Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  26.09.2020     15.09.2020     11.09.2020  
.
  Schecter Solo II Custom Gloss Natural     Numa Compact 2 :: svestrana, funkcionalna, kompaktna i odličnog tona     Kali Audio IN-8 Independence  
 
U pravom smislu riječi Custom, na ovoj gitari su uključena mnoga poboljšanja i modifikacije koje su klasični i tradicionalni pretvorili u napredni instrument. Zapravo, možemo reći da je Solo II Custom gitara klasičnog izgleda, ali sa poboljšanjima u kontrukciji za ugođaj u rukama i tonu. Izrađena od najpopularnije kombinacije drveta za ovaj tip gitare, od mahagonija (tijelo i vrat) sa gornjom pločom od predivnog figuriranog burl javora. Tanki „C“ vrat i prstohvat od ebonovine sa promjenivim radijsuom od 16“ – 12“ zajedno sa X-Jumbo pragovima daju osjećaj moderne gitare perfektno prilagođene zahtjevnijim gitaristima. Mašinice sa zaključavanjem, dodatno usječen cutaway sa zadnje strane, Ernie Ball Nut, Tone Pros kobilica i Pasadena Schecter Custom Shop USA pikapi izuzetno artikulisanog i definisanig tona čine ovaj instrument super vrijednim i u studiju i na bini. Izuzetna izrada.
   

Numa Compact 2 je potpuno redizajnirana klavijatura. U veoma kompaktnom kućištu male mase integrisan je zvuk koji je derivat dokazano moćnih profesionalnih klavijatura. Numa Compact 2 je veliki korak naprijed u kvalitetu zvuka i digitalnom procesingu efekata i potpune MIDI kontrole. Zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i pojačalu, Numa Compact 2 je postala fleksibilna i pogodna za bilo kakve muzičke akcije vježbu, komponovanje, snimanje ili binu. Ugrađena je Fatarova Tp9 tipka s aftertouch što je prava rijetkost u ovom cjenovnom razredu klavijatura. 128 polifona, sa pojačalom i zvučnicima od 10W, a postoji i mogućnost nadogradnje firmwarea. Ako nam se desi da slučajno zaboravimo adapter, tada možemo napajati ovaj instrument putem USB porta, ali tad nam neće raditi pojačalo i zvučnici, te se može koristiti kao midi kontroler.
   
Kali Audio su dodali još jedan novi monitor u svoj studijski asortiman. U pitanju je IN-8 INDEPENDENCE trosistemski aktivni monitor sa takozvanom „hiperrealističnom“ projekcijom koju omogućava kombinacija koaksijalnog srednjetonca i visokotonca koji su pozicionirani sa istim akustičnim centrom. Takva arhitektura omogućava „point source“ izvor zvuka iz sistema monitoringa što će naglasiti prostorne informacije u miksu iz pozicije preslušavanja. Monitor je opremljen sa class D pojačalom ukupne snage 140 W raspoređene po zvučnicima sa 60W u 8“ bass, 40 W u 4“ srednjem i 40 W u 1“ visokotoncu i zajedno dostižu 114 dB maksimalnog zvučnog pritiska. Frekvencijski odziv je 37 Hz – 25 kHz (- 10 dB), dok su skretnice podešene na sljedeći način: bass-srednji skretnica na 330 Hz, srednji-visoki skretnica na 3000 Hz. Preporučena idealna udaljenost slušanja je 2.8 m.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  01.09.2020     31.08.2020     07.08.2020  
.
  Uz EV EVOLVE 30M uzmite POKLON EV mikrofon     SONNET 120 :: premium ton akustične gitare i vokala     BABYFACE PRO FS :: 24-kanalni 192 kHz profi interfejs  
 

Od 01. septembra 2020. do 31. oktobra 2020. godine svi kupci Electro-Voice EVOLVE 30M razglasnog kolumna sistema dobijaju na poklon EV mikrofon. Ako kupite jednu kolumnu EVOLVE 30M dobijate EV ND76S dinamički vokalni mikrofon sa kardioidnim šablonom kupljenja zvuka i NEODIMIJUMSKOM kapsulom. EVOLVE 30M je i perfektno dizajniran – izgleda atraktivno, moćno i sofisticirano. Tajna sistema je u 8-kanalnom mikseru sa pretpojačalima i efektima studijskog kvaliteta, naprednom QuickSmart DSP procesoru koji optimizuje svaki aspekt vašeg tona i njegovoj daljinskoj kontroli pomoću QuickSmart Mobile aplikacije. Sistem je u provjerenom EV „kolumna“ formatu i sastoji se od miksera sa DSP procesorom, pojačala snage 1000W, 10" Bass woofera i kolumna satelita sa 6 x 2.8" zvučnika.
   
"Sve što ćete čuti iz Sonneta je VAŠ zvuk“. Riječi su legendarnog akustičara Jon Gomm-a, koji zajedno sa ekipom iz Blackstara stoji iza ove serije pojačala. Čujte prirodni ton vašeg akustičnog instrumenta kroz jedinstven Natural 120 zvučnik. Od ulaza na pojačalu imate ulaze za instrument, vokalni mikrofon, MP3 / Line In i Bluetooth povezivanje za bežičnu reprodukciju zvuka. Sva 4 ulaza se mogu koristiti odjednom.Odvojene kontrole ekvalajzera za dva kanala, sa perfektnim odzivom u svim frekvencijama. Zapanjujući vrhunski revebi studijskog kvaliteta su tu da obogate vaš zvuk, sa zasebnom kontrolom po kanalu. Snimite svoj performans jednostavno preko USB audio konekcije. D.I. XLR izlaz je neizostavan za akustične instrumente, bilo da vam treba za snimanje ili za nastupe. Sonnet je vrlo kompaktne izrade, jednostavan za transport i dovoljno jak za bilo koju binu, bez obzira na model koji izaberete.
   
RME još jednom demonstrira apsolutnu posvećenost za unapređenjem svojih proizvoda, a upravo zbog toga i imaju konstantnu globanu reputaciju lidera za visokokvalitetana digitalna audio rješenja. Novi unapređeni BabyFace PRO FS još jednom podiže nivo kvaliteta rada u kućnim uslovima. U već dobro poznatom desktop kućištu koji skoro da se uopšte nije ni promijenilo, sada imamo novi Babyface sa nešto unapređenim karakteristikama. Dodan je +19 / +4 dBu prekidač za atenuaciju izlaznog signala kako bi ga prilagodili osjetljivijim aktivnim monitorima i tako izbjegli izobličenje i preoterećenje, a i faderi u TotalMix će na taj način moći ostati izbalansirani bliže nultoj poziciji. Signal to Noise odnos na mikrofonskim ulazima poboljšan je sa 112.2 dB na 113.7 dB, a na TRS linijskim sa 114 dB na 116.3 dB (120 dBA). THDna linijskim ulazima poboljšana je za 8 dB.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Ableton Push 2 ( bez software)
Push 2 iz Ableton je nanovo redizajnirani USB hardver kontroler za upotrebu sa Ableton 9.5 softverom. Kada se poveže sa računarom Push 2 postaje perfektna radna mašina za studio i snimanje, alat za proizvodnju ritmova i beatova ili virtuelni instument. Kontrole melodija, harmonija, beatova, struktura pjesama, sve ovo zajedno čini Push 2 nenadmašnom Ableton Live mašinom uz pomoć koje ćete stvarati kompleksnu muziku na najlakši mogući način, lupkanjem prstima. Ableton Live 10 Intro u paketu. Radi sa bilo kojom verzijom Ableton Live 10.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.395,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Ecoustic E110
Ecoustic E110 je pojačalo za akustične gitare sa 100 W snage u sistemu koji sadrži 10“ full-range zvučnik i visokotonac hornu. Oba kanala rade nezavisno sa 9-pojasnim grafičkim EQ na kanalu 1 i 2-pojasnim EQ podešavanjem na kanalu 2. Kanal 1 je takođe obogaćen Notch Filterom i Phase Inverterom za kontrolu Feedbacka, sa Mute/Tuner opcijom podesivom nožnim prekidačem i još mnogo toga. Master sekcija sadrži digitalni reverb efekat, chorus i delay sa kontrolom dodavanja u kanal i parametrima podešavanja samoh rfekata. Footcontrol nožni prekidač dolazi u paketu i omogućava korisnicima da pristupe 8 različitih boja i aktivira ugrađeni looper koji snima fraze do 30 sekundi. Kabinet pojačala se može nageti u monitor poziciju za bolje prostiranje tona u prostoru.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Pojačala za akustične instrumente
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 844,00 KM

Cijena: 1.110,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tanglewood SKB 1SKB-TAB akustični bas tvrdi kofer
Super kvalitetni SKB koferi rađeni specijalno za Tanglewood. Hard case kofer za akustičnu bas gitaru. ABS Plastika termalno oblikovana sa unutrašnjosti od Polystyrene (EPS) pjena za maksimalnu protekciju. Moćne kopše sa SKB TSA patentiranim bravama.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Koferi i Torbe
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične bas gitare

Artist cijena: 275,00 KM

Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     DOD Looking Glass overdrive
Looking Glass je Class-A FET Overdrive nastao u saradnji između DOD i boutique pedal kompanije SHOE Pedals. Christopher Venter iz SHOE Pedals je poznat po jedinstvenim kolima, bogatim tonovima na klasičnim efektima i minimalističkog pristupa estetici. Pomoću jednostavnih ali moćnih kontrola upišite svoju idealnu boju, a možete da eksperimentišete od staklastog boost-a i blagog overdrive-a, pa sve do sirovih psihodeličnih tonova vintage pojačala poguranih do krajnjih granica pucanja. Looking Glass ima tako dobar odziv da ćete se od jednog tona, pa do njegove suprotnosti kretati ne samo upotrebom kontrola na pedali, vać i samo promjenom okidanja žice trzalicom. True bypass omogućava nesmetan i nepromjenjen protok signala kroz pedalu čak i kada ostane bez napajanja tako da je Looking Glass poželjna u pedalboardu.


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale

Artist cijena: 235,00 KM

Cijena: 320,00 KM
  Kliknite za više informacija     DigiTech Whammy Ricochet pitch shift pedala
Namjenjen gitaristima električnih gitara, Whammy Ricochet isporučuje klasični Whammy efekat upakovan u malu pedalu. Tradicionalna expression pedala zamjenjena je običnim prekidačem i samim tim pojednostavljena je kontrola. Selektor drugog glasa gitare je kao i na klasičnom Whammyju, s tim da je dodana kontrola za brzinu ulaska drugog glasa u miks prilikom stiska prekidača i izlaska drugog glasa prilikom deaktiviranja pedale. Naravno, tu je i momentary prekidač da efekat radi onda kada prekidač nogu držite na prekidaču, a čim sklonite nogu da se deaktivira. Whammy, harmonija, Detune efekti, 7 intervala za izbor, true & buffered bypass, LED sklala za vizuelni odziv efekta.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Efekti i pedale / Gitarske pedale

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 320,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SM7B
Vrhunski dinamički radijski mikrofon širokog opsega i izuzetno pogodne frekvencijske karakteristike.Dobar izbor i izuzetna zamjena za dvostruko skuplje mikrofone.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 797,00 KM

Cijena: 925,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure KSM44A
Shure KSM44A je studijski kondenzatorski mikrofon sa dvostrukom membranom i širokim frekvencijskim odzivom. Raspolaže promjenjivim šablonom kupljenja zvuka (cardioid, omnidirectional, bidirectional). Ono što ga izdvaja je Prethos™ Advanced Preamplifier tehnologija za odličnu transparentnost i ekstremno brz odziv.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski

Artist cijena: 1880,00 KM

Cijena: 1.950,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NTR aktivni ribbon mikrofon
Dizajniran u Rode kako bi našao mjesto u studijima visoke klase širom svijeta. NTR Active Ribbon mikrofon je baziran na osjetljivom 1.8-mikrona debelom ribbon elementu koji ima frekvencijski odziv od 20 Hz do 20 kHz, što je neuobičajeno za ribbon mikrofone. Zahvaljujući baš tom odzivu upotreba RODE NTR prelazi dosadašnje upotrebe ribbon mikrofona. NTR će bez problema da se uklopi u rad sa širokom paletom raznih tipova vokala, gudača, duvača, električnih i akustičnih gitara, kao i overhead mikrofon za bubnjeve ili mikrofon za ambijent sobe… a možda i vi sami otkrijete nešto. Made in Australija.


 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Ribbon
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Ribon

Artist cijena: 999,00 KM

Cijena: 1.750,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Procaster
Rode Procaster je profesionalni Broadcast dinamički mikrofon visoke kvalitete. Odlikuju ga: Robustnost, iznimno kvalitetan signal i otpornost na zvukove s strane .Ima unutrašnji ovjes koji dodatno suzbija neželjene šumove .Odličan i za ozvučavanje tomova, saksofona i drugih instrumenata gdje se traži visoki SPL .Usmjerenost: Direktni Kardiodni Frekvencija: 75 Hz - 18 kHz

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Dinamički
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 345,00 KM

Cijena: 412,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Podcaster
USB mikrofon broadcast kvaliteta! Napravljen kao studijski dinamički mikrofon visoke klase ,opremljen je vrhunskim A/D konverterom i USB interfejsom, tako da je povezivanje na računar ekstremno prosto.Sve što treba da učinite je da ga povežete sa USB portom vašeg računara. Nisu vam potrebna nikakva dodatna mikrofonska predpojačala i audio interfejsi .Treba vam samo USB kabl!


 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Ostali uređaji sa audio interface-ima
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor

Artist cijena: 398,00 KM

Cijena: 463,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT1000
“Izvedba bez primjesa”Koristi se za snimanje vokala, instrumenata, akustičnih klavira, kao overhead kod snimanja bubnja...

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 758,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT2000
“Istraži, kontroliši, stvaraj...”Prvi mikrofon sa varijabilnim polar paternom, low cut-om i pad kontrolama. Dobar izbor za glavni mikrofon u studiju!

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Mikrofoni

Artist cijena: 898,00 KM

Cijena: 1.070,00 KM
  Kliknite za više informacija     Austrian Audio OC818
Kondenzatorski mikrofon velike membrane sa promjenjivim šablonom kupljenja zvuka. Ručno rađena CKR12 keramička kapsula po preciznim specifikacijama (CK12) za prepoznatljiv ton. Ugrađen analogni high-pass filter sa 3 podešavanja, atenuator signala (-10, -20dB). Mikrofon za sve korisnike koji su „plakali ili plaču“ za onim starim C414. Napredni mikroprocesor koji reguliše voltažu, ali i omogućava zgodnu bežičnu kontrolu opcija ugrađenih na mikrofon. OC818 je ručno izrađen po najvišim standardima u Beču, Austrija.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 1898,00 KM

Cijena: 2.175,00 KM
  Kliknite za više informacija     Midas M32 LIVE digitalni mixer
Digitalna miks konzola sa 32 MIDAS predpojačala. 25 MIX Bus sabirnica, mnoštvom efekata i 7" full color displejom. Bogat, živ zvuk iz 32 MIDAS predpojačala. Izuzetno snažna i izdržljiva, a male mase, zahvaljujući karbonskim vlaknima, aluminijumu i čeličnoj konstrukciji. Besprijekorna putanja signala sa 192kHz digitalom konverzijom. Najbolji u klasi motorizovani fejderi visoko rangirani sa preko milion ciklusa.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Digitalne miksete

Artist cijena: 6333,00 KM

Cijena: 9.540,00 KM
  Kliknite za više informacija     Midas DL32 Stage Box
DL32 je stagebox koji sadrži 32 MIDAS PRO mikrofonska predpojačala sa +48V phantom napajanjem. 16 elektronski balansiranih linijskih izlaza niske impedanse. ULTRANET monitoring sistem konekcije za in-ear aplikacije. Dual ADAT izlazi za upotrebu u splitter režimu i standalone digitalnim multocore aplikacijama. Dva AES-3 porta (AES/EBU) za direktno povezivanje PA sistemskih kontrolera sa digitalnim ulazima. Upravljanje kontrolerom preko CAT5/5e kabla na razdaljinama do 100m. MIDI in/out za dvosmjernu komunikaciju između FOH konzole i MIDI uređaja na bini. NEUTRIK etherCON AES50 i ULTRANET mrežni portovi. Robusna 3U rekovska šasija izuzetno izdržljiva kod svakodnevne upotrebe. MUTE ALL za sve ulazne kanale za tiho i sigurno kabliranje na bini.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / Velike miksete i konzole (preko 16 kanala)
Kategorija: Studio & Recording / Miksete / Digitalne miksete
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Stagebox sistemi

Artist cijena: 2444,00 KM

Cijena: 3.800,00 KM
   
  Focusrite   
.
  Scarlett Solo Studio 3rd Gen  
  Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Rode Microphones  
.
  NT 6  
  Rode NT 6  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Weber  
.
  W121 MBP pianino  
  Weber W121 MBP pianino  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  GLXD14E/MX53  
  Shure GLXD14E/MX53  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Tanglewood  
.
  Discovery S-FOLK DBT-SFCE-BW-M  
  Tanglewood Discovery S-FOLK DBT-SFCE-BW-M  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  KRK Systems  
.
  ROKIT 7 G4 dvosistemski aktivni monitor 1 komad  
  KRK ROKIT 7 G4 dvosistemski aktivni monitor 1 komad  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Electro Harmonix  
.
  Tube Zipper  
  Electro Harmonix Tube Zipper  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Audix  
.
  DP5-A set mikrofona za bubanj  
  Audix DP5-A set mikrofona za bubanj  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  B115 MP3  
  Behringer B115 MP3  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
Shure
ElectroVoice
Tanglewood
Blackstar Amplifiers
Standorf
Arturia
Peavey
Focusrite
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com