Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  > Po namjeni  
  >> Studio  
  >> Stage  
  >> Reporterski  
  >> Instalacioni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Mikrofoni / Po namjeni  
  Po namjeni  
     
  Rode Microphones artikli u kategoriji Po namjeni  
     
        Ukupno artikala: 45  
.
  Kliknite za više informacija     Rode Broadcaster
Kao što mu ime govori ,ovaj mikrofon je specijalno razvijen za upotrebu u radijskim studijima. Nakon zaslužene pobjede u izboru od strane Radio World/US National Association of Broadcaster (NAB) 1998 godine ovaj mikrofon postaje industrijski standard kada su broadcast aplikacije u pitanju.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski

Artist cijena: 690,00 KM

Cijena: 853,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode HS1-Black / Pink
Bilo da vam treba naglavni mikrofon za televiziju ili za stage, za auditorijum od 20,000 sjedećih mjesta ili za religioznu ustanovu, Rode HS-1 mikrofon vam donosi čist i oštar zvuk s minimalnom količinom šuma.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 473,00 KM

Cijena: 556,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode HS2-B Large
RØDE HS2 je ergonomski i lagani headset mikrofon koji isporučuje čist artikulisan ton. Dizajniran je kako bi bio što ugodniji za nošenje, izrađen sa dodatkom fleksibilnog hipoalergenog silikona, onmidirekcionog šablona kupljenja zvuka, izolovane buke od korištenja, frekvencijskog odziva 60Hz - 18kHz, Maks. SPL 122dBSPL, mase samo 20g, 1,2m kevlarom ojačan kabl.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 420,00 KM

Cijena: 485,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode i-XLR
RODE i-XLR je digitalni audio interfejs, adapter za Apple iOS uređaje koji pretvara XLR mikrofonski signal u Lightning signal za iOS uređaje. Uređaj omogućava reporterima na terenu da snime profesionalni zvuk svojih reporterskih dinamičkih XLR mikrofnoa direktno na telefon ili tablet. Kabl dužine 3 metra je dovoljno dug da korsnik odloži telefon ili tablet bilo gdje dok se snima, a direktan izlaz za slušalice omogućava da se signal podesi perfektno u svakoj prilici i prati tokom snimanja. Sa i-XLR imate profi mikrofonsko pretpojačalo koje može ponijeti bilo gdje.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski

Artist cijena: 235,00 KM

Cijena: 277,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode K2
“Neka bude učinjeno!” Višestruko nagrađivani cijevni mikrofon A klase. Njegov topli zvukje pogodan za razne aplikacije.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 1111,00 KM

Cijena: 1.455,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode Lavalier GO bubica mikrofon
Kondenzatorski lavalier (bubica) mikrofon perfektno uparen za rad sa Røde Wireless GO. Takođe radi sa svim ostalim uređajim sa 3,5 mm TRS mikrofonskim ulazom. Komatibilan je sa DSLR kamerama i mobilnim snimačima. Minijaturna kondenzatorska kapsula ima omnidirekcionalni šablom kupljenja zvuka, a ton je broadcast visokog kvaliteta. Frekvencijski raspon 20 Hz – 20 kHz, maksimalan SPL 110 dB, kevlarom ojačan kabl dužine 1,2 m, TRS konektor 3,5 mm sa pozlaćenim kontaktima, masa 12g. U paketu dobijate spužvu za glavu mikrofona, krokodil štipaljku za postavljanje na garderobu i transport torbicu.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski

Artist cijena: 125,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M1 Live
M1 mikrofon već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. Dizajnom sa klasičnom loptastom glavom poput SM58, ali sa ozbiljnim konstrukcijskim rješenima da bi opravdao slogan koji ga prati. M1S je dinamički vokalni mikrofon koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 144,00 KM

Cijena: 181,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M1S live
Već 10 godina koliko postoji nazivaju "rock and roll" mikrofonom, jer on to zaista i jeste. M1S je dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem koji ima pažljivo iskrojen frekvencijski odziv za prijatan i topao vokal koji čak malo podsjeća i na studijski kvalitet glasa sa mnogo detalja, za razliku od klasičnog live mikrofona. Proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 177,00 KM

Cijena: 227,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M2
Kondenzatorski vokalni mikrofon za nastupe uživo, super-cardioid šablona kupljenja zvuka koji umanjuje mikrofoniju. Ugrađen on/off prekidač. Pažljivo dizajniran za ugodan nastup, izdržljiv u metalnom kućištu. Uveliko odbacuje smetnje radio frekvencija. Veoma mala buka od rukovanja mikrofonom. Dizajniran i napravljen u Australiji.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 166,00 KM

Cijena: 204,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M3
M3 je kondenzatorski multifunkcionalni mikrofon za rad na bini ili u studiju. Njegova opcija napajanja na 9V bateriju daje i mogućnost upotrebe na terenu bez izvora napajanja strujom. Sadrži 19 mm kondenzatorsku kapsulu kardioidnog šablona kupljenja zvuka. Pored baterije napaja se tipičnim phantom 24-48V napajanjem. Ugrađen high-pass filter (-12dB/octave @ 80Hz). Trostruki pad (0, -10dB, -20dB) za podešavanje atenuacije signala. M3 zvuči čisto, jedro, puno i uglađeno i bez problema će se nositi sa svim izazovima u studiju ili na bini. Gitare, bubnjevi i perkusije, čak i vokali, sve dobro zvuči na M3 i sa njim bez problema možete ući u bilo koji projekat.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski

Artist cijena: 166,00 KM

Cijena: 204,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode M5 MP upareni
Dva uparena mikrofona sa držačima i spužvicama. Live i studio kondenzator. Novi "olovka" stil MP5 mikrofon je konzatorski mikrofon za studio i live punog frekvencijskog opsega idealan za ozvučavanje akustičnih instrumenata, bubnjeva, horova, gdje god imate potrebu za kondenzatore male membrane.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 295,00 KM

Cijena: 366,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 55
Kompaktni kondenzatorski cigaret mikrofon visoke klase ,namjenjen kako studijskoj, tako i mobilnoj upotrebi ,za visokozahtjevne filmske ,televizijske ,pozorišne projekte,kao i za surround ambijentalna snimanja.Najbolji pri snimanju akustičnih instrumenata ,pri čemu se očekuje vrhunski zvuk u malom i vizuelno neupadljivom pakovanju.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 530,00 KM

Cijena: 658,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 5s
Kondenzatorski "pencil" mikrofon namijenjen snimanju i ozvučavanju akustičnih instrumenata, horova, činela itd., bez obzira da li se radi o live-u ili studijskom snimanju. Zbog svoje izuzetno "flat" karakteristike, savršeno kupi zvuk instrumenta gotovo bez ikakvog dodavanja eq-a.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 330,00 KM

Cijena: 412,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT 6
Novi kondenzatorski mikrofon sa malom membranom specifične konstrukcije (kapsula odvojena od tijela) koja omogućava vrlo laku montažu mikrofona u svim pozicijama.Idealan za TV studija gdje je neophodno da mikrofon bude vizuelno neupadljiv!

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 630,00 KM

Cijena: 778,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT USB studijski mikrofon
Svestrani kondenzatorski USB mikrofon studijske kvalitete zvuka sa kardioid šablonom kupljenja zvuka sa prednje strane mikrofona. Visoko kvalitetni studijski mikrofon sa direktnom USB konekcijom na računar. Pop filter, tronožac stalak, prsten za montažu na stalak, futrola, 6m kabl. Ugrađen 3,5mm konektor za slušalice za monitoring bez latencije. Direktna miks kontrola između mikrofonskog ulaza i izlaza. Kompatibilan sa iPad.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 359,00 KM

Cijena: 408,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT-1Kit sa SM6 shock mount pop
NT-1 KIT kardioid kondenzatorski mikrofon u paketu uključuje i SM6 premium shockmount sa odvojivim pop filterom, mikrofonski kabl i navlaku protiv prašenja. NT1 kondenzatorski mikrofon sa dijafragmom od 1" iz RØDE sa novom kapsulom imena HF6 je dizajniran za izuzetno nizak prag šuma, fokusiran na detaljan odziv srednjeg raspona uparen sa glatkim svilenkastim visokim i toplim punim bassovima. Zbog toga se NT1 postavlja kao logičan izbor studijskom mikrofona u svojoj cjenovnoj klasi.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 464,00 KM

Cijena: 598,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT-USB mini
Rode NT-USB Mini daje bogat ton profesionalnog studijskog mikrofona u kompakt izdanju za direktno USB spajanje na računar ili tablet, bez dodatnog audio interfejsa. Idealan je za muzičare, snimanje voice-over rekama, podcast, online influensere, gejmere . . . sa ugrađenim Pop filterom. Brzi audio interfejs 24-bit 48 kHz koji se napaja USB strujom sa računara, ugrađeno profesionalno pretpojačalo za slušalice.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 222,00 KM

Cijena: 265,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT1000
“Izvedba bez primjesa”Koristi se za snimanje vokala, instrumenata, akustičnih klavira, kao overhead kod snimanja bubnja...
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 758,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT2-A set
Multišablonski dual 1" kondenzatorski studijski mikrofon. Set NT2A sadrži NT2-A mikrofon , SM6 Shock Mount sa integrisanim pop filterom, XLR mikrofonski kabl i torbicu za čuvanje. Rode NT2-A raspolaže sa visokokvalitetnom velikom dual dijafragmom sa multišablonskim kondenzatorskim elementom koji NT2-A čini fleksibilnim za razne scenarije u studiju. Superiorna elektronika rezultuje ultra niskim šumom i čistim prirodnim tonom. Tri pozicije za izmjenu šablona kupljenja zvuka: Oni, Cardioid, Figure 8. Tri pozicije uzmjene High-Pass Filtera: Flat, 40Hz, 80Hz. Tri pozicije PAD-a: 0dB, -5dB, -10dB. Dizajniran i proizveden u Australiji.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 599,00 KM

Cijena: 778,00 KM
  Kliknite za više informacija     Rode NT2000
“Istraži, kontroliši, stvaraj...”Prvi mikrofon sa varijabilnim polar paternom, low cut-om i pad kontrolama. Dobar izbor za glavni mikrofon u studiju!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio

Artist cijena: 898,00 KM

Cijena: 1.070,00 KM
 
||||
 
 
  Rode Microphones  
     
Rode
     
  Pogledajte ostale artikle ovog proizvođača.  
  U svim kategorijama  
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (179)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (116)

 
 

7. Schecter (110)

 
 

8. American DJ (95)

 
 

9. Blackstar (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1260816)

 
 

2. Shure (969445)

 
 

3. Peavey (690950)

 
 

4. ElectroVoice (520308)

 
 

5. Washburn (505980)

 
 

6. Sonor (439848)

 
 

7. Bespeco (389667)

 
 

8. Dynacord (373638)

 
 

9. American DJ (357628)

 
 

10. Paiste (335099)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Interesuju Vas Rode Microphones proizvodi? Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
  Imate još pitanja u vezi ovog artikla?
Pozovite 051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com