Artist Systems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Unesite naziv artikla koji tražite:
TražiTraži
 
   
 
Studio & Recording
Ozvučenje
Gitare i bass gitare
Klavijature
Bubnjevi
Ostali instrumenti
Radio, TV i "broadcast" oprema
DJ
Instalacije
Mikrofoni
Rasvjeta
RASPRODAJA I ARTIST PAKETI
HI-FI i Consumer Electronic
Muzički butik
PROMO - Noviteti
Gudački instrumenti
 
 
 
 
  Svi ARTIST artikli u ponudi Artist-a  
     
        Ukupno artikala: 42  
.
  Kliknite za više informacija     ARTIST Bergen def daire polukrug
Def polukružni, plastični. 20 zvončića, dvoredni.
 
Kategorija: Bubnjevi / Udaraljke
Cijena: 25,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST Bergen def tamburin bez kože
Drveni def bez kože veličine 10". Dvoredni, 18 zvončića.
 
Kategorija: Bubnjevi / Udaraljke
Cijena: 20,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 124 Peavey 6505 Plus + 430A gitarski kabinet
6505 Plus je lampaško pojačalo koje je postalo ikona heavy muzike odmah sa prvim pojavljivanjem 90ih godina. Njegov prepoznatljivi utegnuti drive ton postao je izbor najvećih svjetskih gitarskih metal imena na bini, i pogotovo u studiju. 120W u 4, 8 ili 16 Oma, preamp sa 6 x 12AX7 lampi, power amp sa 4 x 6L6GC lampama, 2 kanala Rhythm/Lead, crunch i bright prekidač na Rhythm kanalu, power amp (post gain) kontrola na oba kanala. Uz pojačalo isporučuje se footswitch. 6505+ je pojačalo koje isporučuje svjetsku klasu žestokog gitarskog tona, provjereno i odobreno globalno. Sa ovom grdosijom više nema priče o tonu, preostaje samo ručni rad tj da dogovorite svirku. U paket dodali smo Peavey 430A (kosi) Made in USA kabinet sa četiti 12" Stephens™ Tru-Sonic™ V30 zvučnika. NEPONOVLJIVA UŠTEDA!
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarske glave

Artist cijena: 2777,00 KM

Cijena: 3.555,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 138 Turbosound 1 x iP12B + 2 x iP82
Aktivni 600W subwoofer sa pojačalima za satelite 2x200W u 4Ohm. Sateliti RMS kontinuirane snaga 150W (maskimum 600W). 8“ bass zvučnik sa 1“ visokotoncem. , 4Ohm. U pojačalo na subu ugrađen napredni KLARK TEKNIK DSP procesorom za podešavanje tipa i pozicije zvučnika i 3-kanalnim digitalnim mikserom. Jednostavna kontrola sa rotirajućim dugmićem i LCD displejem. Daljinska kontrola preko iPhone/iPad i bluetooth bežično puštanje muzike. 35 mm šolja za stalak za satelite. Izgrađena od breze sa mat crnim premazom za zaštitu i dugotrajnu upotrebu.
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1444,00 KM

Cijena: 2.025,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 143 Dynacord 2 x PSD215 + 2 x TS200 + K&M stalci
Artistovi premium razglasni paketi opreme sa izloga sa nevjerovatnom uštedom. Dynacord TS200 satelit je ekstremno lagana zvučna kutija punog frekvencijskog opsega sa dva 6" drivera i 1" visokotoncem; aluminijumsko kućište; velike snage 300W (RMS); 8 Ω; Crni. Made in Germany. PSD 215 je aktivni subwoofer visokih performansi dizajniran da pojednostavi formiranje aktivnih sistema. On koristi integrisano 2-kanalno digitalno pojačalo snage sa unutrašnjim 24-bitnim DSP procesorom za optimalni kvalitet zvuka i sa zaštititom subwoofer-a i cijelog sistema koji koristite sa njim. U paketu su dva K&M sub-sat šipka stalka.
 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 9999,00 KM

Cijena: 15.650,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 144 Dynacord 2 x PSD218 + 2 x TS400 + K&M stalci
Artistovi premium razglasni paketi opreme sa izloga sa nevjerovatnom uštedom. Dynacord TS400 satelit je ekstremno lagana zvučna kutija punog frekvencijskog opsega sa 4 x 6,5" drivera i 1 "DHT3 driver visokotoncem; aluminijumsko kućište; velike snage 600W (RMS); 4 Ω; 131 dB SPL max
74 - 20,000 Hz, crna boja. Made in Germany. PSD 218 je aktivni subwoofer visokih performansi dizajniran da pojednostavi formiranje aktivnih sistema. On koristi integrisano 2-kanalno digitalno pojačalo snage sa unutrašnjim 24-bitnim DSP procesorom za optimalni kvalitet zvuka i sa zaštititom subwoofer-a i cijelog sistema koji koristite sa njim. 130 dB Max, snaga 2x 1000 W RMS Class-D pojačalo, dimenzije 759 x 575 x 694 mm, masa 45.2 kg.
 
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 12922,00 KM

Cijena: 19.111,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 146 Paiste PST 8 Reflection 12 cajon HiHat + 16 Cajon crash
Artistov paket činela za upotrebu sa cajon perkusionistima. 12" hi hat namjenjan za sviranje sa Cajon perkusijama, gornja tanka, donja srednje debela, srednje glasna, suv, definisan i staklast ton palice, prilično živahnog intenziteta, kratki sustain, utegnut ton pedalom. Generalni karakter tona je jedar i svijetao, čista u miksu. topao i mek ton. Crash činela iz PST 8 serije namjenjena za svirku sa Cajon perkusijama. Ultra tanka, niske do srednje glasnoće, brzog napada, srednje živog intenziteta, kratkog sustaina, zvuk zvona integrisan u crash zvuk. Zvuk je generalno svijetao, ali topao i mek. Čista u miksu. Svira se rukama, tankim palicama, metlicama ili filcanim palicama za perkusije.
 
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Crash
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Hi-Hat
Kategorija: Bubnjevi / Činele / Setovi i Paketi
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 333,00 KM

Cijena: 410,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 164 HK Audio LUCAS NANO 605 FX stereo system
LUCAS NANO je jedini pravi stereo PA koji se može nositi u jednoj ruci. Sa svojih pet ulaza, Bluetooth Audio Streaming i ugrađenim reverb efektima, 605 FX je pravi višenamjenski stereo sistem, bez obzira radi li se o PA sistemu za vašu publiku do 120 ljudi, stereo PA za zabave, elegantno mono rješenje za kantautore, kod kuće za sportske projekcije uživo ili karaoke večeri ili sistem za teretane i fitnes. LUCAS NANO 605 FX se sastoji od aktivnog subwoofera i dva satelita koji se mogu smjestiti u transportni odjeljak na subwooferu. U ovom Artistovom paketu dobijate i König & Meyer Stereo stand add-on aluminijumske stalke za zvučnike sadrži, 2 zvučnička kabla dužine po 7 m sa Neutrik speacon konektorima i torbu za transport i čuvanje.
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 2111,00 KM

Cijena: 2.610,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 171 LUCAS NANO 602 + S-Connect šipka
Aktivni PA 2.1 sistem za 80 do 120 ljudi, jedan stereo ulaz (XLR i džek konektori) na koji se jednostavno spaja bilo koji mikser, klavijatura, DJ kontroler i bilo koji drugi uređaj za muziku. Snage 460 W i 130 dB max SPL, sastoji se od jednog 10” subwoofer i dva dvosistemska satelita sa 4.5″ wooferima i 1″ visokotoncem. U paketu dobijate specijalnu stalak HK Audio S-Connect pole šipku za montažu kutija na subwoofer bez kablova, već konekcijama koje su direktno ugrađene na subwoofer, šipku i satelite. Klik, klik, gotovo. Visina podesiva od 83 - 137 cm. Tu je i torba za šipku.
 
Kategorija: Instalacije / Zvučnici / Zvučne kutije
Kategorija: Ozvučenje / Razglasni kompleti
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1844,00 KM

Cijena: 2.085,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 173 Behringer C1U USB mikrofon + stoni stalak
Najjednostavniji mogući način da počnete sa snimanjem glasa na računar, direktno, bez dodatnih zvučnih karti. Behringer C1U je studijski kondenzatorski mikrofon velike membrane sa ugrađenim USB interfejsom, tako da sve šta trebate je samo računar na koji ćete direknto na USB port spojiti mikrofon. Idealan mikrofon za nasnimavanje glasa na reklame, reportaže, čak i snimanje vokala na muzičke matrice u verzijama kućnog demo studija. U paketu dobijate i trponožac stoni stalak Athletic MS3, kao u USB kabl i univerzalni prstenasti držač mikrofona koji se može postaviti na bilo koji drugi stalak. U paketu dobijate i softverski paket (Podfier, Juice, PodNova Golden Ear i Audiacity) za rad odmah po otpakivanju mikofona.
 
Kategorija: Studio & Recording / Zvučne i procesorske kartice / USB
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 99,00 KM

Cijena: 185,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 174 Zoom H5 snimač + APH-5 dodatna oprema
Zoom H5 Handy Recorder vam nudi četiri trake za snimanja i omogućava vam da kreirate profesionalne 24-bitne / 96kHz snimke bilo gdje i bilo kad. Dolazi standardno sa XYH-5 XY mikrofonskom kapsulom, koju možete zamijeniti za drugim mikrofonima i ulaznim modulima, kako bi se prilagodili bilo kojoj situaciji snimanja. Dva kombo ulaza, kompletna sa izvrsnim predojačanjem za mikrofon i atenuacijom od -20dB, omogućavaju vam da povežete bilo šta, od kondenzatorskih mikrofona pa do nekih linijskih izvora zvuka. Šlag na tortu je integrisani procesor za obradu ogromne mogućnosti kod snimanja i činjenica da pored handy snimača imate i USB audio interfejs. U paketu sa APH-5 dodatnom opremom koja sadrži adaptrer za napajanje AD17, zaštitu od vjetra WSU-1, daljisnki žičani upravljač RCH-5.
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Uređaji za reprodukciju i snimanje / HD rekorderi
Kategorija: Studio & Recording / Digitalni HD rekorderi (samostalni)
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 575,00 KM

Cijena: 656,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 183 Blackstar JJN 20R MKII glava + JJN kabinet
Blackstar su u saradnji sa Jared James Nichols stvorili originalno signature lampaško pojačalo upravo po njegovim željama - JJN-20RH MkII, 20W dvokanalno lampaško pojačalo i odgovarajući JJN-212VOC MkII vertikalni kabinet. I tonski i vizuelno JJN-20RH je dovedeno do vrhunca. U srcu pojačala su EL84 lampe, a ECC83 u dvokanalnom preampu sa dva dodatna „voice“ tona koji su promjenjivi pedalom. Tu su već i standardi za Blackstar super korisna ISF kontrola, klasični EQ, atenuator snage na 2 W, USB audio out, XLR D.I. Out za svirke, novi reverb, footswich u paketu sa glavom.
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarske glave
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1988,00 KM

Cijena: 2.580,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 184 Hughes Kettner Blackspirit 200 + kontroler
Tajna iza BlackSpirit 200 je potpuno nova tehnologija razvijena specijalno za produkciju tona pomoću veoma moćnog zvučnog generatora. Kompleksni dinamički procesi klasičnog lampaškog strujnog kola su reprodukovani i optimizovani sa novim analognim sklopovima. Iz svega ovoga dolazi potpuno jedinstven osjećaj u svirci sa BlackSpirit 200 kao i visoki kvalitet tona koji parira najegzotičnijim pojačalima na tržištu. 200W snage sa limiterima na 20W ili 2W, 4 kanala Clean, Crunch, Lead, Ultra, integrisan RedBox AE+ sa 8 emulacija zvučnika.. u paketu sa FSM 432 MKIII MIDI footswitch kontrolerom koji ottključava kompletnu moć ugrađenih kanala, efekata... Gitarski "rig" iz snova!
 
Kategorija: Gitare i bass gitare / Pojačala i kabineti / Gitarske glave
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1777,00 KM

Cijena: 2.268,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 186 Zoom H1n + APH1n oprema
H1n je ručni snimač izrazito jednostavan za rukovanje. Napaja se sa dvije AAA baterije (dovoljno za do 10 sati snimanja) i zbog svoje veličine i povoljne cijene izuzetno je praktičan za brzo terensko snimanje, intervjue ili za kvalitetni stereo audio zapis bilo koje vrste. Dve kapsule mikrofona su raspoređene u X/Y konfiguraciji. Snimanje u wav/mp3 formatu zvuka, 24bit/96kHz linearni PCM, A/D i D/A konverzija, snimanje na Micro SD i Micro SDHC kartice do 32 GB. Osim već navedenih karakteristika ovaj snimač takođe ima funkciju direktnog prebacivanja snimljenog materijala direktno na računar preko USB kabla. Uz H1n u paketu dolazi i micro SD kartica od 2 GB i kvalitetan Konig & Meyer stoni stalak. U paketu se nalaze i: spužva protiv vjetra, tronožac stoni stalak, adapter za mikrofonski stalak (ručka), tvrda futrola za čuvanje, USB adapter za napajanje i USB kabl.
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Uređaji za reprodukciju i snimanje / HD rekorderi
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Terenska oprema / Uređaji za snimanje
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 254,00 KM

Cijena: 309,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 187 Zoom H2n + APH2n oprema
Nova generacija portabl snimača. H2n je Zoomov najinovativniji snimač. Za film i javno emitovanje, za žurnalizam, podcasting, muzičke izvedbe, komponovanje ili snimanje proba, H2n daje nevjerovatnan kvalitet tona. Dosta profi opcija upakovanih u mali snimač koji staje u džep. U paketu dolazi i: žičani daljinski upravljač, produžni kabl za upravljač, "windshield" spužva za rad napolju, USB AC napajanje, USB kabl, podesiv stalak "tronožac", čvsrta futrola za čuvanje, adapter za mikrofonski stalak (ručka).
 
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Uređaji za reprodukciju i snimanje / HD rekorderi
Kategorija: Radio, TV i "broadcast" oprema / Terenska oprema / Uređaji za snimanje
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 354,00 KM

Cijena: 433,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 189 Shure KSM9 QLXD daljinac + Shure Premium kofer
QLXD2/KSM9 Ručni mikrofon KSM9 u bežičnom sistemu. KSM9 je premium vokalni mikrofon koji glas kupi sa najvećom finoćom, bogat detaljima, nepromjenjene artikulacije, jednom riječju tačne vokalne reprodukcije za žive nastupe. Shure KSM 9 predstavlja apsolutno superioran vokalni mikrofon za profesionalce. Sistem se sastoji od: KSM9 sa QLXD2 predajnikom, QLXD4 prijemnikom, držačem mikrofona (pecaljka), napajanjem, 2 AA baterije, dve antene, 2 BNC kabla, torba za nošenje, set za ugradnju u rack, a mi smo dodali i Premium SHURE WA610 originalni kofer kao poklon!
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Bežični
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 2877,00 KM

Cijena: 3.260,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 190 EV EKX-15P + POKLON NAVLAKA
EKX je najnovija serija portabl zvučnih Electro-Voice kutija u kojoj su iskombinovani dosadašnja EV iskustva za tonski kvalitet i pouzdanost sa najmodernijom tehnologijom. Kutija raspolaže sa QuickSmart DSP koji sadrži najbolji EV digitalni audio procesing sa jednostavnom navigacijom uz pomoć LCD displeja i jednog roto dugmića. EKX je pogodan je za pokrivanje svih scenarija kao što su svirke bendova, DJ-eva, klubske instalacije, razne priredbe i okupljanja koja zahtjevaju kvalitetan i upečatljiv ton. EKX-15P ima 15" woofer, DH-1M 1" titanium visokotonac, Class D pojačalo 1500 W koje je u stanju da isporučuje 134dB max SPL. Frekvencijski opseg (-10 DB) 48 Hz - 20 kHz. Masa 24kg.
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1655,00 KM

Cijena: 1.866,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 192 Rode M5 MP upareni + stereo bar SB20 držač
U ovom Artist paketu dobijate dva fabrički uparena M5 kondenzatorska mikrofona i Stereo Bar SB20 držač za dva mikrofona. Mikrofoni su idealni za upotrebu kod ozvučavanja i snimanja instrumenata, horova i orkestara na bini ili u studiju. U ovoj konfiguraciji sa mogućnošću postavljanja u stereo XY konfiguraciji, ovaj set idealan je za ozvučavanje grupe od 2, 3, 4 instrumenata ili vokala. Frekvencijski opseg 20 Hz do 20 kHz, maks. SPL 140 dB, impedansa 200 oma, kondenzatorska kapsula, potrebno phantom napajanje 24-48V, dimenzija jednog mikrofona ø: 20 mm x dužina 100 mm, masa 80 g.
 
Kategorija: Mikrofoni / Po konstrukciji / Kondenzatorski - mala membrana
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Studio
Kategorija: Mikrofoni / Po namjeni / Stage
Kategorija: Ozvučenje / Mikrofoni / Kondenzatorski mikrofoni
Kategorija: Studio & Recording / Mikrofoni / Kondenzatorski

Artist cijena: 343,00 KM

Cijena: 428,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 197 Turbosound iQ18B + TS-PC18B-1 navlaka
Artist paket aktivni bas sa originalnom premium zaštitnom navlakom. IQ18B je 18" aktivni subvufer sa maks. snagom 3000W dizajniran da frekventno proširi sistem satelita u postavkama prenosivih razglasa za svirke uživo ili kod fiksnih instalacija. IQ18B opremljen je KLARK TEKNIK tehnologijom digitalnog procesinga zvuka i ULTRANET umrežavanjem. Masivan 18“ bas zvučnik sa duplim vješanjem i 4“ namotajem isporučuje brz odziv tranzijenata praktično bez izobličenja. Kutija je od breze sa crnim polu-mat finišom protiv habanja, opremljena robusnom čeličnom plastificiranom grill mrežom. 35mm šolja za montaži stalka sun-satelit, čelični ojačani uglovi sa velikim gumenim točkovima. Noutrik powerCON konektori. Masa 40kg. Višeslojna, postavljena čvrsta torba zaštiti će kutiju od prašine, prljavštine, vode, i manjih oštećenja prilikom transporta na svirku.
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1679,00 KM

Cijena: 2.099,00 KM
  Kliknite za više informacija     ARTIST paket br. 198 Turbosound iQ15B + TS-PC15B-1 navlaka
Artist paket aktivni bas sa originalnom premium zaštitnom navlakom. IQ15B je 15" aktivni subvufer sa maks. snagom pojačala 3000W dizajniran da frekventno proširi sistem satelita u postavkama prenosivih razglasa za svirke uživo ili kod fiksnih instalacija. IQ15B opremljen je KLARK TEKNIK tehnologijom digitalnog procesinga zvuka i ULTRANET umrežavanjem. 15“ bas zvučnik sa duplim vješanjem i 4“ namotajem isporučuje brz odziv tranzijenata praktično bez izobličenja. Kutija je od brezine šperploče sa crnim polu-mat finišom protiv habanja, opremljena robusnom čeličnom plastificiranom grill mrežom. 35mm šolja za montažu stalka sub-satelit, čelični ojačani uglovi sa velikim gumenim točkovima. Neutrik powerCON konektori. Masa 30,5kg. Višeslojna, postavljena čvrsta torba zaštiti će kutiju od prašine, prljavštine, vode, i manjih oštećenja prilikom transporta na svirku.
 
Kategorija: Ozvučenje / Zvučne kutije / Zvučne kutije - aktivne
Kategorija: RASPRODAJA I ARTIST PAKETI / ARTIST PAKETI

Artist cijena: 1449,00 KM

Cijena: 1.770,00 KM
||||
 
 
  Artist d.o.o.  
     
ARTIST
     
   
 
Po broju artikala:
 
 

1. Shure (207)

 
 

2. Behringer (183)

 
 

3. ElectroVoice (162)

 
 

4. Paiste (136)

 
 

5. Bespeco (125)

 
 

6. Peavey (115)

 
 

7. Schecter (106)

 
 

8. Blackstar (95)

 
 

9. American DJ (95)

 
 

10. Klotz (85)

 
     
 
Po broju poseta:
 
 

1. Behringer (1251939)

 
 

2. Shure (959461)

 
 

3. Peavey (686977)

 
 

4. ElectroVoice (513682)

 
 

5. Washburn (505185)

 
 

6. Sonor (438000)

 
 

7. Bespeco (385012)

 
 

8. Dynacord (370859)

 
 

9. American DJ (353901)

 
 

10. Paiste (331651)

 
 
  Svi proizvođačiSvi proizvođači  
   
 
Prijavite se na našu
mailing listu. Budite
obavešteni o najnovijim
artiklima, specijalnim
ponudama i sniženjima!
PrijaviPrijavi
 
   
  Ostavite svoje podatke i
registrujte se za besplatno
slanje naših kataloga.
 
  RegistracijaRegistracija  
   
  Za sva pitanja i dodatne
informacije kontaktirajte
nas mailom ili pozovite
051/370-627
 
  KontaktKontakt  
 
   
 
User ID:
Password:
 
         
www.musicexports.com
 
Artist Systems - Profesionalna audio oprema i muzicki instrumenti
                 
     
absolut1.com