Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  16.05.2020     11.05.2020     29.04.2020  
.
  EV EVOLVE 30M - aktivni razglasni sistem sa DSP     Novo! Blackstar JJN-20R MKII Combo     Novo! Schecter NICK JOHNSTON Tradicional HSS  
 
Da li tražite lagan razglasni sistem, brz za postavku i jednostavan za upotrebu? Skratite put do visokokvalitenog tona kada god ga upalite i u svakoj situaciji. Tajna je u 8-kanalnom mikseru sa pretpojačalima i efektima studijskog kvaliteta, naprednom QuickSmart DSP procesoru koji optimizuje svaki aspekt vašeg tona i njegovoj daljinskoj kontroli pomoću QuickSmart Mobile aplikacije. Sistem je u provjerenom EV „kolumna“ formatu snage 1000W. Pored tehničkih i zvučnih prednosti koje donosi EV tehnologija, Evolve 30M je i perfektno dizajniran – izgleda atraktivno, moćno i sofisticirano.
   
Jared je cijelo ljeto 2019. putovao planetom promovišući svoje Blackstar JJN pojačalo tokom koje se rodila ideja za novu combo verziju JJN-20R MKII –20 W cijevno pojačalo u prepoznatljivom zelenom tolexu su pletenom mrežom. Pojačalo sadrži isti preamp i power amp kao i prvobitni glava model, s tim da je sada upakovno sa Celestion G12T-75 zvučnikom u kabinet ne velikih dimenzija, taman da je olakšan transport, a da ima zapreminu koja je potrebna da se izbaci ozbiljna decibelaža - BLUESPOWER ton za svaku priliku na bini ili u studiju.
   
Svaki proizvođač ima gitare koje su instant hit od prvog dana. Za Schecter to je Nick Johnston Signature. Ova gitara usavršena je tako da se najbolje karakteristike Stratocaster dizajna prilagode modernom virtuoznom gitaristi kao što je Nick Johnston. To je npr. ugodan tanki C vrat izrađen da podrži uglađeni legato stil svirke, dok eksplozivnan ton dolazi iz HSS konfiguracije dva Nick Johnston single coil magneta i jednog Schecter Diamond '78 humbackera.

 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  22.04.2020     04.04.2020     30.03.2020  
.
  EVO By Audient :: Novi mini USB audio intefejs     Rode NT-USB MINI - mikrofon studijskog kvaliteta u vašem domu     Blackstar SONNET 60 :: akustično pojačalo  
 
Snimajte sa svojim mikrofonima i instrumentima direktno na računar pomoću ovog intuitivnog i perfektno dizajniranog USB audio interfejsa. Sardži dva EVO preampa, JFET instrumentalni ulaz, vrhunske 24-bit/96kHz konvertere sa ultramalom latencijom, inovativni Smartgain automatski level ulaznog signala koji pomaže brzo podešavanje snimanja i brine i distorziji i audio klipu... Evo 4 raspolaže svime potrebnim za početak ozbiljnog rada u kućnom studiju. I ne samo to, dizajnom je perfektan kao interfejs koji nosite sa sobom na akcije van kuće. Izgrađen po visokim Audient standardima EVO 4 preampi imaju transparentan čist ton, JFET ulazi imaju specifičan boost frekvencija za bogat ton. EVO 4 ima stereo monitor izlaze, izlaz za slušalice, USB C konektor. Veliki volume točkić za ugodnu kontrolu.
   
Gledate u rješenje iz RODE Australije da u svom kućnom studiju dobijete profesionalan ton bez komplikacija spajanja i sa minimalnim ulaganjem. NT-USB MINI je mali i sladak, fleksibilan, profi ton .... kliknite na sliku za više i njemu...
   
Novo dvokanalno pojačalo za akustičnu gitaru dizajnirano je u saranji sa virtuozom akustične gitare, superzahtjevni Jon Gomm. Prvi kanal raspolaže sa džek ulazom, Gain kontrolom i tropojasnim EQ i reverbom, a drugi kanal ima džek i XLR ulaz i Mid Shape prekidač koji nadopunjava dvopojasni Low/High EQ. Za tonske sladokusce koji žele besprijekoran ton dodani su High Pass filter i Brilliance tonske kontrole, a phase shift prekidač pomoći će za suzbijanje feedbacka. Uz dodatak USB izlaza koji će iskoristiti kućni snimetelji i producenti ili Bluetooth povezivanja sa uređajem za muziku, Sonnet predstavlja kompletno profi rješenje za akustičnu svirku sa ili bez pjevanja, i sve dodatke bilo za vježbu ili kućno snimanje. Dolazi u dvije boje krem i crnoj. Ubrzo i 120W verzija.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Shure PSM900
Vrhunski personalni In-ear monitorski sistem.

 
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring

Artist cijena: 2655,00 KM

Cijena: 2.995,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E4.5 monitori 1 par
PreSonus Eris E4.5 dolazi u paru, dva 4,5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za snimanje muzike u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 70 Hz do 20 kHz, 4,5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitori izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija. Balansirani i nebalansirani ulazi, detaljna korekcija frekvencija za prilagođavanje različitim pozicijama u sobi. 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Monitori / Aktivni monitori

Artist cijena: 385,00 KM

Cijena: 440,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol S2 MKIII
Superpopularni 2-kanalni DJ kontroler iz Native je došao do 3. generacije. Sve što vam je potrebno za setup miks pulta koji uvijek možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Profesinalni dodaci: dvokanalni mikser sa efektima i 3-kanalnim EQ i kontrola Loop-ova u formatu spremnom za klubski nastup. 16 RGB osvjetljenih PADova za Hotcues, loopove i semplove. Integrisan visokokvalitetni USB audio interfejs i puna verzija profi TRAKTOR PRO 3 DJ softvera. Spremni ste za rad istog trenutka kada otvorite kutiju Traktor kontrol S2 MKIII.

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 494,00 KM

Cijena: 625,00 KM
  Kliknite za više informacija     Native Instruments Traktor Kontrol S3
TRAKTOR KONTROL S3 je dizajniran za DJeve i izvođače elektronske muzike koji koriste TRAKTOR PRO 3 muzički softver. 4-kanalni DJ kontroler lako omogućava sveobuhvatnu kontrolu nad miksom. Integrisan 4-kanalni DJ mikser sa 3-pojasnim ekvilajzerom, kliznim fejderima pune veličine, one-touch Mixer efektom, velike motorizovane jog wheel ploče sa više režima rada i RGB LED osvjetljenjem koje pomažu u odzivu ploča unutar specifičnog režima rada, 16 osvijetljenih RGB PADova za Hotcue kontrolu, pravljenje loopova ili pokretanje semplova kada koristite Remix decks. Integrisan kvalitetni 44 kHz / 48 kHz - 24-Bit audio interfejs sa balansiranim izlazima za čist i moćan klubski zvuk velikog dinamičkog opsega. Isporučuje se sa TRAKTOR PRO 3 DJ softverom i TRAKTOR DJ 2 za iPad uređaje. Izgled miksera je po uzoru na klubske DJ miksere kako bi bi radno okruženje bilo ugodno svakom iskusnom DJu. Efekat miksera se pokreće pomoću novog one-knob sistema i filterima na na svakom kanalu. Birate iz arhive 40 efekata na svakom od 4 deck kanala.

Super Akcija 797 KM 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Cijena: 1.111,00 KM
  Kliknite za više informacija     ADAM Audio T8V aktivni studijski monitor
Novi monitor iz Adam Audio T Serije - T8V je aktivni studijski dvosistemski nearfield monitor sa 8“ wooferom i U-ART 1,9“ ribon visokotoncem, sa bipojačanjem koje preko 90W class-D pojačala usmjerava 70W u woofer i 20W u visokotonac . T8V je kao novi model T seriji namjenjen korisnicima koji zahtjevaju monitore veće zapremine, veće snage i sa više detalja u bass frekvencijama, ali još uvijek nisu spremni da se finansijski upuštaju u ulaganja kakva 8“ monitori uglavnom donose sa sobom. Sa T8V dobijate više ukupne snage, velikodušne bass frekvencije, prepoznatljive Adam raskošne visoke koje zbog specifičnog dizajna isporučuje U-ART ribbon, generalno upečatljivu tonsku sliku koja će vam posebno biti atraktivna zbog cjenovne klase u kojoj se T8V nalazi. Zvučnik raspolaže sa 118 dB zvučnog pritiska sa frekvencijskim odzivom 33 Hz do 25 kHz. Dizajn usmjeravanja talasa iz kutije posuđen je iz Adam S Serije što joj daje maksimalnu efikasnost u ravnomjernoj disperziji tona u prostoriji. Zadnja ploča objedinjuje balansirane XLR i nebalansirane RCA ulazne konekcije i kontrolu za ulazni senzibilitet i volume, high shelf EQ i low Shelf EQ. Njegovi prethodnici T5V i T7V su pokupili sve moguće simpatije iz pro audio studio svijeta profesionalaca, a sa ovim unapređenjima i redizajnom, a zadržanoj bazi uspješnih modela od ranije, T8V predstavlja veliki dobitak za mnoge snimatelje i producente, kućne ili profesionalne, za komercijalna poslovna marketing i broadcast radna okruženja.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Video Creator Bundle vlogger set
IK Multimedia iRig Video Creator Bundle je set opreme u kojem je kompletirano sve potrebno za produkciju i live streaming video materijala sa kvalitetnim audio signalom pomoću vaših smartphone mobilnih uređaja. Brzo i jednostavno postavljanje čini ga idealnim za sve korisnike računajući i početnike vloggere, YouTubere i ostale koji internetom dolaze do svoje publike i pratilaca. U paketu se nalaze iRig Lav clip-on bubica mikrofon, iKlip Grip Pro multifunkcionalni stalak za smartphone, LED USB prsten reflektor promjera 6“ sa žičanim kontrolerom. Jednostavno postavite smartphone na iKlip Grip Pro koji je podesiv po visini i ima višestruke režime podešavanja kao selfie stick, tripod ili monopod, spojite iRig Mic Lav na smartphone pomoću 3,5mm TRRS konektora, postavite svjetlo na stalak i spremni ste za rad. Dodatni Bluetooth upravljač omogućava zgodnu start/stop operaciju bez potrebe da sežete rukom prema telefonu. Rasvjetni prsten ima podesivu temperaturu i svjetla za optimalan kvalitet videa, a napaja se USB kablom sa laptopa ili USB punjača.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 225,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT6F dark walnut / medium oak
Naslijednik sad već legendarne Revolution DC6T Se serije. I odmah- pun pogodak ! Jedan od najboljih časopisa "What a hi fi" je dao 5 zvjezdica za novu seriju uz opis"...zarazna je energija koja dolazi iz ovih zvučnika,da ne možete pobjeći, jednostavno vas tjeraju na pokret. Što god smo pustili na njih, zvuk je bio nevjerovatno precizan, a širok dinamički raspon im jednostavno ne da da uđu u neku "kliničku" hladnoću. Uprkos njihovom živom ponašanju, zvuk je prelijep i uravnotežen i ni jedan dio frekvencije ne zahtijeva neko dodatno podešavanje. Sve je na strani ovih zvučnika: predivan, uravnotežen zvuk; izvrsna agilnost i preciznost; impresivan dinamički raspon; vrhunska izrada... Definitivno najbolji u klasi..."

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.650,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT6F-GW
Naslijednik sad već legendarne Revolution DC6T Se serije. I odmah- pun pogodak ! Jedan od najboljih časopisa "What a hi fi" je dao 5 zvjezdica za novu seriju uz opis"...zarazna je energija koja dolazi iz ovih zvučnika,da ne možete pobjeći, jednostavno vas tjeraju na pokret. Što god smo pustili na njih, zvuk je bio nevjerovatno precizan, a širok dinamički raspon im jednostavno ne da da uđu u neku "kliničku" hladnoću. Uprkos njihovom živom ponašanju, zvuk je prelijep i uravnotežen i ni jedan dio frekvencije ne zahtijeva neko dodatno podešavanje. Sve je na strani ovih zvučnika: predivan, uravnotežen zvuk; izvrsna agilnost i preciznost; impresivan dinamički raspon; vrhunska izrada. Definitivno najbolji u klasi. Finiš Gloss White - Sjaj bijeli.

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici

Artist cijena: 1222,00 KM

Cijena: 1.333,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT8F-GB
Revolution XT odlikuje poboljšani Dual Concentric™ driver. Dok je zadržao prepoznatljivi trapezoidni oblik kabineta, nova poboljšanja se odnose i na unutrašnji dizajn koji nam donosi potpuno novi i jedinstven koncept zvučnika. Tannoy Twin-cavity coupled reflex sistem i eksterni portovi okrenuti prema dole Revolution seriji daju najpodešeniji i muzički koherentan bass koji možete naći na tržištu u ovoj cjenovnoj klasi. XT zaista prava Revolicija u dizajnu zvučnika. Dual Concentric™ 25 mm (1”) visokotonac, Dual Concentric™ 200 mm (8”) niskotonac, 200 mm (8”) bass drajver, snaga 100 W RMS, frekvencijski odziv 34 Hz - 32 kHz. Ako imate prostora u sobi, ovi zvučnici su odličan izbor. Malo koji zvučnik može da parira Revolution XT8T sa ovakvom kombinacijom snage i finesa. Vrni sjaj finiš - Gloss Black. Cijena je za komad.

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici

Artist cijena: 1988,00 KM

Cijena: 2.252,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Revolution XT8F-GW
Revolution XT odlikuje poboljšani Dual Concentric™ driver. Dok je zadržao prepoznatljivi trapezoidni oblik kabineta, nova poboljšanja se odnose i na unutrašnji dizajn koji nam donosi potpuno novi i jedinstven koncept zvučnika. Tannoy Twin-cavity coupled reflex sistem i eksterni portovi okrenuti prema dole Revolution seriji daju najpodešeniji i muzički koherentan bass koji možete naći na tržištu u ovoj cjenovnoj klasi. XT zaista prava Revolicija u dizajnu zvučnika. Dual Concentric™ 25 mm (1”) visokotonac, Dual Concentric™ 200 mm (8”) niskotonac, 200 mm (8”) bass drajver, snaga 100 W RMS, frekvencijski odziv 34 Hz - 32 kHz. Ako imate prostora u sobi, ovi zvučnici su odličan izbor. Malo koji zvučnik može da parira Revolution XT8T sa ovakvom kombinacijom snage i finesa. Cijena je za komad.

 
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici

Artist cijena: 1988,00 KM

Cijena: 2.252,00 KM
  Kliknite za više informacija     Apart OVO8
Dvosistemski zvučnik sa 8" basom, muzičke snage 160W povoljne cijene i solidnih karakteristika sa nosačem.

 
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije

Artist cijena: 285,00 KM

Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Impulse 5c crni
Impulse 5c je dvosistemski zvučnik male mase a izuzetno robusne konstrukcije izlivenog kućišta. Dizajniran je za razne aplikacije, otporan na promjenu vremnskih uslova. kompatibilan je sa 100v, 70v i standardnim 8 omskim pojačalima. Za 100v, 70v operaciju na raspolaganju je i selektor snage: 30W, 20W, 10W i 5W. Čelični nosač za montažu na zid u paketu.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije 100 volt

Artist cijena: 128,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Peavey Impulse 5c bijeli
Impulse 5c je dvosistemski zvučnik male mase a izuzetno robusne konstrukcije izlivenog kućišta. Dizajniran je za razne aplikacije, otporan na promjenu vremnskih uslova. kompatibilan je sa 100v, 70v i standardnim 8 omskim pojačalima. Za 100v, 70v operaciju na raspolaganju je i selektor snage: 30W, 20W, 10W i 5W. Čelični nosač za montažu na zid u paketu.

 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne Kutije - Pasivne
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije 100 volt

Artist cijena: 128,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Schecter Nick Johnston Traditional Atomic Silver
Stratoljupci, obratite pažnju! Predstavljamo vam Nick Johnston Traditional Atomic Silver. Tijelo je od jove (Alder), vrat od javora zašarafljen na tijelo, tanki „C“ profil sa 22 X-jumbo praga na palisander (Rosewood). 25,5" skala, magneti set Schecter Diamond Nick Johnston Single Coil sa kontrolom: Volume, Tone, 5-stepeni selektor, Diamond Vintage Tremolo bridge, Schecter Locking mašinice sa zaključavanjem, Atomic Silver boja. Zvuk ove gitare u ovoj cjenovnoj klasi ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, čak i gitariste koji inače ne koriste ovaj tip single coil gitara.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1595,00 KM

Cijena: 1.944,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 209 IK Multimedia iRig Keys I/O 49 + Mikrofon
iRig Keys I/O 49 u Artist paketu sa iRig kondenzatorskim mikrofonom na goosneck držaču. iRig Keys I/O serija kontrolera pomjera koncept tradicionalnih kontrolera za jednu stepenicu više i jedini je kontroler na tržištu sa 25 ili 49 tipki u punoj veličini zajedno sa potpuno razvijenim profesionalnim audio interfejsom koji sadrži 24-bit/96 kHz sample rate, balansiran stereo i izlaz za slušalice, plus kombinovani ulazni priključak za instrument ili mikrofon (sa Phantom napajanjem). iRig Keys I / O dolazi sa sjajnim izborom softvera i aplikacija, počevši od pune verzije SampleTank 3, T-RackS 4 Deluxe mix i mastering suite, Syntronik Pro-V vintage sintisajzera i Miroslav Philharmonik 2 CE orkestracija za Mac / PC. iRig Keys IO sadrži 13 punih plug in-ova (3 instrumenta i 10 dinamičkih i EQ audio procesora), preko 5.000 zvukova i 43 GB semplova, što je otprilike deset puta više od najbližeg konkurenta.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature do 49 tipki
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / Ostali uređaji sa audio interface-ima
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 638,00 KM
   
  Rode Microphones   
.
  PSA1  
  Rode PSA1  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bugera  
.
  T5 INFINIUM lampaško 5W pojačalo  
  Bugera T5 INFINIUM lampaško 5W pojačalo  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Peavey  
.
  PV25 speakon/speakon kabal  
  Peavey PV25 speakon/speakon kabal  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Bespeco  
.
  MSF01C  
  Bespeco MSF01C  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  ElectroVoice  
.
  ELX200-15 pasivna zvučna kutija  
  ElectroVoice ELX200-15 pasivna zvučna kutija  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  CVO-W/C overhead kondenzatorski mikrofon  
  Shure CVO-W/C overhead kondenzatorski mikrofon  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Behringer  
.
  EP2000 Europower  
  Behringer EP2000 Europower  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  t.c. electronic  
.
  Mimiq Doubler  
  t.c. electronic Mimiq Doubler  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Paiste  
.
  2002 Crunch Hi-Hat 14  
  Paiste 2002 Crunch Hi-Hat 14  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
Shure
ElectroVoice
Tanglewood
Blackstar Amplifiers
Standorf
Arturia
Peavey
Focusrite
Allen&Heath
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od 24 mjeseci i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com