Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  > Po namjeni  
  >> Studio  
  >> Stage  
  >> Reporterski  
  >> Instalacioni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
   
 

Reporterski

 
   
        Ukupno artikala: 42  
.
  Kliknite za više informacija     AKG C417 PP
Profesionalni minijaturni kondenzatorski mikrofon po pristupačnoj cijeni. Telekomunikacijska flat audio reprodukcija u omnidirekcionalnom formatu je idealna za sve tipove pozorišnih i broadcast aplikacija. Zvuk je izuzetno otvoren i prirodan. Ovaj model je namjenjen za žičano povezivanje sa standardnim XLR priključkom za phantomsko napajanje.

Artist cijena: 325,00 KM

Cijena: 375,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 92L
Vrhunska broadcast lavalijer bubica.

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 595,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE50 N/D B
Ako ste se pitali na koji to način američke TV stanice u svojim emisijama dobijaju fantastičan i nevjerovatno realan zvuk ambijenta, bilo da se radi o vrhunski urađenom studiju ili pak o stadionu na kom masa urla - odgovor je pred vama!

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 480,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE97 TX
Kada vam treba ni manje ni više nego savršenstvo u prenosu glasa govornika onda ne pristajte na manje od najsavremenije poznate mikrofonske tehnologije na našem tržištu.

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 735,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic
iRig Mic je prvi ručni, kvalitetni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPod touch i iPad, dizajniran za sve vaše mobilne aplikacije. iRig Mic je idealan za pjevače, vokaliste i tekstopisce koji su često „ pokretu“, ali je savršen za snimanje govora, instrumenata, performansa ili drugih izvora zvuka kako u studiju, tako i na bini ili na terenu. iRig Mic takođe dolazi sa VocaLive FREE software-om, IK-ov novi real-time efektivni procesorski paket za vokale, i AmpliTube FREE software za gitariste i tekstopisce i iRig Recorder FREE, IK aplikaciju za brzo snimanje i obradu. iRig Mic takođe radi sa širokim spektrom drugih vokalnih i audio aplikacija za obradu na iOS platformi.

Artist cijena: 105,00 KM

Cijena: 115,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Cast
iRig MIC Cast je ultra-kompaktan, prenosivi mikrofon za snimanje glasa, dizajniran posebno za snimanje podcasta, intervjua, predavanja, glasovnih bilješki, govora i još mnogo toga. iRig MIC Cast pruža izuzetno kompaktno rešenje za snimanje glasa, sa kristalno čistim audio kvalitetom. Odlikuje se unidirectiona pattern-om, koji smanjuje pozadinsku buku, što ga čini idealnim za snimanje zvuka sa jednim izvorom.
Ovo čini iRig MIC Cast odličnim za poslovne aplikacije kao što su snimanje sastanaka i poboljšanje kvaliteta zvuka i glasa konferencijskih poziva.

iRig MIC Cast je dokaz da velike stvari dolaze u malim paketima. Pored iOS mobilnih uređaja, sada možete priključiti iRig MIC Cast u svoj Android uređaj i snimiti zadivljujući visokokvalitetni zvuk.

Artist cijena: 77,00 KM

Cijena: 88,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic HD 2
iRig Mic HD 2 je nastavak uspješnog iRig Mic HD-a i dizajniran je da snimi i isporuči zvuk visoke rezolucije, tako da možete lako stvoriti izuzetan profesionalni snimak gdje god idete, na bilo kojem uređaju. Uz visokokvalitetne 24-bitne konvertore sa sample rate-om do 96 kHz, low noise predpojačalom, visokokvalitetnom elektret kondenzatorskom kapsulom i ugrađenim izlazom za slušalice sa kontrolom jačine zvuka za direktan nadzor, iRig Mic HD 2 pruža neuporedivu kvalitetu i svestranost u svojoj cijenovnoj klasi. Takođe dolazi sa svim kablovima, dodatnom opremom i softverom koji su vam potrebni!

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav 2 Pack lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bundle iRig Mic Lav 2 je paket u kojem dolaze dva iRig Mic Lav. Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 155,00 KM

Cijena: 189,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 119,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Video Creator Bundle vlogger set
IK Multimedia iRig Video Creator Bundle je set opreme u kojem je kompletirano sve potrebno za produkciju i live streaming video materijala sa kvalitetnim audio signalom pomoću vaših smartphone mobilnih uređaja. Brzo i jednostavno postavljanje čini ga idealnim za sve korisnike računajući i početnike vloggere, YouTubere i ostale koji internetom dolaze do svoje publike i pratilaca. U paketu se nalaze iRig Lav clip-on bubica mikrofon, iKlip Grip Pro multifunkcionalni stalak za smartphone, LED USB prsten reflektor promjera 6“ sa žičanim kontrolerom. Jednostavno postavite smartphone na iKlip Grip Pro koji je podesiv po visini i ima višestruke režime podešavanja kao selfie stick, tripod ili monopod, spojite iRig Mic Lav na smartphone pomoću 3,5mm TRRS konektora, postavite svjetlo na stalak i spremni ste za rad. Dodatni Bluetooth upravljač omogućava zgodnu start/stop operaciju bez potrebe da sežete rukom prema telefonu. Rasvjetni prsten ima podesivu temperaturu i svjetla za optimalan kvalitet videa, a napaja se USB kablom sa laptopa ili USB punjača.

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 225,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode Broadcaster
Kao što mu ime govori ,ovaj mikrofon je specijalno razvijen za upotrebu u radijskim studijima. Nakon zaslužene pobjede u izboru od strane Radio World/US National Association of Broadcaster (NAB) 1998 godine ovaj mikrofon postaje industrijski standard kada su broadcast aplikacije u pitanju.

Artist cijena: 690,00 KM

Cijena: 853,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode i-XLR
RODE i-XLR je digitalni audio interfejs, adapter za Apple iOS uređaje koji pretvara XLR mikrofonski signal u Lightning signal za iOS uređaje. Uređaj omogućava reporterima na terenu da snime profesionalni zvuk svojih reporterskih dinamičkih XLR mikrofnoa direktno na telefon ili tablet. Kabl dužine 3 metra je dovoljno dug da korsnik odloži telefon ili tablet bilo gdje dok se snima, a direktan izlaz za slušalice omogućava da se signal podesi perfektno u svakoj prilici i prati tokom snimanja. Sa i-XLR imate profi mikrofonsko pretpojačalo koje može ponijeti bilo gdje.

Artist cijena: 235,00 KM

Cijena: 277,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier GO bubica mikrofon
Kondenzatorski lavalier (bubica) mikrofon perfektno uparen za rad sa Røde Wireless GO. Takođe radi sa svim ostalim uređajim sa 3,5 mm TRS mikrofonskim ulazom. Komatibilan je sa DSLR kamerama i mobilnim snimačima. Minijaturna kondenzatorska kapsula ima omnidirekcionalni šablom kupljenja zvuka, a ton je broadcast visokog kvaliteta. Frekvencijski raspon 20 Hz – 20 kHz, maksimalan SPL 110 dB, kevlarom ojačan kabl dužine 1,2 m, TRS konektor 3,5 mm sa pozlaćenim kontaktima, masa 12g. U paketu dobijate spužvu za glavu mikrofona, krokodil štipaljku za postavljanje na garderobu i transport torbicu.

Artist cijena: 125,00 KM

Cijena: 149,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode M3
M3 je kondenzatorski multifunkcionalni mikrofon za rad na bini ili u studiju. Njegova opcija napajanja na 9V bateriju daje i mogućnost upotrebe na terenu bez izvora napajanja strujom. Sadrži 19 mm kondenzatorsku kapsulu kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Pored baterije napaja se tipičnim phantom 24-48V napajanjem. Ugrađen high-pass filter (-12dB/octave @ 80Hz). Trostruki pad (0, -10dB, -20dB) za podešavanje atenuacije signala. M3 zvuči čisto, jedro, puno i uglađeno i bez problema će se nositi sa svim izazovima u studiju ili na bini. Gitare, bubnjevi i perkusije, čak i vokali, sve dobro zvuči na M3 i sa njim bez problema možete ući u bilo koji projekat.

Artist cijena: 166,00 KM

Cijena: 204,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode NTG-1
Kompaktno shotgun mikrofon namjenjen korisnicima koji traže kompromis između stepena usmjerenosti i dimenzije samog mikrofona.

Artist cijena: 365,00 KM

Cijena: 463,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode NTG-2
Klasični shotgun mikrofon superkardioidne karakteristike usmjerenosti namjenjen specifičnim visokozahtjevnim aplikacijama u broadcast, televizijskoj i filmskoj industriji ,kao i u profesionalnim radijskim aplikacijama i teatru. Zahvaljujući odličnim tonskim karakteristikama i dobroj cijeni sve je češće dio opreme TV stanica i teatarskih kuća u našoj zemlji.

Artist cijena: 395,00 KM

Cijena: 510,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode NTG-3
Najnoviji kondenzatorski mikrofon pucaljka, specijalno dizajniran za rad s aplikacijama u filmu,videu, televiziji, broadcast-u i ostalom. Nastavak sjajne RODE NTG tradicije - profesionalni broadcast zvučni kvalitet.

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.353,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode Podcaster
USB mikrofon broadcast kvaliteta! Napravljen kao studijski dinamički mikrofon visoke klase ,opremljen je vrhunskim A/D konverterom i USB interfejsom, tako da je povezivanje na računar ekstremno prosto.Sve što treba da učinite je da ga povežete sa USB portom vašeg računara. Nisu vam potrebna nikakva dodatna mikrofonska predpojačala i audio interfejsi .Treba vam samo USB kabl!

Artist cijena: 398,00 KM

Cijena: 463,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode Reporter
Reporterski mikrofon, idealan za intervju situacije ili prezentacijske aplikacije. Reporter mikrofon sadržava omnidirekcionalnu dinamičku kapsulu koja je dizajnirana da omogući korisniku slobodu pri korištenju, bez tehničkih poteškoća koje su uobičajene za omnidirekcionalne mikrofone.

Artist cijena: 255,00 KM

Cijena: 320,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
  Kliknite za više informacija     Rode Stereo VideoMic
Unaprijeđena verzija VideoMic-a koja vam omogućava da u potpunosti uživate u visokokvalitetnom stero snimku zvuka koju ste zabilježili vašom kamerom.

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 426,00 KM
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
||||
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte samo njegove artikle u kategoriji: Reporterski.  
     
AKG
ElectroVoice
IK Multimedia
Rode Microphones
Samson
Shure
Zoom
     
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com