Artist d.o.o. - Muzički Instrumenti, razglasi, studijska oprema...

Pozovite nas

051 370 627

Austrian Audio Hi-X65 nagrađene na “TEC Award” 2022.

by | 25.06.2022. | Artist ponuda, Vijesti

NAMM 2022, Anaheim, Kalifornija – Austrian Audio je ponosni dobitnik ovogodišnje TEC nagrade za “Izvanredna tehnička dostignuća” u kategoriji “Tehnologija slušalica”.

Martin Seidl, izvršni direktor Austrian Audio prihvatio je nagradu za već dugo hvaljene Hi-X65 profesionalne slušalice otvorenog dizajna “preko uha”. „Veoma sam dirnut“, rekao je Seidl. “Bili smo nominovani i prije, i zapravo postali finalisti, ali ovo je prvi put da smo osvojili ovu prestižnu nagradu. Za mladu kompaniju kao što je Austrian Audio, ovo mnogo znači.”

Hi-X65 su dizajnirane kao profesionalne slušalice za monitoring i miksa i mastering. Njihov otvoreni dizajn “preko ušiju” i fantastični drajver osiguravaju apsolutno transparentan zvuk. Inžinjeri zvuka cijene precizan bas odziv i otvoren, precizan zvuk visoke rezolucije koji olakšava otkrivanje grešaka, a miksanje i mastering sa Hi-X65 predstavlja zadovoljstvo.

Isti kvaliteti koji čine Hi-X65 odličnim za profesionalnu audio produkciju takođe ih čine izvanrednim slušalicama za audiofile koji uživaju da čuju svaku nijansu svoje omiljene muzike dok istovremeno uživaju u izuzetnoj udobnosti nošenja na glavi.

37. godišnja TEC Awards održana je na NAMM Show u noći 4. juna, odajući počast dostignućima u tehnologiji, proizvodima i njihovoj upotrebi u stvaranju muzike.


Artist prodavnica

Share This
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu