scan system traži slobodne frekvencije. Kontrola glasnoće na prednjoj strani baze za oba mikrofona odvojeno. Dva balansirana XLR izlaza za dva kanala i jedan MIX 6,3 mm džek izlaz. Rade na dvije 1,5 V AA baterije (nisu u paketu). Prosječan vijek baterije 8 sati rada. U paketu su držači za ugradnju baze u rack.

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 477,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     Beyer Dynamic TG I56C
Jednostavan kondenzatorski mikrofon specijalno dizajniran prvenstveno za korištenje kod ozvučavanja harmonike , ali dobro funkcionira i s drugim instrumentima. Specijalna spona omogućava Vam jednostavno monitiranje mikrofona i lak transport: Mikrofon skinete s instrumenta a spona ostaje na instrumentu. Kardoidni polar pattern na ovom mikrofonu također osigurava visoki stupanj otpornosti na mikrofoniju (feedback rejection), a mikrofonska kapsula je izolirana od vibracije na gušćijem vratu s ciljem prevencije neželjenih mehaničkih šumova.
Cijena: 227,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice Co9 cobalt
Co9 je miljenik pjevača u svakom muzičkom žanru. Bez obzira na primjenu izvedbe,blagi bas roll-off i naglašenim srednjim frekvencijama čini da imate izuzetnu prisutnost u mix-u.

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 115,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND 86
ND86 je robustan, dinamički superkardioidni vokalni mikrofon, visokih performansi. Dizajniran za odličnu tonsku kontrolu, jer je kapsula ND86 precizno podešena da isporuči prezentan i detaljan zvuk, kao i vrhunsku izolaciju od okolnog zvuka sa bine. Izuzetno robusne izrade, ND 86 će vas oduševiti "na prvu".

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 335,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND44 dinamički instrumentalni mikrofon
ND44 je dinamički instrumentalni mikrofon uskog kardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA i najbolje se koristi sa bubnjevima i ostalim perkusionim instrumentima. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 80 Hz to 16.5 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, a mikrofon dolazi sa DRC-2 „klampom“ za montažu na obruč bubnjeva. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 194 g (bez klampa)

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND46 dinamički instrumentalni mikrofon
ND46 je dinamički instrumentalni mikrofon superkardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA (sa internim shockmount vješanjem) i koristi se za ozvučavanje velikog raspona instrumenata. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 70 Hz to 18 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektromagnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, sa sistemom zaključavanja pozicije. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 309 g.

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 359,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
|||||||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Stage.  
     
AKG
AMerican DJ
Artist d.o.o.
Audix
Austrian Audio
Behringer
Bespeco
Beyer Dynamic
ElectroVoice
Oktava
Peavey
PreSonus
Rode Microphones
Samson
Shure
t.c. electronic
Warm Audio
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com