Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
Poslednji komad i Artist paketi
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
 
 
 
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas  
     
  Pogledajte sve specijalne ponude koje smo pripremili za vas

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Još specijalnih ponudaJoš specijalnih ponuda  
   
  16.09.2014     10.09.2014     28.08.2014  
.
  Novi Dynacord PowerMate :: PM502     Novi DJ mikser Allen Heath Xone:23     Nord OS Update  
 
Najnoviji mikser iz PowerMate serije, a ujedno i najmanji. Izuzetno kompaktan, upakovan u format koji podsjeća na "kockicu".
2 x 450 W RMS @ 4Ω - 2 x 650W program, 5 mikrofonskih + 3 stereo kanala,
EFX sa 32 preseta, USB in za MP3 reprodukciju, USB audio interfejs out za snimanje, 3-pojasni EQ po kanalu, 7-pojasni master EQ, 1 pre AUX, 1 post AUX i još korisnih dodataka poput 100V režima rada, lo cut filtera... Masa SAMO 4.9 kg. Promo cijena u Artistu
   
Od Allen& Heatha smo navikli samo najbolje. Xone serija već godinama vlada najprestižnijim klubovima i setapima poznatih DJeva, a Xone:23 nastavlja tu tradiciju. Izgrađen je na bazi Xone:22 sa mnogim poboljšanjima. Xone:23 je napakovan opcijama koje nalazite na samo vrhunskoj opremi. Izgrađen da traje, od kvalitetnih dijelova i materijala, izuzetnog audio kvaliteta. Promo cijena u Artistu.
   
Ako ste ponosni vlasnik neke od Nord klavijatura , evo uputstva na YouTube kako da upišete novi Operativni sistem na nju.Nord vrlo često unaprijeđuje postojeće operativne sisteme i potpuno besplatno Vam obezbjeđuje instalranje sa njihove web stranice. Naravno , ako nešto i ne štima uvijek se možete obratiti u Artist d.o.o na telefon 00387 51 370627 ili na mail klavijature@artist.ba
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
  20.08.2014     01.08.2014     17.07.2014  
.
  Novi Shure SM35-XLR headset mikrofon za probirljive izvođače     Super deal u Artistu :: ElectroVoice EXL115P sa poklon stalkom     KV2 :: profesionalna rješenja za live zvuk JK2 stereo DI box  
 
Novi Shure SM35-XLR izvođačima omogućava slobodne ruke, a da ne gube kvalitet zvuka. Utegnut, kardioidni polarni šablon kupljenja zvuka odlično odbacuje zvukove koji su mimo centralne ose mikrofona i zbog toga je manje podložan mikrofoniji i “curenju” zvuka na bini. U klubu, na većim instalacijama ili najvećim open air stadionskim turnejama. SM35-XLR sadrži RPM626 preamp za upotrebu sa uobičajenim XLR sistemima.
   
Dokazana od mnogih naših muzičara, snažna aktivna kutija sa 15 inča u basu i drajverom od 1,5 inča , 500W RMS (1000 W max), frekvencijom od 44 Hz – 20 kHz i 134 dB SPL daće širok i kvalitetan ton vašim izvedbama.
Sada uz svaku Electro-Voice ELX115P kutiju pokolanjamo kvalitetan Athletic Box4 stalak za kutiju vrijednosti 65 KM po komadu.
   
Od firme KV2 do sada smo navilki da komentarišemo njihove superiorne PA sisteme, zvučne kutije, pojačala, monitore. Sada smo sišli sa trusova i stalaka i zavirili smo šta se to sve nalazi na jednoj KV2 bini koja za cilj ima očuvanje integriteta audio signala od instrumenta pa sve do publike. Pronašli smo JK2 je profesionalni stereo DI box i line driver za live izvođenje ali studijsko snimanje i fiksne instalacije. Izuzetno malog šuma i visoke definicije audio signala. Muzičari, rentalci, obratite pažnju.
 
  DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije     DetaljnijeDetaljnije  
.
   
.
  Kliknite za više informacija     Washburn XM12 električna gitara
Model za šredere – rifovi će da teku slobodno i tečno iz vaših šaka sa Washburnovom XM serijom gitara. Krasi je uglađen dupli cutaway, tijelo od lipe, rosewood prstohvat, Washburnovi humbacker magneti. 24 jumbo praga, dva humbacker-a, žice kroz tijelo sistem sa tune o –matic bridge.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Cijena: 344,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn D46SP
Kao ukras Southwast serije, D46SP gitara je izgrađena od “spalted maple” drveta i gornja ploča, strane i leđa. Ovaj javor ima specifičnu šaru i daje posaban “rustikalni” šmek instrumentu. Uz pearloid sedef ivice i "Southwest" rozetu, možemo reći da je ovaj D46SP zaista egzotična i divna gitara. Buzz Feiten Tuning System TM za bolju intonaciju.

Cijena za poslednji komad 494,-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Posljednji komad
Cijena: 635,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer NU3000DSP iNuke pojačalo
Hi-tech digitalno pojačalo koje je namjenjeno korisnicima koji žele potpunu i detaljnu kontrolu audio signala. Dual mono/stereo/bi amp/bridge režim rada, filter/skretnica, parametrički EQ, dinamički EQ-a i još podešavanja poput imenovanja i pohranjivanja raznih postavki.. Kako vam se čini da sve imate u jednoj spravi sa pojačalom? Po ovoj cijeni?

 
Kategorija: Ozvučenje / Procesori / Skretnice i kontroleri zvučnika
Kategorija: Ozvučenje / Pojačala

Artist cijena: 787,00 KM

Cijena: 888,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer PSU-HSB-ALL
Univerzalni adapter od DC 9Volti i 1,7Ampera (- u sredini + okolo) kapaciteta za više od 20 gitarskih pedala , klavijaturu ili druge uređaje koje trebaju )voltni adapter.
Dolazi sa 4 jumper kabla i dva produžna kabla sa 5 nastavaka.

 
Kategorija: Klavijature / Ostalo / Pribor
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Pribor
Kategorija: Gitare i bass gitare / Ostalo / Pedalboard i Adapteri
Cijena: 49,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket broj 21
Ne možete ignorisati ovu cijenu. Svi vi koji pratite cijene znate da ovaj kontroler i ove sluške vrijede mnogo više. Native Instruments Traktor Kontrol S2 + Shure SRH750DJ. Cijena za paket 898, (pojedinačna cijena u Artistu za kontroler 877,- a za sluške 199,-)
Žurka može da počne....

 
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Kategorija: DJ / Slušalice
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Artist Paketi

Artist cijena: 898,00 KM

Cijena: 1.097,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer Ultralink Pro MX882
8-kanalni spliter/mixer. Conditioner/Converter nivoa.

 
Kategorija: Ozvučenje / Miksete / "Rack" i male miksete (do 16 kanala)
Kategorija: Instalacije / Instalacione miksete

Artist cijena: 199,00 KM

Cijena: 222,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SM57LCE
Ovaj dinamički instrumentalni mikrofon je sigurno korišten na 75% vaše muzičke kolekcije. Od doboša, glasa do gitarskih kabineta, pa bukvalno za sve. SM57 je vjerovatno najrasprostranjeniji mikrofon na svijetu. Izuzetno dugotrajan profesionalni komad opreme koji morate imati.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni
Kategorija: Bubnjevi / Mikrofoni za bubnjeve / Mikrofoni

Artist cijena: 197,00 KM

Cijena: 229,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SM58S
Ovo je jedan od mikrofona koji su se globalno upisali u listu najslavnijih. SM58 je kardioid dinamički mikrofon prvenstveno namjenjen za vokale. Super otporan na najekstremnije uslove u radu, na vlagu, na ekstremne temperature, pri tome izuzetnih tonskih karakteristika. Ovaj model je sa ugrađenim prekidačem.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 214,00 KM

Cijena: 244,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure SM48S
Odličan vokalni mikrofon u srednjoj klasi. Vrlo povoljan odnos kvaliteta i cijene čini ga odličnim izborom za široku upotrebu u rental kompanijama manjeg obima posla, te za pjevanje back vokala u bendovima. Idealan za prezentacijake sale, školske razglase, vježbaone. On/off prekidač.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Dinamički mikrofoni

Artist cijena: 139,00 KM

Cijena: 147,00 KM
  Kliknite za više informacija     Behringer EPX2800
Profesionalno stereo pojačalao snage 2 x 600W u 4 Ohma RMS, 2 x 800W Peak (2 x 1400W @ 2 Ohm, 2800W bridge mode) opremljeno ATR (Accelerated Transient Response) tehnologijom za čist ton i maksimalnu efikasnost pojačala. Kao i kompletna EPX serija, opremljen je switch-mode tehnologijom pa je izuzetno lagano i zgodno za upotrebu. Raspolaže višestrukim zaštitama i građeno je kao tenk što obezbjeđuje dugotrajnu upotrebu. Ventilatorsko hlađenje protoka od nazad prema naprijed sa vazdušnim filterima.

 
Kategorija: Ozvučenje / Pojačala

Artist cijena: 585,00 KM

Cijena: 844,00 KM
  Kliknite za više informacija     Shure 545SD LC
Legendarni instrument mikrofon, preteča SM57. Starijim muzičarima će se razvući osmjeh u susretu sa starim znancem , a mladi će imati priliku da uživaju u legendarnom zvuku. frekventni odziv 50-15000 Hz. Promjenjiva Hi/Lo impedansa. Dijeli "Unidyne III" kapsulu sa SM57. Izuzetno utegnut kardioid šablon koji je skoro onemogućio feedback u live postavkama.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Bubnjevi / Mikrofoni za bubnjeve / Mikrofoni

Artist cijena: 169,00 KM

Cijena: 235,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Reveal 802 komad
Trebate da izmiksate hip hop ili elektronsku muziku koja obiluje teškim bassom? Tannoy Reveal 802 će vas podržati. Bez greške, ovo je vrhunski near-field monitor za pokrivanje donjih frekvencija koji je nastao na decenijama Tannoy iskustva u dizajniranju i stvaranju zvučnika. Specijalni 8” woofer i 1" tweeter će vam tačni i precizno prenijeti šta vem se dešava u miksu uz pomoći super-fino podešene aktivne skretnice. Poslije prvog pojavljivanja nagrađeni monitor od specijalizovanih magazina.
Uz par monitora poklanjamo TC Electronic Level Pilt kontroler

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Artist Paketi

Promo cijena: 466,00 KM

Cijena: 545,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Reveal 502 komad
Osvježen dizajn super-popularne Reveal serije. U Tannoyu su posebno obratili pažnju na uparivanje monitora sa pojačalom kako bi proizveli što efikasniji monitoring sistem koji je upotrebljiv u svim muzičkim pravcima. Bez obzira na nižu cijenu od konkurentskih proizvoda, na novom Revealu je radila ozbiljna ekipa, poput Dr. Paul Mills-a koji je posvetio svoje vrijeme i ekpertizu za maksimalno usviravanje nove serije.
Uz par monitora poklanjamo TC Electronic Level Pilt kontroler

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Artist Paketi

Promo cijena: 297,00 KM

Cijena: 347,00 KM
  Kliknite za više informacija     Tannoy Reveal 402 komad
Nova Reveal serija je u startu osvojila mnoge simpatije specijalizovanih magazina. Tannoy ponovo oduševljava recenzente i posebno impresionira u donjim lagama. Kao i ranije, Reveal skoro da i nema konkurente u svojoj cjenovnoj klasi.
Uz par monitora poklanjamo TC Electronic Level Pilt kontroler

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: PROMO - Noviteti / Artist Promo
Kategorija: Poslednji komad i Artist paketi / Artist Paketi

Promo cijena: 233,00 KM

Cijena: 279,00 KM
  Kliknite za više informacija     AKAI APCkey25
Ableton Live kontroler sa klavijaturom od 25 mini tipki.
Uz ovaj kontroler dobijate besplatno : Ableton Live Lite, TWIST, hybrid 3, Toolroom(artist launch pack) softver.

 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Midi klavijature 25 tipki
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Ostali midi kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori
Cijena: 299,00 KM
   
  Behringer   
.
  B1800D-PRO Sub  
  Behringer B1800D-PRO Sub  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  T25  
  Washburn T25  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Line 6  
.
  Constrictor Compressor Pedal  
  Line 6 Constrictor Compressor Pedal  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  SRH-940  
  Shure SRH-940  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  Whitelabel  
  Shure Whitelabel  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Randall Amplifiers  
.
  RB 500  
  Randall RB 500  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  SRH 1440 profi slušalice  
  Shure SRH 1440 profi slušalice  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Shure  
.
  SRH 750 DJ  
  Shure SRH 750 DJ  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
  Washburn Guitars  
.
  WD10SCEB  
  Washburn WD10SCEB  
  DetaljnijeDetaljnije  
.
 
 
 
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
     
Dynacord
ElectroVoice
Shure
Allen&Heath
Line 6
Washburn Guitars
Peavey
M-Audio
Kurzweil Music Systems
Behringer
 
 
Kliknite na logo proizvođača i pogledajte sve njegove artikle koje imamo u ponudi.
 
  Ostali proizvođačiOstali proizvođači  
   
  Svi artikli kupljeni u
Artist-u imaju garanciju od godinu dana i zagarantovan servis.
 
  Garantni listGarantni list  
   
   
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
       
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com