Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
 
  Svi PreSonus artikli u ponudi Artist-a  
     
        Ukupno artikala: 51  
.
  Kliknite za više informacija     PreSonus 9V DC napajanje za Faderport i HP2
Ovaj 9V adapter radi sa PreSonus Faderport i Presonus HP2.
 
Kategorija: Ozvučenje / Dodatna oprema i pribor / Pribor
Kategorija: Studio & Recording / Dodatna oprema i pribor / Pribor

Artist cijena: 35,00 KM

Cijena: 40,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus ATOM pad kontroler
PreSonus ATOM je svestran portabl MIDI kontroler namjenjen za produkciju i izvođenje muzike. Odlično ga prihvataju muzičari, Dj-evi, producenti. ATOM je USB 2.0 kontroler baziran na PAD-ovima za rad sa Studio One muzičkim softverom koji dobijate u paketu. ATOM dozvoljava direktan pregled instrumenata i preseta, stvaranja loopova, navigaciju kroz vremensku liniju, kontrolu tempa, MIDI uređivanje i kvantizaciju, zoom, transport kontrole i još druge kontrole. U paketu dolazi Studio One 4 Artist verzija softvera.
 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Artist cijena: 299,00 KM

Cijena: 395,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus ATOM Producer Lab
PreSonus ATOM Producer Lab je kompletan studijski paket koji sadrži Atom produkcijski PAD kontroler, Audiobox USB 96 audio/midi interfejs, M7 kondenzatorski studijski mikrofon velike membrane i Studio One Artist napredni softver za muzičku produkciju. Idealno je skrojen za sve vrste muzičkih studijskih projekata, muzičare, producente. PreSonus ATOM je svestran portabl MIDI kontroler namjenjen za produkciju i izvođenje muzike. Odlično ga prihvataju muzičari, Dj-evi, producenti. ATOM je USB 2.0 kontroler baziran na PAD-ovima za rad sa svim poznatim DAW muzičkim softverima, ali sa specijalnom pogodnošću sa direktnom dubokom integracijom sa Presonus Studio One sofverom koji je sve češće glavni muzički program u mnogim stidijima svijeta.
 
Kategorija: Klavijature / MIDI klavijature i kontroleri / Ostali midi kontroleri
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Keyboard & Pads kontroleri
Kategorija: DJ / DJ kontroleri i procesori

Promo cijena: 433,00 KM

Cijena: 544,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus AudioBox 96
AudioBox 96 je dvokanalni USB audio interfejs dizajniran da bude presnosiv sa profi 24-bit konverzijom sa 44.1, 48, 88.1, or 96 kHz sample rate. Dva visokokvalitetna PreSonus mikrofonska predpojačala sa 48V phantom napajanjem i kombinacijom 6,3mm džek i XLR ulazima, MIDI ulaz/izlaz,. Dok snimate možete postići nultu latenciju pomoću potenciometra koji omogućava miksanje signala iz predpojačala i procesiranog signala iz DAW softvera. Intefejs je upakovan sa PreSonus Studio One 4 Artist DAW softverom za Mac i Windows i uključuje Studio Magic plug-in paket sa efektima, virtuelnim instrumentima (vst) loop-ovima, drugim softverom i zvucima instrumenata. AudioBox je dovoljno čvrsto građen da ga bez problema možete ponijeti sa sobom na teren. Dimenzije 140 x 140 x 44 mm, masa 2,3kg.
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB

Artist cijena: 198,00 KM

Cijena: 299,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus AudioBox 96 Studio set
Sve šta treba da svoj kućni računar ili laptop pretvorite u pravi studio. Sastoji se od Audiobox 96 USB audio/MIDI interfejsa, M7 kondenzatorskog studijskog mikrofona velike membrane i HD7 studijskih slušalica, Studio One 4 Artist muzički sofver, Studio Magic Plug-in Suite softverski paketa sa efektima i virtuelnim instrumentima. AudioBox 96 je dvokanalni USB audio interfejs dizajniran da bude presnosiv sa profi 24-bit konverzijom sa 44.1, 48, 88.1, or 96 kHz sample rate. Dva visokokvalitetna PreSonus mikrofonska predpojačala sa 48V phantom napajanjem i kombinacijom 6,3mm džek i XLR ulazima, MIDI ulaz/izlaz. Snimite sve svoje ideje baš kao u pravom studiju, ali u ugodnosti svog doma.
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB

Artist cijena: 388,00 KM

Cijena: 465,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus AudioBox iTwo
AudioBox iTwo je 24-bit 96kHz USB 2.0 audio interfejs za iPad, Mac i PC. Bilo da je u službi kod muzičara, audio dizajnera, podkastera, AudioBox iTwo će da isporuči visoko kvalitetni audio. Kompaktan je, robusno građen za žestoko rukovanje na terenu, raspolaže sa dva Class A mikrofonska predpojačala visokih performansi, snima 24-bit audio do 96 kHz i uključuje moćan Studio One® Artist DAW za Mac i Windows i Capture™ Duo recording software za iPad koji su laki za upotrebu.
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB

Artist cijena: 289,00 KM

Cijena: 409,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus AudioBox Studio Ultimate USB studijski paket za snimanje

 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Studio & Recording / Software

Artist cijena: 544,00 KM

Cijena: 675,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus BlueTube DP V2
Dvokanalno cijevno predpojačalo u kompaktnom metalnom desktop kućištu. Odličan izbor za home recording entuzijaste, kao i profesionalce kojima treba mikrofonski ulaz viška...
 
Kategorija: Studio & Recording / Vanjski effekti i procesori (outboard) / Mikrofonska predpojačala
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Procesori / Mikrofonska predpojačala

Artist cijena: 545,00 KM

Cijena: 610,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Central Station Remote PLUS
Studijska centralna kontrolna jedinica, sa kontrolom monitoringa na bazi pasivne mreže i talkback sekcijom!Sve u 1 rekovskoj visini. U paketu je i CSR-1 za daljinsku kontrolu.
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Monitor kontroleri

Artist cijena: 1495,00 KM

Cijena: 1.618,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus DigiMax DP88 8-kanalni konverter
DigiMax DP88 je osamkanalni A/D/A konverter sa 8 dodanih XMAX predpojačala. Opremljen je sa Burr-Brown procesorima koji isporučuju najviši kvalitet konverzije na 96 kHz. Dinamički opseg konvertera je 118 dB sa world clock odstupanjima ispod 50 pikosekundi što rezultuje izizetno čistim i uglađenim prirodnim harmonicima. DP88 će konvertovati svaki uzdisaj, svaki tranzijent, svaki detalj na vašem snimku. Njegovih 8 ugrađenih digitalno kontrolisanih Presonus XMAX predpojačala predstavlja odličnu ekstenziju vašeg postojećeg studija. Fleksibilna zadnja ploča opremljena je svim potrebnim konekcijama koje omogućavaju integraciju DP88 konvertera u svaki studijski sistem. Predpojačala su dostupna preko XLR i DB25 konektora. 8 analog to digital linijskih ulaza su dostupni preko DB25, 8 balansiranih DAC izlaza preko DB25 tako da možete proširiti izlate svog interfejsa sa monitor miksevima. Takođe tu je 8 balansiranih direktnih izlaza preko ADAT/dual SMUX optike I/O do 96 kHz.
 
Kategorija: Studio & Recording / Konverteri
Cijena: Pozovite za najbolju cijenu!
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E3.5 BT monitori sa Bluetooth 1 par
Najnoviji PreSonus Eris E3.5 BT dolazi u paru, dva 3,5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Od prvog modela E4.5 razlikuje ga ugrađeni Bluetooth 5.0 prijemnik tako da sada u muzici možete uživati i bežičnim putem. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za preslušavanje muzike i audio snimaka od strane muzičara, producenata i audio inžinjera u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 80 Hz do 20 kHz, 3.5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitors izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 244,00 KM

Cijena: 299,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E3.5 media monitori 1 par
PreSonus Eris E3.5 dolazi u paru, dva 3.5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za preslušavanje muzike i audio snimaka od strane muzičara, producenata i audio inžinjera u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 80 Hz do 20 kHz, 3.5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitors izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija.
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI zvučnici

Artist cijena: 199,00 KM

Cijena: 270,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E4.5 BT monitori sa Bluetooth 1 par
Najnoviji PreSonus Eris E4.5 BT dolazi u paru, dva 4,5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Od prvog modela E4.5 razlikuje ga ugrađeni Bluetooth 5.0 prijemnik tako da sada u muzici možete uživati i bežičnim putem. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za snimanje muzike u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 80 Hz do 20 kHz, 4,5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitori izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. a ulazna impedansa je 10 kΩ. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija. Balansirani i nebalansirani ulazi, detaljna korekcija frekvencija za prilagođavanje različitim pozicijama u sobi.
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 433,00 KM

Cijena: 522,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E4.5 monitori 1 par
PreSonus Eris E4.5 dolazi u paru, dva 4,5" dvosistemska zvučnika, snage 25W sa integrisanim pojačalom. Osmišljeni su da isporuče čist ton u malom kompakt monitoru za snimanje muzike u kućnim uslovima, na putu, u terenskim poslovima. Frekvencijski odziv monitora je 70 Hz do 20 kHz, 4,5" Kevlar woofer i 1" silk dome tweeter visokotonac napajani su 25W class AB pojačalom. Monitori izdržavaju 100 dB maksimalnog SPL-a. Bass refleks sistem instaliran na zadnjoj strani pojačava opseg nižih frekvencija. Balansirani i nebalansirani ulazi, detaljna korekcija frekvencija za prilagođavanje različitim pozicijama u sobi.


 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Monitori / Aktivni monitori

Artist cijena: 385,00 KM

Cijena: 440,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E44: MTM
Eris E44: MTM je aktivni studijski monitor sa Dual 4,5 inča drajverima i 1,25 inča visokotoncem. Frekvencijski odziv 55 Hz – 22 kHz, frekvencija skretnice 2.9 kHz, snage pojačala 85W (snaga pojačala za vufer 50W, snaga pojačala za visokotonac 35W), maksimalan SPL (@ 1 meter) 103 dB, ulazna impedansa 10 kΩ. Najveća prednost MTM dizajna, poznatog još kao “D’Appolito”, je u tome što monitor sa ovakvom konfiguracijom možete koristiti vertikalno ili horizontalno, što daje različite opcije rasprostiranja tona u sobi. Prvenstveno je interesantno korisnicima koji su budžetom u ovoj početnoj cjenovnoj klasi, a da i sa malim ulaganjem mogu da rade sa preciznim odzivom frekvencija u super širokoj stereo slici.
Cijena je za komad.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 494,00 KM

Cijena: 626,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E5 XT komad
Eris E5 XT je aktivni dvosistemski studio monitor sa 5“ wooferom izgrađen na bazi super popularnog i uspješnog modela Eris E5. Fizički veće kućište sada ima redizajniranu poziciju visokotonca sa širom horizontalnom disperzijom (100˚) i fokusiranijom vertikalnom (60˚) što rezultuje širom idealnom pozicijom slušanja i umanjenim direktnim ranim refleksijama. Ova unapređenja stavljaju Eris E5 XT u još bolju poziciju kod korisnika koji traže povoljan monitor sa karakteristikama za ozbiljan rad. 5“ pleteni Kevlar woofer, 1“ silk-dome visokotonac, 80W Class-AB pojačalo, 48Hz to 20kHz, maks. SPL 102 dB, ugrađena kontrola: Level, HPF, LF Trim, HF Trim, Acoustic Space. Na monitoru su sljedeće konekcije: balansirani XLR i TRS, nebalansirani RCA. Višestruke zaštite: protiv RF smetnji, limiter izlazne struje, od pregrijavanja.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Monitori / Aktivni monitori

Artist cijena: 285,00 KM

Cijena: 325,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E66: MTM
Eris E66: MTM je aktivni studijski monitor sa Dual 6,5 inča drajverima i 1,25 inča visokotoncem. Frekvencijski odziv 45 Hz – 22 kHz, frekvencija skretnice 2.4 kHz, snage pojačala 145W (snaga pojačala za vufer 80W, snaga pojačala za visokotonac 65W), maksimalan SPL (@ 1 meter) 106 dB, ulazna impedansa 10 kΩ. Najveća prednost MTM dizajna, poznatog još kao “D’Appolito”, je u tome što monitor sa ovakvom konfiguracijom možete koristiti vertikalno ili horizontalno, što daje različite opcije rasprostiranja tona u sobi. Prvenstveno je interesantno korisnicima koji su budžetom u ovoj početnoj cjenovnoj klasi, a da i sa malim ulaganjem mogu da rade sa preciznim odzivom frekvencija u super širokoj stereo slici.

 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni

Artist cijena: 655,00 KM

Cijena: 755,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris E8 XT komad
Eris E8 XT je aktivni dvosistemski studio monitor sa 8“ wooferom izgrađen na bazi super popularnog i uspješnog modela Eris E8. Fizički veće kućište sada ima redizajniranu poziciju visokotonca sa širom horizontalnom disperzijom (100˚) i fokusiranijom vertikalnom (60˚) što rezultije širom idealnom pozicijom i umanjenim direktnim ranim refleksijama. Ova unapređenja stavljaju Eris E8 XT u još bolju poziciju kod korisnika koji traže povoljan monitor sa karakteristikama za ozbiljan rad, a sa ovom većom ERIS verzijom ćete biti rasterećeni u preslušavanju i najkompleksnijih mikseva. 8“ pleteni Kevlar woofer, 1,25“ silk-dome visokotonac, 140 W Class-AB pojačalo, 35Hz to 20kHz, maks. SPL 105 dB, ugrađena kontrola: Level, HPF, LF Trim, HF Trim, Acoustic Space. Na monitoru su sljedeće konekcije: balansirani XLR i TRS, nebalansirani RCA. Višestruke zaštite: protiv RF smetnji, limiter izlazne struje, od pregrijavanja.
 
Kategorija: Studio & Recording / Monitori / Aktivni
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Monitori / Aktivni monitori
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Promo cijena: 475,00 KM

Cijena: 645,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Eris HD10 BT
Profesionalne slušalice sa aktivnim Noise Canceling sistemom neutralisanja šuma i Bluetooth® bežičnim povezivanjem. U ovim slušalicama zatvorenog dizajna dobijate ton studijskog kvaliteta koji je takođe mobilan. Pored kablovske konekcije za studijsku opremu, slušalice imaju i Bluetooth® konekciju tako da ih možete koristiti kao univerzalne sluške i za rad i za zabavu. Aktivni Noise Canceling sistem (ANC) mjeri i umanjuje buku koja dolazi iz okruženja u kojem koristite slušalice za 18 dB, tako da na sred bučne ulice ili dok ste u prevoznom sredstvu možete uživati u muzici bez smetnji koje nekontrolisano dolaze sa vana. Osjetljivost 96 dB, a bogat ton je izbalansiran kroz cijeli ljudski čujni spektar od 20 Hz do 20 kHz. Ugrađena baterija koja napaja (ANC) i Bluetooth® prijemnik radi do 16 sati, a puni se micro-USB kablom.
 
Kategorija: Studio & Recording / Slušalice i pojačala za slušalice / Slušalice
Kategorija: Ozvučenje / Monitoring & In-Ear Monitoring
Kategorija: HI-FI i Consumer Electronic / HI-FI slušalice i pribor

Artist cijena: 244,00 KM

Cijena: 275,00 KM
  Kliknite za više informacija     PreSonus Faderport V2
2. generacija PreSonus FaderPort je kompaktni single-fader USB kontroler dizajniran da isporuči fleksibilnu kontrolu nad DAW muzičkim softverom na način kako profesionalni producenti, muzičari, audioinžinjeri zahtjevaju bez obzira što se nalaze u kućnom studiju ili na terenu. FaderPort ubrzava produkciju tako što vas oslobaća miša sa kojim morate raditi ukoliko ne koristite ovaj DAW kontroler. Na raspolaganju su 100 mm motorizovani fader osjetljiv na dodir, veliki 360° push-button enkoder i sveobuhvatna transport sekcija dugmića. Ukupno 24 dugmića koja pokrivaju 40 funkcija na kanalu. "Sound on Sound" nagrada za najbolji mikser/kontroler na NAMM sajmu 2019. Anahajm, Kalifornija, SAD.
 
Kategorija: Studio & Recording / Kontroleri / Recording (DAW) kontroleri

Artist cijena: 335,00 KM

Cijena: 500,00 KM
||||
 
 
  PreSonus  
     
PreSonus
     
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (183)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (115)

 
 

7. Schecter (106)

 
 

8. Blackstar (95)

 
 

9. American DJ (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1251924)

 
 

2. Shure (959439)

 
 

3. Peavey (686972)

 
 

4. ElectroVoice (513676)

 
 

5. Washburn (505185)

 
 

6. Sonor (437998)

 
 

7. Bespeco (385007)

 
 

8. Dynacord (370857)

 
 

9. American DJ (353899)

 
 

10. Paiste (331645)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i
registrujte se za besplatno
slanje naših kataloga.
 
  RegistracijaRegistracija  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com