Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
 
  Svi Washburn artikli u ponudi Artist-a  
     
        Ukupno artikala: 22  
.
  Kliknite za više informacija     Washburn Apprentice AD5
Akustična gitara Dreadnought oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagonija. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Dreadnought je najpopularniji oblik tijela jer je perfektno izbalansirano kako bi imalo pun ton a ne preveliko gabaritima. Odlična gitara za početnike i gitariste koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Artist cijena: 265,00 KM

Cijena: 322,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Apprentice AD5CE NS paket
Ozvučena akustična gitara (elektroakustična) Dreadnought oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagonija. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Dreadnought je najpopularniji oblik tijela jer je perfektno izbalansirano kako bi imalo pun ton a ne preveliko gabaritima. Ozvučena varijanta opremljena je elektronikom koja omogućava direktno spajanje za sistem razglasa ili u instrumentalno pojačalo. Odlična gitara za početnike i gitarista koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti. U paketu se nalazi gitara, torba i remen.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 399,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn APPRENTICE AF5
Akustična gitara folk oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagonija. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Folk tijelo je kompaktnije od uobičajenih Dreadnought gitara i zbog toga je mnogo ugodnije za svirku, što je specijalno bitno kod manje iskusnih početnika i gitarista koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 245,00 KM

Cijena: 299,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn APPRENTICE AG70CE
AG70CE je ozvučena akustična gitara (elektroakustična) Grand auditorium oblika idealna za početnike i hobi gitariste. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od Ovangkol drveta. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova, a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma. Grand auditorium oblik je perfektno izbalansiran da zadovoljava i svirku prstima i svirku trzalicom. Ozvučena varijanta opremljena je elektronikom koja omogućava direktno spajanje za sistem razglasa ili u instrumentalno pojačalo. Odlična gitara za početnike i gitarista koji se povremeno zabave uz društvo ili se sami zanimaju svirkom u kućnoj varijanti, ali i za manje zahtjevne akustične svirke pred publikom ili demo snimanje u kućnom studiju.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 345,00 KM

Cijena: 433,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn APPRENTICE G-MINI 5
G-Mini 5 BK je akustična gitara Travel / Mini oblika specijalno dizajnirana za putovanja. Gitaristi se često nađu u neprilici kada putuju na duže da se
odvajaju je od svoje ljubavi, gitare. Ali pogled da slobodan prostor u gepeku automobila ili prostor predviđen u autobusu, kombiju, jednostavno ne dozvoljava da nosite svoj instrument. Tu nastupa Washburn G-Mini 5 koja je dimenzijama idealna za nosanje gdje god da ste krenuli. Gornja ploča izrađena je od smreke, strane i leđe od mahagoni drveta. Na vrat koji je takođe od mahagonija postavljeno je 20 pragova, a polja obilježena tačkama. Kvalitetne livene mašinice boje hroma sa crnim dugmićima. Gitara je idealna i za dnevnu sobu, kao instrument koji je uvijek pri ruci kada imate ideju za kompoziciju ili samo želite da udarite par akorda i zabavite se.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: PROMO - Noviteti / NOVO U ARTISTU

Artist cijena: 265,00 KM

Cijena: 333,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn BELLA TONO NOVO S9
Bella Tono Novo S9 je instrument koji objedinjuje vizuelnu raskoš i odličan ton. Charcoal-burst boja visokog sjaja na gornjoj ploči od smreke perfektno je ukrojen sa šarom figuriranog oraha na leđima i stranama tijela. "Studio" oblik tijela daje maksimalni komfor u izvođenju dok održava ton utegnut u svim frekvencijama kao da se radi o instrumentu mnogo većeg volumena. Na Bella Tono Novo S9 sve je podređeno gitaristi, pa je i vrat ugodnog modernog "C" profila izgrađen od Okoume drveta, a raskošni izgled kombinacije drveta i boje je upotpunjen, crno bijelim ivicama spoja strana tijela i većim umecima na prstohvatu sa "lotus" umetkom na 12 polju.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare

Artist cijena: 345,00 KM

Cijena: 369,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn BELLA TONO VITE S9V
BELLA TONO VITE S9V je instrument koji objedinjuje vizuelnu raskoš i odličan ton. Charcoal-burst boja visokog sjaja na gornjoj ploči od smreke perfektno je ukrojen sa šarom figuriranog oraha na leđima i stranama tijela. "Studio" oblik tijela daje maksimalni komfor u izvođenju dok održava ton utegnut u svim frekvencijama kao da se radi o instrumentu mnogo većeg volumena. Na BELLA TONO VITE S9V sve je podređeno gitaristi, pa je i vrat ugodnog modernog "C" profila izgrađen od Okoume drveta sa prstohvatom od ebonovine. Raskošna kombinacija finiša drveta upotpunjen je i crno bijelim ivicama spoja strana tijela i egzotičnim Wood Vine umetkom koji se proteže preko cijelog prstohvata. Ova gitara ima Cutaway izrez na tijelu kako bi lako pristupili višim pragovima i ozvučena je Barcus Berry LX4 elektronikom za kvalitetan ton na razglasu.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 399,00 KM

Cijena: 466,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn COMFORT G10SE
Comfort serija specijalno obraća pažnju na ergonomske karakteristike instrumenta kako bi instrumentalisti maksimalno olakšali iskustvo u izvođenju. Comfort G10SE ima specijalni oslonac za ruku izrađen od oraha (Walnut). Ozvučena akustična gitara Grand auditorium oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje dinamičan ton, sa Pau Ferro pun i bogat kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Sonitone pretpojačalo ugrađeno bez bušenja gitare sa kontrolama u rezonantnom otvoru.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 888,00 KM

Cijena: 1.088,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn COMFORT G55CE KOA
Comfort serija specijalno obraća pažnju na ergonomske karakteristike instrumenta kako bi instrumentalisti maksimalno olakšali iskustvo u izvođenju. , Čim pogledate Comfort G55CE KOA, pored ekskluzivnog drveta, u centru pažnje nalazi se specijalni oslonac za ruku. Ozvučena akustična gitara Grand Auditorium oblika izrađena od egzotičnog tropskog KOA drveta koje je poznato po svom bogatom, punom i izbalansiranom tonu. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Fishman Presys+ 501T pretpojačalo sa proširenom kontrolom za super fino podešavanje u potrebama tonca ili ukusu instrumentaliste.

Super Akcija 1111.-


 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Cijena: 1.655,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Festival EA15
EA15ATB iz Festival serije daje vam odličan ton i vizuelnu dopadljivost po skromnoj cijeni. Mini Jumbo Cutaway tijelo ima predivnu Flame Maple top gornju ploču, a strane i leđa od Catalpa drveta. Ugodan vrat tankog profila od mahagonija sa 25,5“ skalom i fretboardom sa 20 pragova i Graphtech NuBone nultim pragom širine 43mm, mašinice livene hromirane. Barcus-Berry EQ4T elektronika koja brine za ton na razglasu raspolaže sa Bass/Mid/Treble, Notch/Presence i Volume kontrolama i ima ugrađen štimer. Tobacco Burst boja i finiš lakom visokog sjaja.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 555,00 KM

Cijena: 665,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn FESTIVAL EA20S-NUNO BETTENCOURT
Novi model urađen u saradnji sa višedecenijskim Washburn gitaristom Nuno Bettencourt-om koji je još od vremena prvih hitova benda Extreme prije postao i ostao u samom vrhu svjetskih gitarskih virtuoza. Ozvučena akustična gitara Thinline Auditorium oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od Pau Ferro, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton, sa Pau Ferro puniji i bogatiji kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Tijelo je nešto tanje kako bi instrument bio što ugodniji na bini. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 21 pragom. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne livene mašinice, ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Presys II 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 988,00 KM

Cijena: 1.199,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Harvest Series WD7SCE
Washburn zaista brine o svima koji žele dobar instrument. WD7 serija nudi šmek skupih gitara za razumne novce. Iznenadili smo se kada smo je tonski poredili sa skupljom braćom i sestrama.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 525,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Harvest Series WD7SCE NAT ozvučena akustična
Gitara iz Harvest serije washburn dreadnought gitara. 20 pragova na rosewood prstohvatu. Vrat je elegantan i i ugodan za svirku. Sitka smreka puna gornja ploča koja vremenom zrije i dobija na tonskom karakteru, mahagoni leđa, strane i vrat. Gitara je ozvučena EQ4T elektronikom og praga.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare
Cijena: 525,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE D10S
Akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora.

Super Akcija 444,-

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / RASPRODAJA
Cijena: 616,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE D10SCE
Ozvučena akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od mahagonija, a gornja ploča od pune Sitka smreke. D10 je jedan od najprodavanijih modela akustične gitare kod nas. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Presys II 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 595,00 KM

Cijena: 744,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE D20SCE
Ozvučena akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od Pau Ferro, a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton, sa Pau Ferro puniji i bogatiji kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Presys II 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 665,00 KM

Cijena: 799,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE D30SCE
Ozvučena akustična gitara dreadnought oblika izrađena od probranih komada drveta i to leđa i strane od figuriranog jasena (Quilt Ash), a gornja ploča od pune Sitka smreke. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje odličan glasan ton, sa Pau Ferro puniji i bogatiji kroz cijeli frekvencijski spektar, a koji će vremenom dok drvo sazrijeva biti sve bolji. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice boje zlata, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Presys II 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i ugrađenim hromatskim štimerom.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 776,00 KM

Cijena: 933,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn HERITAGE F11SCE
Ozvučena akustična gitara Folk oblika koja je perfektna za pjevače/kompozitore i sve one koje vole gitare manjeg tijela. Bez obzira na umanjeno tijelo, F11SCE ima izbalansiran ton kroz cijeli frekvencijski spektar, ali omogućava lakše rukovanje instrumentom na bini i dok komponujete. Leđa i strane su izrađene od mahagonija, a gornja ploča od pune crvene kedrovine. Kombinacija vrste drveta i konstrukcije daje pun i topao ton. Vrat je od mahagonija sa prstokvatom od Ovangkola sa 20 pragova. Kobilica je takođe od Ovangkola , Graphtech Nubone nulti prag i sedlo. Kvalitetne mašinice, „tortoise“ pickguard zaštita od trzalice i ukrašena rozeta oko rezonantnog otvora. Za kvalitetan ton na razglasu brine se Fishman Presys II 301T pretpojačalo sa volume, bass, treble, phase kontrolama i hromatski štimer.

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Elektro-akustične gitare

Artist cijena: 644,00 KM

Cijena: 799,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn Parallaxe PXM TR-20 TREVOR RABIN
PARALLAXE je nova generacija impresivnih modernih WASHBURN gitara sa korijenima u rock i metal muzici. Izuzetnog tona i vrhunske izrade, PARALLAXE čini instrument bez kompromisa, bez žrtvovanja kvaliteta zbog cijene. PXM TR-20 je specijalno iskrojen po nacrtu Trevora Rabina (najpoznatiji po grupi Yes). Prva impresija kada je uzmete u ruku je da je lagana, izrazito lagana. Full Access pristup visokim registrima na vratu kakav niste probali ni na jednoj drugoj gitari, prelijepi flame maple finiš sa dva Seymour Duncan SH1N / TB4 pikapa.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Električne gitare

Artist cijena: 1333,00 KM

Cijena: 1.966,00 KM
  Kliknite za više informacija     Washburn WD210SE ozvučena
Ljepotica dreadnought oblika bez cutaway izreza. Gornja ploča je od pune Sitka smreka, a tijelo i vrat su od mahagonija. Stilizovani logo, W umetak na glavi i ukrašeni pickguard. Rosewood prstohvat sa otmetnim blok umetcima daje vizuelni identitet custom gitara koje viđamo na muzičkim spotovima i kod velikih gitarskih zvijezda. Fishman F301T preamp je zadužen za kvalitetan ton. Skala 648mm sa širinom od 43mm na nultom pragu. 20 pragova, crna boja, sjaj finiš. Hromirane livene mašinice.

Super Akcija 555.-

 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Akustične gitare
Cijena: 845,00 KM
|||
 
 
  Washburn Guitars  
     
Washburn
     
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (179)

 
 

3. ElectroVoice (160)

 
 

4. Paiste (135)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Schecter (118)

 
 

7. Peavey (116)

 
 

8. Blackstar (97)

 
 

9. American DJ (94)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1269644)

 
 

2. Shure (979177)

 
 

3. Peavey (695118)

 
 

4. ElectroVoice (526879)

 
 

5. Washburn (506883)

 
 

6. Sonor (441547)

 
 

7. Bespeco (394663)

 
 

8. Dynacord (376586)

 
 

9. American DJ (361170)

 
 

10. Paiste (338639)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i
registrujte se za besplatno
slanje naših kataloga.
 
  RegistracijaRegistracija  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com