Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  > Po namjeni  
  >> Studio  
  >> Stage  
  >> Reporterski  
  >> Instalacioni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Mikrofoni / Po namjeni  
  Po namjeni  
     
  ElectroVoice artikli u kategoriji Po namjeni  
     
        Ukupno artikala: 32  
.
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice Co9 cobalt
Co9 je miljenik pjevača u svakom muzičkom žanru. Bez obzira na primjenu izvedbe,blagi bas roll-off i naglašenim srednjim frekvencijama čini da imate izuzetnu prisutnost u mix-u.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 115,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND 86
ND86 je robustan, dinamički superkardioidni vokalni mikrofon, visokih performansi. Dizajniran za odličnu tonsku kontrolu, jer je kapsula ND86 precizno podešena da isporuči prezentan i detaljan zvuk, kao i vrhunsku izolaciju od okolnog zvuka sa bine. Izuzetno robusne izrade, ND 86 će vas oduševiti "na prvu".
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 335,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND44 dinamički instrumentalni mikrofon
ND44 je dinamički instrumentalni mikrofon uskog kardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA i najbolje se koristi sa bubnjevima i ostalim perkusionim instrumentima. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 80 Hz to 16.5 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, a mikrofon dolazi sa DRC-2 „klampom“ za montažu na obruč bubnjeva. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 194 g (bez klampa)
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND46 dinamički instrumentalni mikrofon
ND46 je dinamički instrumentalni mikrofon superkardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA DIJAFRAGMA (sa internim shockmount vješanjem) i koristi se za ozvučavanje velikog raspona instrumenata. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 70 Hz to 18 kHz, maksimalan SPL >140 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektromagnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Pozicioniranje je olakšano sa usmjerivom glavom mikrofona, sa sistemom zaključavanja pozicije. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 309 g.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 359,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND68 dinamički instrumentalni mikrofon
ND68 je dinamički instrumentalni mikrofon superkardioid šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Koristi se za ozvučavanje bass bubnja i drugih instrumenata niskog frekvencijskog opsega. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i VELIKA MYLAR DIJAFRAGMA (sa internim shockmount vješanjem) koja zbog izuzetno male mase daje detaljan frekvencijski odziv šta je mnogo važno kod zvuka niskih frekvencija. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost mikrofona za dugotrajnu upotrebu. Mikrofon ima dobru izolaziju zvukova sa strane i fokusiran je samo na zuk ispred dijafragme. Frekvencijski odziv je 20 Hz to 11 kHz, maksimalan SPL >144 dB, impedansa 350 Ohm, voltaža 2.4 mV/Pascal . Odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektromagnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove. Masa 374 g.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 387,00 KM

Cijena: 454,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND76S dinamički vokalni mikrofon
ND76S je dinamički vokalni mikrofon sa kardioidnim šablonom kupljenja zvuka i NEODIMIJUMSKOM kapsulom. Ugrađen je on/off prekidač. ND76S daje čist i izbalansiran ton glasa i namjenjen je za nastupe u manjim i srednjim prostorijama. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Neodimijumska kapsula je uvećana i zbog toga podiže zvučne performanse ND76S na viši nivo. Mikrofon odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 244,00 KM

Cijena: 315,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice ND96 dinamički vokalni mikrofon
ND96 je dinamički vokalni mikrofon superkardioidnog šablona kupljenja zvuka koji se koristi za nastupe uživo ili za snimanje u studiju. Odlikuje ga NEODIMIJUMSKA kapsula i izuzetno visok GAIN prije feedback problema i zbog toga je idealan za upotrebu na glasnim binama i otvorenim velikim prostorima. Odlične tonske karakteristike, akustična kontrola i robusnost za dugotrajnu upotrebu. Vocal Presence Emphasis prekidač pojačava više-srednje frekvencije, a stišava niže-srednje što rezultuje jasnijim vokalom koji se lakše probija kroz miks. Neodimijumska kapsula (montirana na interni shockmount) je uvećana i zbog toga podiže zvučne performanse ND96 na viši nivo. Mikrofon odbija linijski brum iz ozvučenja i može se bez problema koristiti na binama sa mnogo elektro magnetne opreme bez problema sa pozicioniranjem. Kvalitetna Memraflex gril kapa koja će istrpiti sve izazove.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 454,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL 35 Doboš / Tom
PL35 je kompaktni super-cardioid dinamički mikrofon namjenjen za upotrebu na dobošu i timpanu, tzv. snare i tom. Specijalno je dizajniran za montažu na obruče. Njegon neodimijum magnet ga svrstava u high output mikrofone, tako da kod bliskog postavljanja možete da dobijete prilično jak signal. Isporučuje se sa DRC-1 nosač montažu na obruč i zip torbicom.
Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 133,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL 44
Vokalni dinamički mikrofon sa neodimijumskim magnetom, vrhunskih performansi.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 166,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL33 kick-drum mikrofon
Electro-Voice PL33 je dinamički super-cardioid mikrofon dizajniran za upotrebu na bas bubnju, tzv. kicku. Njegov specifični EQ odziv (pojačanje@80HZ) ga može svrstati u mikrofon koji ćete koristiti i za ozvučavanje drugih instrumenata koji su u niskim frekvencijama. Isporučuje se u zip torbici. Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 154,00 KM

Cijena: 189,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice PL37 overhead mikrofon
Kondenzatorski mikrofon male 10mm kapsule sa niklovanom Mylar dijafragmom. Zbog svog specifičnog odziva u višim frekvencijama PL37 je najbolji za ozvučavanje hi hat-a, raznih činela, perkusija, kao overhead mikrofon. Isporučuje se u zip torbici.Electrovoice PL (Pro Line) seriju mikrofona odlikuje izuzetna izdržljivost, odlične tonske karakteristike, moderan dizajn, ali na kraju i super pristupačnost - niska cijena.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 133,00 KM

Cijena: 149,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 bubica
Daljinska bubica robusne izrade za prezentacije, predavanja . . .


 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 675,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 HD (516MHz-532MHz)
Electro Voice R300-HD je robusni UHF bežični sistem, pogodan za bilo koju primjenu u kojoj vam treba jednostavnost i pouzdanost. Metalni ručni predajnik HT-300 je izuzetnog dizajna i izrade, napravljen da izdrži svakodnevne upotrebe. PL22 dinamički mikrofon je mikrofon širokog spektra upotrebe (pjevanje, govor...), izuzetno otporan na mikrofoniju i vanjske zvukove. Dupla antena prijemnika pomaže u izbjegavanju propadanja signala, a njegov izdržljivi metalni okvir i šasija mogu se koristiti na normalnim radnim površinama ili opciono ugraditi u rack kućište. ClearScan automatski pronalazi najčistiji kanal, dok vam za uparivanje prijemnika i predajnika pomaže EZsync u jednom koraku. Radi do 14 sati na dvije AA baterija. Sistem dolazi sa torbom. Sistem radi u spektru od 516-532 mHz, sa izborom od 32 kanala.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 665,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice R300 pilot daljinski
Daljinski pilot mikrofon jednostavan za upotrebu sa dvije AA baterije koje Vam mogu priuštiti 14 sati rada.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 735,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 200
Profesionalni kondenzatorski cigaret mikrofon. Kardioidna karakteristika usmjerenosti. Fantastičan za binsku i studijsku upotrebu. Kapsula na bazi RE2000 mikrofona koji je industrisjki standard u svojoj oblasti.

**Cijena na Rasprodaji 333 KM**


 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Cijena: 544,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 410
Vokalni kondenzatorski mikrofon vrhunske klase.Dizajniran prvenstveno za live aplikcije ,ali se u praksi pokazao kao izuzetan broadcast mikrofon prihvatljive cijene.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 277,00 KM

Cijena: 329,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 420
RE420 je visokokvalitetni, kondenzatorski kardioidni vokalni mikrofon, dizajniran da isporuči izuzetne detalje i čist ton, što je sinonim za vrhunske kondenzatorske mikrofone, a potrebno za ekspresivne vokalne izvedbe.
RE 420 je tonski izuzetno bogat i detaljan, sa toplim i jasnim niskim frekvencijama, prirodnim i prezentnim srednjim frekvencijama, te otvorenim, jasnim i detaljnim visokim frekvencijama.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 633,00 KM

Cijena: 695,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 510
Mikrofon sa studijskim kvalitetom zvuka, u binskom pakovanju. Isto tako ovaj mikrofon je odličan izbor za niskobudžetske radijske instalacije, kao i za snimanje vokala za TV i filmsku produkciju.Made in USA.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 287,00 KM

Cijena: 379,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 520

RE520 je visokokvalitetni, kondenzatorski superkardioidni vokalni mikrofon, dizajniran da isporuči izuzetne detalje i čist ton, što je sinonim za vrhunske kondenzatorske mikrofone, a potrebno za ekspresivne vokalne izvedbe.
RE 520 je tonski izuzetno bogat i detaljan, sa toplim i jasnim niskim frekvencijama, prirodnim i prezentnim srednjim frekvencijama, te otvorenim, jasnim i detaljnim visokim frekvencijama. Odlične izrade i izuzetne otpornosti na mikrofoniju, RE 520 je istinski lider EV stage mikrofona.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 722,00 KM
  Kliknite za više informacija     ElectroVoice RE 92L
Vrhunska broadcast lavalijer bubica.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Reporterski

Artist cijena: 495,00 KM

Cijena: 595,00 KM
 
|||
 
 
  ElectroVoice  
     
ElectroVoice
     
  Pogledajte ostale artikle ovog proizvođača.  
  U svim kategorijama  
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (179)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (116)

 
 

7. Schecter (110)

 
 

8. American DJ (95)

 
 

9. Blackstar (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1260813)

 
 

2. Shure (969425)

 
 

3. Peavey (690946)

 
 

4. ElectroVoice (520301)

 
 

5. Washburn (505979)

 
 

6. Sonor (439845)

 
 

7. Bespeco (389658)

 
 

8. Dynacord (373637)

 
 

9. American DJ (357623)

 
 

10. Paiste (335097)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Interesuju Vas ElectroVoice proizvodi? Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
  Imate još pitanja u vezi ovog artikla?
Pozovite 051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com