Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  >> Dinamički  
  >> Kondenzatorski - mala membrana  
  >> Bežični  
  >> Headset  
  >> "Lavalier" (buba)  
  >> Setovi (kompleti)  
  >> Kondenzatorski - velika membrana  
  >> Ribon  
  > Po namjeni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Mikrofoni / Po konstrukciji  
  Po konstrukciji  
     
  Rode Microphones artikli u kategoriji Po konstrukciji  
     
        Ukupno artikala: 48  
.
  Kliknite za više informacija     Rode Broadcaster
Kao što mu ime govori ,ovaj mikrofon je specijalno razvijen za upotrebu u radijskim studijima. Nakon zaslužene pobjede u izboru od strane Radio World/US National Association of Broadcaster (NAB) 1998 godine ovaj mikrofon postaje industrijski standard kada su broadcast aplikacije u pitanju.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 690,00 KM

Cijena: 853,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Filmmaker Kit RØDELink
Digitalni bežični sistem za filmaše. RØDELink Filmmaker Kit je sistem za snimanje filmova i video produkciju i uključuje transmiter, risiver i lavalier bubica mikrofon. Sistem je na digitalnom prenosu 2.4 GHz 128-bit enkripcije koji prati frekvencije i neprestano bira najjači signal. Sistem ima izuzetno jak signal u odnosu na šum i daje audio visoke rezolucije 24-bit 44.1 kHz sa dometom i do 100m ukoliko uslovi na terenu to dozvoljavaju. Do 8 sistema se može koristiti istovremeno.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični

Artist cijena: 644,00 KM

Cijena: 800,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode HS1-Black / Pink
Bilo da vam treba naglavni mikrofon za televiziju ili za stage, za auditorijum od 20,000 sjedećih mjesta ili za religioznu ustanovu, Rode HS-1 mikrofon vam donosi čist i oštar zvuk s minimalnom količinom šuma.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Headset

Artist cijena: 473,00 KM

Cijena: 556,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode HS2-B Large
RØDE HS2 je ergonomski i lagani headset mikrofon koji isporučuje čist artikulisan ton. Dizajniran je kako bi bio što ugodniji za nošenje, izrađen sa dodatkom fleksibilnog hipoalergenog silikona, onmidirekcionog šablona kupljenja zvuka, izolovane buke od korištenja, frekvencijskog odziva 60Hz - 18kHz, Maks. SPL 122dBSPL, mase samo 20g, 1,2m kevlarom ojačan kabl.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Headset

Artist cijena: 420,00 KM

Cijena: 485,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode invisiLav sistem za montažu lavalier mikrofona
RØDE invisiLav je dizajniran da olakša u poboljša postavljanje Lavalier i smartLav mikrofona. Meke je konstrukcije, apsorbuje buku i vibracije. Raspolaže sa dve montažne pozicije u slučaju da je dodatni mikrofon potreban. invisiLav dolazi sa isječenom ljepljivom trakom koja služi za prijanjanje uz tkaninu ili kožu. invisiLav je izgrađen od medicinski sigurnom materijala tako da ne izaziva nikakve iritacije na koži.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)
Cijena: 9,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode iXY 30PIN stereo mikrofon za iPhone S4 i ranije
RØDE iXY je nenadmašiv mikrofon za iPhone®, iPad® ili iPod® touch. Sa 24-bit/96k* snimanjem i igrađenim high-fidelity A/D konverterom, vaši iXY snimci će biti bogati, uglađeni i precizni.
U srcu iXY su uparene ½” cardioid kondenzatorske kapsule, fiksirane u 90 stepenom poravnanju. Rezultat je izuzetan stereo snimak sa mnogo detalja.
iXY radi sa iPhone® 4S, iPhone® 4, iPad® (3rd generation), iPad® 2, iPad® & iPod touch® (4th generation, iOS 6+).
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 335,00 KM

Cijena: 422,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode K2
“Neka bude učinjeno!” Višestruko nagrađivani cijevni mikrofon A klase. Njegov topli zvukje pogodan za razne aplikacije.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.455,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier
Bilo da vam treba lavalier mikrofon za televiziju ili za stage, za auditorijum od 20,000 sjedećih mjesta ili za religioznu ustanovu, Rode Lavalier mikrofon vam donosi čist i oštar zvuk s minimalnom količinom šuma.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 412,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier GO bubica mikrofon
Kondenzatorski lavalier (bubica) mikrofon perfektno uparen za rad sa Røde Wireless GO. Takođe radi sa svim ostalim uređajim sa 3,5 mm TRS mikrofonskim ulazom. Komatibilan je sa DSLR kamerama i mobilnim snimačima. Minijaturna kondenzatorska kapsula ima omnidirekcionalni šablom kupljenja zvuka, a ton je broadcast visokog kvaliteta. Frekvencijski raspon 20 Hz – 20 kHz, maksimalan SPL 110 dB, kevlarom ojačan kabl dužine 1,2 m, TRS konektor 3,5 mm sa pozlaćenim kontaktima, masa 12g. U paketu dobijate spužvu za glavu mikrofona, krokodil štipaljku za postavljanje na garderobu i transport torbicu.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)

Artist cijena: 125,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M1 Live
M1 mikrofon već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. Dizajnom sa klasičnom loptastom glavom poput SM58, ali sa ozbiljnim konstrukcijskim rješenima da bi opravdao slogan koji ga prati. M1S je dinamički vokalni mikrofon koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički

Artist cijena: 144,00 KM

Cijena: 181,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M1S live
Već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. M1S je dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 227,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M2
Kondenzatorski vokalni mikrofon za nastupe uživo, super-cardioid šablona kupljenja zvuka koji umanjuje mikrofoniju. Ugrađen on/off prekidač. Pažljivo dizajniran za ugodan nastup, izdržljiv u metalnom kućištu. Uveliko odbacuje smetnje radio frekvencija. Veoma mala buka od rukovanja mikrofonom. Dizajniran i napravljen u Australiji.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 166,00 KM

Cijena: 204,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M3
M3 je kondenzatorski multifunkcionalni mikrofon za rad na bini ili u studiju. Njegova opcija napajanja na 9V bateriju daje i mogućnost upotrebe na terenu bez izvora napajanja strujom. Sadrži 19 mm kondenzatorsku kapsulu kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Pored baterije napaja se tipičnim phantom 24-48V napajanjem. Ugrađen high-pass filter (-12dB/octave @ 80Hz). Trostruki pad (0, -10dB, -20dB) za podešavanje atenuacije signala. M3 zvuči čisto, jedro, puno i uglađeno i bez problema će se nositi sa svim izazovima u studiju ili na bini. Gitare, bubnjevi i perkusije, čak i vokali, sve dobro zvuči na M3 i sa njim bez problema možete ući u bilo koji projekat.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 166,00 KM

Cijena: 204,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M5 MP upareni
Dva uparena mikrofona sa držačima i spužvicama. Live i studio kondenzator. Novi "olovka" stil MP5 mikrofon je konzatorski mikrofon za studio i live punog frekvencijskog opsega idealan za ozvučavanje akustičnih instrumenata, bubnjeva, horova, gdje god imate potrebu za kondenzatore male membrane.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 366,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Newsshooter Kit digitalni bežični sistem
Digitalni bežični sistem za novinarstvo i izvještavanje. RØDELink predstavlja novu generaciju digitalnih sistema. Koristeći Series II 2.4GHz digitalni prenos sa 128-bit enkripcijom, u stanju je da konstantno prati i skaće između frekvencija kako bi isporučio najbolji mogući signal na razdaljibama do 100m. RØDELink Newsshooter Kit daje sve šta vam je potrebno da snimate bežično sa XLR mikrofonima, u paketu je sa prijemnikom koji se montira na kameru, a tu je i XLR predajnik koji standardni žičani mikrofon pretvara u bežični. Prijemnik (RX-CAM napajanje 2 x AA ili MicroUSB) raspolaže sa OLED displejom sa informacijama o nivou signala, stanju baterije (predajnika i prijemnika) mute i odabranom kanalu. Može se montirati na standardnu stopu na kameri, 3/8“ navoj ili štipaljkom na remen snimatelja. Predajnik (TX-XLR napajanje 2 x AA ili Sony NP-F baterija ili MicroUSB)) se jednostavno spaja sa ručnim mikrofonima ili shotguun mikrofonima. Raspolaže i sa 3,5mm ulazom i izlazom za slušalice.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični

Artist cijena: 766,00 KM

Cijena: 1.095,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 55
Kompaktni kondenzatorski cigaret mikrofon visoke klase ,namjenjen kako studijskoj, tako i mobilnoj upotrebi ,za visokozahtjevne filmske ,televizijske ,pozorišne projekte,kao i za surround ambijentalna snimanja.Najbolji pri snimanju akustičnih instrumenata ,pri čemu se očekuje vrhunski zvuk u malom i vizuelno neupadljivom pakovanju.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 530,00 KM

Cijena: 658,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 5s
Kondenzatorski "pencil" mikrofon namijenjen snimanju i ozvučavanju akustičnih instrumenata, horova, činela itd., bez obzira da li se radi o live-u ili studijskom snimanju. Zbog svoje izuzetno "flat" karakteristike, savršeno kupi zvuk instrumenta gotovo bez ikakvog dodavanja eq-a.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 330,00 KM

Cijena: 412,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 6
Novi kondenzatorski mikrofon sa malom membranom specifične konstrukcije (kapsula odvojena od tijela) koja omogućava vrlo laku montažu mikrofona u svim pozicijama.Idealan za TV studija gdje je neophodno da mikrofon bude vizuelno neupadljiv!

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 630,00 KM

Cijena: 778,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT USB studijski mikrofon
Svestrani kondenzatorski USB mikrofon studijske kvalitete zvuka sa kardioid šablonom kupljenja zvuka sa prednje strane mikrofona. Visoko kvalitetni studijski mikrofon sa direktnom USB konekcijom na računar. Pop filter, tronožac stalak, prsten za montažu na stalak, futrola, 6m kabl. Ugrađen 3,5mm konektor za slušalice za monitoring bez latencije. Direktna miks kontrola između mikrofonskog ulaza i izlaza. Kompatibilan sa iPad.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 359,00 KM

Cijena: 408,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT1000
“Izvedba bez primjesa”Koristi se za snimanje vokala, instrumenata, akustičnih klavira, kao overhead kod snimanja bubnja...
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 758,00 KM
 
||||
 
 
  Rode Microphones  
     
Rode
     
  Pogledajte ostale artikle ovog proizvođača.  
  U svim kategorijama  
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (179)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (116)

 
 

7. Schecter (110)

 
 

8. American DJ (95)

 
 

9. Blackstar (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1260978)

 
 

2. Shure (969638)

 
 

3. Peavey (691010)

 
 

4. ElectroVoice (520445)

 
 

5. Washburn (505991)

 
 

6. Sonor (439879)

 
 

7. Bespeco (389795)

 
 

8. Dynacord (373686)

 
 

9. American DJ (357831)

 
 

10. Paiste (335136)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Interesuju Vas Rode Microphones proizvodi? Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
  Imate još pitanja u vezi ovog artikla?
Pozovite 051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com