Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  >> USB  
  >> PCI / PCI-e / PCMCIA i ostale  
  >> Firewire  
  >> DSP (procesorske) kartice  
  >> Ostali uređaji sa audio interface-ima  
  >> Thunderbolt  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
   
 

Zvučne i procesorske kartice

 
   
        Ukupno artikala: 137  
.
  USB  
  USB (84)  
.
  PCI / PCI-e / PCMCIA i ostale  
  PCI / PCI-e / PCMCIA i ostale (0)  
.
  Firewire  
  Firewire (3)  
.
  DSP (procesorske) kartice  
  DSP (procesorske) kartice (9)  
.
  Ostali uređaji sa audio interface-ima  
  Ostali uređaji sa audio interface-ima (29)  
.
  Thunderbolt  
  Thunderbolt (12)  

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Zoom R8
Sa Zoom R8 imate osam traka za snimanje i reprodukciju (do dvije trake se mogu snimiti istovremeno) u potpunom WAV formatu. Rad sa baterijama omogućava snimanje na terenu ili brzo snimanje nekih ideja. Na R8 možete priključiti eksterne mikrofone ili koristiti ugrađeni par stereo mikrofona. Takođe možete uključiti instrumente kao što su električna ili bas gitara, kao i klavijature, ritam mašine itd. Kada završite multitrack snimanje, možete koristiti R8 interni mikser, te sa faderima, ekvalizacijom, panoramama i preko 140 ugrađenih DSP efekata - uključujući amp modele i mastering efekte kao što je multiband kompresor, možete napraviti stereo miks sa studijskim kvalitetom zvuka.
R8 je i sampler i ritam mašina. Osam pad-ova vam omogućavaju aktiviranje do 24 sample-a, drum paterna ili loop-ova. Obezbeđeno je preko 500 internih loop-ova i drum paterna, zajedno sa 2GB SD karticom koja sadrži 500MB loop-ova i paterna iz Big Fish Audio-a. R8 snima direktno na SD kartice, uz podršku i za standardne SD i SDHC kartice do 32 gigabajta, za maksimalno 100 sati snimanja. Zoom R8 dolazi sa Steinberg Cubase LE software-om.

Cijena za poslednji komad 480,-

Cijena: 700,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
  Kliknite za više informacija     Audient iD14 USB audio interfejs visokih performansi
Audient iD14 High-Performance USB Audio interfejs je dizajniran specijalno za muzičare koji ne žele kompleksne audio interfejse već pojednostavljene kako bi dobili vrhunska Class-A mikrofonska predpojačala, a da imaju brzu postavku i snimanje na dohvat ruke. Upakovan u desktop-stil kućište, isporučuje ton karakteristika velikih digitalnih konzola u kompaktnom melenom interfejsu. Poznata A-klasa Audient predpojačala, konverteri visokih performansi, monitor kontrola kao na konzolama, JFET D.I. i revolucionarna ScrollControla izdvajaju Audient iD interfejse od konkurencije. iD14 je interfejs koji se napaja preko USB i kompatibilan je sa Mac OS X, Windows i iOS. Audient je možda i jedina kompanija koja koristi isti dizajn Class-A mikrofonskih predpojačala kroz cijeli program interfejsa bilo da je mali portabl koji nosite u ruksaku ili velika konzola u egzotičnom profi studiju.

Super Akcija 395.-


Cijena: 580,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
  Kliknite za više informacija     Evo 4
Snimajte sa svojim mikrofonima i instrumentima direktno na računar pomoću ovog intuitivnog i perfektno dizajniranog USB audio interfejsa. Sardži dva EVO preampa sa 58 dB gaina, JFET instrumentalni ulaz, vrhunske AD/DA 24-bit/96kHz konvertere sa ultramalom latencijom i dinamičkim opsegom od 113 dB, inovativni Smartgain automatski level ulaznog signala koji pomaže brzo podešavanje snimanja i brine i distorziji i audio klipu... Evo 4 raspolaže svime potrebnim za početak ozbiljnog rada u kućnom studiju. I ne samo to, dizajnom je perfektan kao interfejs koji nosite sa sobom na akcije van kuće. Izgrađen po visokim Audient standardima EVO 4 preampi imaju transparentan čist ton, JFET ulazi imaju specifičan boost frekvencija za bogat ton. EVO 4 ima stereo monitor izlaze, izlaz za slušalice, USB C konektor. Veliki volume točkić za ugodnu kontrolu. DSP softverski mikser sa fleksibilnim rutiranjem signala.

Super Akcija 222.-

Cijena: 299,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
  Kliknite za više informacija     Audient iD44 20 in/24 Out audio interfejs
Izgrađen na uspješnom modelu iD22, Audient iD44 je AD/DA audio inrefejs i monitoring sistem visokih performansi dizajniran da služi profesionalce koji od svoje kompaktne opreme ipak zahtijevaju mogućnost integracije u veće studijske sisteme. Poznata A-klasa Audient predpojačala, konverteri visokih performansi, monitor kontrola sve kao na premium studijskim konzolama. 20 X 24 USB audio interefejs sa 4 x mikrofonska pretpojačala A klase sa 60dB gaina, 2 x diskretna JFET DI ulaza (instrumentalni), DSP mikser + ADAT povezivosti (2 ulaza i 2 izlaza) za digitalno proširenje, 2 potpuno balansirana ulaza, 2 x nezavisna stereo izlaza za slušalice, 24-bit/96kHz AD/DA konverteri.

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.250,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
  Kliknite za više informacija     Audient iD4 USB audio interfejs visokih performansi
Audient iD4 High-Performance USB Audio interfejs je dizajniran specijalno za muzičare koji ne žele kompleksne audio interfejse već pojednostavljene kako bi dobili vrhunska Class-A mikrofonska predpojačala, a da imaju brzu postavku i snimanje na dohvat ruke. Upakovan u desktop-stil kućište, isporučuje ton karakteristika velikih digitalnih konzola u kompaktnom melenom interfejsu. Poznata A-klasa Audient predpojačala, konverteri visokih performansi, monitor kontrola kao na konzolama, JFET D.I. i revolucionarna ScrollControla izdvajaju Audient iD interfejse od konkurencije. iD4 je interfejs koji se napaja preko USB i kompatibilan je sa Mac OS X, Windows i iOS. Audient je možda i jedina kompanija koja koristi isti dizajn Class-A mikrofonskih predpojačala kroz cijeli program interfejsa bilo da je mali portabl koji nosite u ruksaku ili velika konzola u egzotičnom profi studiju.

Artist cijena: 245,00 KM

Cijena: 330,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Zvučne i procesorske kartice.  
     
Alesis
Allen&Heath
Antelope
Apogee
Artist d.o.o.
Arturia
Audient
Behringer
Evo by Audient
Focusrite
Icon Digital
IK Multimedia
Mooer
Native Instruments
Peavey
PreSonus
RME
Rode Microphones
Shure
Solid State Logic
SPL - Sound Performance Lab
Steinberg
Universal Audio
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com