Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
  > Po konstrukciji  
  >> Dinamički  
  >> Kondenzatorski - mala membrana  
  >> Bežični  
  >> Headset  
  >> "Lavalier" (buba)  
  >> Setovi (kompleti)  
  >> Kondenzatorski - velika membrana  
  >> Ribon  
  > Po namjeni  
  > Dodatna oprema i pribor  
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
  Mikrofoni / Po konstrukciji  
  Po konstrukciji  
     
  IK Multimedia artikli u kategoriji Po konstrukciji  
     
        Ukupno artikala: 7  
.
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Cast
iRig MIC Cast je ultra-kompaktan, prenosivi mikrofon za snimanje glasa, dizajniran posebno za snimanje podcasta, intervjua, predavanja, glasovnih bilješki, govora i još mnogo toga. iRig MIC Cast pruža izuzetno kompaktno rešenje za snimanje glasa, sa kristalno čistim audio kvalitetom. Odlikuje se unidirectiona pattern-om, koji smanjuje pozadinsku buku, što ga čini idealnim za snimanje zvuka sa jednim izvorom.
Ovo čini iRig MIC Cast odličnim za poslovne aplikacije kao što su snimanje sastanaka i poboljšanje kvaliteta zvuka i glasa konferencijskih poziva.

iRig MIC Cast je dokaz da velike stvari dolaze u malim paketima. Pored iOS mobilnih uređaja, sada možete priključiti iRig MIC Cast u svoj Android uređaj i snimiti zadivljujući visokokvalitetni zvuk.

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 77,00 KM

Cijena: 88,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic HD 2
iRig Mic HD 2 je nastavak uspješnog iRig Mic HD-a i dizajniran je da snimi i isporuči zvuk visoke rezolucije, tako da možete lako stvoriti izuzetan profesionalni snimak gdje god idete, na bilo kojem uređaju. Uz visokokvalitetne 24-bitne konvertore sa sample rate-om do 96 kHz, low noise predpojačalom, visokokvalitetnom elektret kondenzatorskom kapsulom i ugrađenim izlazom za slušalice sa kontrolom jačine zvuka za direktan nadzor, iRig Mic HD 2 pruža neuporedivu kvalitetu i svestranost u svojoj cijenovnoj klasi. Takođe dolazi sa svim kablovima, dodatnom opremom i softverom koji su vam potrebni!

 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana

Artist cijena: 232,00 KM

Cijena: 275,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav 2 Pack lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bundle iRig Mic Lav 2 je paket u kojem dolaze dva iRig Mic Lav. Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)

Artist cijena: 155,00 KM

Cijena: 189,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Lav lavailer mikrofoni za mobilne uređaje
Bilo da ste snimatelj, novinar ili podcaster i na terenu želite vrlo jednostavno snimiti visokokvalitetan zvuk, iRig Mic Lav lavailer mikrofon je rješenje za vas. Radi se o profesionalnom mikrofonu za iPhone, iPad, iPod touch i Android uređaje. iRig Mic Lav se može povezati u lanac. To znači da možete na isti uređaj spojiti dva iRig Mic Lav mikrofona. Svaki iRig Mic Lav bilježi visokokvalitetni zvuk zahvaljujući kondenzatorskoj kapsuli kugličaste usmjerne karakteristike i spužvastom pop filteru. Praktičnost snimanja je poboljšana, jer je tu izlaz za slušalice, sigurnosna kopča za pričvrščivanje mikrofona, 1,5m dužina kabla.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)

Artist cijena: 95,00 KM

Cijena: 119,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Mic Studio
Predstavljamo vam iRig Mic Studio, kompaktni digitalni kondenzatorski mikrofon za iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC i Android. Sadrži kapsulu kondenzatora prečnika 1 ”u ultra-kompaktnom kućištu, tako da ga možete koristiti za snimanje bilo gdje. Izvrstan za instrumentalste, pjevače, podcastere, emitere, voice-over snimanja i još mnogo toga. Ono što je izvanredno kod iRig Mic Studija je to što nudi zaista zadivljujući kvalitet snimanja u kućištu koje je manje od iPhone-a. Poseduje kapsulu od 1 inča, 24-bitni audiofilski A/D konvertor ( 44,1 ili 48 kHz sample rate) i ugrađenim predpojačalom visoke definicije sa niskim nivoom šuma. Sve ovo, u kombinaciji sa SPL –om od 133 dB, omogućava vam optimalno snimanje bilo kojeg izvora zvuka.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - velika membrana

Artist cijena: 322,00 KM

Cijena: 344,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Video Creator Bundle vlogger set
IK Multimedia iRig Video Creator Bundle je set opreme u kojem je kompletirano sve potrebno za produkciju i live streaming video materijala sa kvalitetnim audio signalom pomoću vaših smartphone mobilnih uređaja. Brzo i jednostavno postavljanje čini ga idealnim za sve korisnike računajući i početnike vloggere, YouTubere i ostale koji internetom dolaze do svoje publike i pratilaca. U paketu se nalaze iRig Lav clip-on bubica mikrofon, iKlip Grip Pro multifunkcionalni stalak za smartphone, LED USB prsten reflektor promjera 6“ sa žičanim kontrolerom. Jednostavno postavite smartphone na iKlip Grip Pro koji je podesiv po visini i ima višestruke režime podešavanja kao selfie stick, tripod ili monopod, spojite iRig Mic Lav na smartphone pomoću 3,5mm TRRS konektora, postavite svjetlo na stalak i spremni ste za rad. Dodatni Bluetooth upravljač omogućava zgodnu start/stop operaciju bez potrebe da sežete rukom prema telefonu. Rasvjetni prsten ima podesivu temperaturu i svjetla za optimalan kvalitet videa, a napaja se USB kablom sa laptopa ili USB punjača.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / "Lavalier" (buba)

Artist cijena: 188,00 KM

Cijena: 225,00 KM
  Kliknite za više informacija     IK Multimedia iRig Voice
Imate strast za pjevanjem? Imate iPhone, iPad, iPod touch ili Android uređaj? Sada sa iRig Voice možete pretvoriti vaš pametni telefon ili tablet u vrhunski prijenosni vokalni studio i opremu za karaoke! iRig Voice je optimizovan za reprodukciju glasa, sa cardioid pattern-om , koji minimizira mikrofoniju kada se koristi sa PA sistemima. iRig Voice dolazi sa besplatnim EZ Voice Companion aplikacijama za iPhone, iPad, iPod touch i Android koji vam omogućava da pjevate zajedno sa bilo kojom pjesmom iz vašeg uređaja. Jednostavno „ubacite“ pjesmu u EZ Voice aplikaciju, uklonite originalne vokale u pjesmi sa "No Voice" funkcijom, dodajte profesionalne efekte svom glasu kao što su reverb, delay, pitch korekcija i pjevajte !
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Dinamički

Artist cijena: 89,00 KM

Cijena: 111,00 KM
 
||
 
 
  IK Multimedia  
     
IK Multimedia
     
  Pogledajte ostale artikle ovog proizvođača.  
  U svim kategorijama  
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (179)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (116)

 
 

7. Schecter (110)

 
 

8. American DJ (95)

 
 

9. Blackstar (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1261006)

 
 

2. Shure (969655)

 
 

3. Peavey (691019)

 
 

4. ElectroVoice (520450)

 
 

5. Washburn (505992)

 
 

6. Sonor (439884)

 
 

7. Bespeco (389811)

 
 

8. Dynacord (373687)

 
 

9. American DJ (357832)

 
 

10. Paiste (335136)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Interesuju Vas IK Multimedia proizvodi? Ostavite svoje podatke i registrujte se za besplatno slanje naših kataloga.  
  RegistracijaRegistracija  
   
  Imate još pitanja u vezi ovog artikla?
Pozovite 051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com