Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
  > Mikrofoni  
  > Zvučne i procesorske kartice  
  > Digitalni HD rekorderi (samostalni)  
  > Vanjski effekti i procesori (outboard)  
  > Konverteri  
  > Miksete  
  >> Analogne miksete  
  >> Digitalne miksete  
  >> Summing amps i mastering procesori  
  > Monitori  
  > Kontroleri  
  > Slušalice i pojačala za slušalice  
  > Dodatna oprema i pribor  
  > Software  
  > Master Clock  
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
   
 

Miksete

 
   
        Ukupno artikala: 60  
.
  Analogne miksete  
  Analogne miksete (26)  
.
  Digitalne miksete  
  Digitalne miksete (33)  
.
  Summing amps i mastering procesori  
  Summing amps i mastering procesori (1)  

 

 

   
.
  Kliknite za više informacija     Zoom R8
Sa Zoom R8 imate osam traka za snimanje i reprodukciju (do dvije trake se mogu snimiti istovremeno) u potpunom WAV formatu. Rad sa baterijama omogućava snimanje na terenu ili brzo snimanje nekih ideja. Na R8 možete priključiti eksterne mikrofone ili koristiti ugrađeni par stereo mikrofona. Takođe možete uključiti instrumente kao što su električna ili bas gitara, kao i klavijature, ritam mašine itd. Kada završite multitrack snimanje, možete koristiti R8 interni mikser, te sa faderima, ekvalizacijom, panoramama i preko 140 ugrađenih DSP efekata - uključujući amp modele i mastering efekte kao što je multiband kompresor, možete napraviti stereo miks sa studijskim kvalitetom zvuka.
R8 je i sampler i ritam mašina. Osam pad-ova vam omogućavaju aktiviranje do 24 sample-a, drum paterna ili loop-ova. Obezbeđeno je preko 500 internih loop-ova i drum paterna, zajedno sa 2GB SD karticom koja sadrži 500MB loop-ova i paterna iz Big Fish Audio-a. R8 snima direktno na SD kartice, uz podršku i za standardne SD i SDHC kartice do 32 gigabajta, za maksimalno 100 sati snimanja. Zoom R8 dolazi sa Steinberg Cubase LE software-om.

Cijena za poslednji komad 480,-

Cijena: 700,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
  Kliknite za više informacija     Midas M32 LIVE digitalni mixer
Digitalna miks konzola sa 32 MIDAS predpojačala. 25 MIX Bus sabirnica, mnoštvom efekata i 7" full color displejom. Bogat, živ zvuk iz 32 MIDAS predpojačala. Izuzetno snažna i izdržljiva, a male mase, zahvaljujući karbonskim vlaknima, aluminijumu i čeličnoj konstrukciji. Besprijekorna putanja signala sa 192kHz digitalom konverzijom. Najbolji u klasi motorizovani fejderi visoko rangirani sa preko milion ciklusa.

Artist cijena: 6333,00 KM

Cijena: 9.540,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
  Kliknite za više informacija     Midas DL32 Stage Box
DL32 je stagebox koji sadrži 32 MIDAS PRO mikrofonska predpojačala sa +48V phantom napajanjem. 16 elektronski balansiranih linijskih izlaza niske impedanse. ULTRANET monitoring sistem konekcije za in-ear aplikacije. Dual ADAT izlazi za upotrebu u splitter režimu i standalone digitalnim multocore aplikacijama. Dva AES-3 porta (AES/EBU) za direktno povezivanje PA sistemskih kontrolera sa digitalnim ulazima. Upravljanje kontrolerom preko CAT5/5e kabla na razdaljinama do 100m. MIDI in/out za dvosmjernu komunikaciju između FOH konzole i MIDI uređaja na bini. NEUTRIK etherCON AES50 i ULTRANET mrežni portovi. Robusna 3U rekovska šasija izuzetno izdržljiva kod svakodnevne upotrebe. MUTE ALL za sve ulazne kanale za tiho i sigurno kabliranje na bini.

Artist cijena: 2444,00 KM

Cijena: 3.800,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
  Kliknite za više informacija     PreSonus StudioLive 32S Series III
StudioLive 32S je 40- kanalni mikser koji sadrži snagu velikih produkcijskih konzola u manjem formatu digitalnog miksera. Ukupno miks 40 kanala, 26 miks sabirnica i 286 simultanih efekata. 32 mikrofonska pretpojačala, 33 motorizovana fadera, 64 in/64 out USB audio interfejs, AVB Networking, FLEX DSP Engine, ugrađen SD Card snimač, DAW kontrola i bogat softverski produkcijski paket iz Presonusa. 16 AUX izlaza (16 x XLR, 4 x TRS), 4 SUB izlaza. Fat Channel plug-in modeli efekata na svakom ulaznom kanalu i na svakoj miks sabirnici. Sa 128 (64x64) kanalnim USB snimanjem, 128 kanala na AVB mreži, super fleksibilni rutiranjem i poznatim StudioLive kvalitetom tona, StudioLive još jednom postavlja nove standarde u klasi kompaktnih digitalnih mikseta.

Artist cijena: 5855,00 KM

Cijena: 6.575,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
  Kliknite za više informacija     Allen&Heath QU-16 Chrome Edition digitalni mikser
22in/12out digitalna mikseta namjenjena live, studio i instalacijskim sistemima. 16 x AnaLOGIQ™ mikrofonskih predpojačala, 3 x stereo ulaza (TRS). Super inovativan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, visokom klasom audio signala upotpunjen sa iskustvom razvijenim na GLD i iLive sistemima čini QU-16 mikserom koji će da pridobije i one najtvrđe koji odbijaju da sa analognog pređu na digitalno. Chrome firmware je dodao nove mogućnosti poput Automatic Mic Mixing, više monitor mikseva i Spectrogram za detektovanje feedback-a. Qu Chrome Edition modeli su također unapređeni metaliziranim faderima i kontrolama.

Artist cijena: 3111,00 KM

Cijena: 4.830,00 KM
 
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
 
  Odaberite proizvođača i pogledajte sve njegove artikle u kategoriji: Miksete.  
     
Allen&Heath
AMS Neve
API Audio
Behringer
Dynacord
Manley
Midas
Peavey
PreSonus
Rane
Rupert Neve Design
Zoom
     
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com