Artist d.o.o. - Muzički Instrumenti, razglasi, studijska oprema...

Pozovite nas

051 370 627
033 206 298

Allen & Heath dLive V2.0 Firmware ažuriranje

20.06.2024. | Artist ponuda

 

Allen & Heath su izdali novi dLive firmware-a V2.0 i novu RackUltraFX karticu, donoseći nam novu generaciju procesinga signala sa obimnim workflow poboljšanjima na uglednoj dLive platformi za miksanje.

 

“dLive V2.0 uvodi novu eru integrisanih kreativnih efekata i naprednih workflow funkcija, redefinišući potpuno šta je moguće uraditi unutar miksete” rekao je Jack Hughes, voditelj marketinga u Allen & Heath. “Nakon četiri godine u izradi, ovo uzbudljivo ažuriranje pruža audio inženjerima alate za nadogradnju njihovog workflow-a i poboljšana iskustva tokom miksanja zvuka uživo u bilo kojoj situaciji.”

 

Cue List – potpuno novi Cue List Management

dLive V2.0 isporučuje poboljšani Cue List system, pojednostavljujući kreiranje cue liste sa manualnim i audo numerisanjem sa custom MIDI opozivom koji je dizajniran za dinamične performanse, ptpuno automatizovanje predstave i pozorišnu upotrebu.

 

 

Actions – pokrenite višestruke funkcije sa jednim SoftKey

Nova moćna Actions funkcija čini kompleksne automatizacije jednostavnim, omogućavajući fukcije kroz višestruke kanale, kao što je dodjeljivanje rutiranja signala i nivoe, ABCD ulaze, procesing i insert in/outs, sve to moguće pokrenutti jednim SoftKey dugmićem.

 

 

Channel Library – miksevi su se pridružili biblioteci kanala

Channel Library je proširena kako bi uključila i Mix contributions, što znači da kanali sada mogu biti pohranjeni sa svim send-ovima, procesingom i name/colour podacima unutra.

 

 

RackUltra FX kartica – duet FPGA i ARM procesinga

Nova RackUltra FX kartica, kao standard na svim novim MixRack-ovima, dodaje 8 RackUltra FX mašina računajući i stereo send i return kanale, plus PEQ i dinamički procesing za svaki dLive sistem bez konzumacije bilo kojeg inputa, bus sabirnice ili FX slota.

 

 


Saznajte više o dLive V2.0 Firmware ažuriranju na ovom linku!


 

dLive 128 kanala/ 64 Bus digitalni mikseri –  saznaj više.

 

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu