Artist d.o.o. - Muzički Instrumenti, razglasi, studijska oprema...

Pozovite nas

051 370 627
033 206 298

Synth Day – 23. maj Međunarodni dan sintisajzera 2024

22.05.2024. | Artist ponuda

 

Sintisajzeri su ključni u modernoj muzici današnjice, jer obezbjeđuju neograničene kreativne mogućnosti i stvaranje jedinstvenih zvučnih pejzaža koji definišu savremenu muziku.

 

Međunarodni dan sintisajzera, koji se od 2017. obilježava 23. maja, predstavlja priliku za ljubitelje elektronske muzike širom svijeta da slave ovaj fantastični instrument i njegov ogromni uticaj na muzičku industriju. Osmu godinu za redom, entuzijasti, muzičari i producenti okupljaju se širom svijeta kako bi odali počast sintisajzerima i proslavili njihovu raznolikost, kreativnost i evoluciju.

 

Moog Subsequent 37 analog synth

Moog Subsequent 37 analogni synthesizer


Veći je, mesnatiji i lakši za upravljanje. Moog su oduvijek bili lideri za sintisajzere, a Subsequent 37 je specijalno poseban model

 

Robert Moog – pionir elektronske muzike i glavni rođendanac

Glavni slavljenik od kojeg je sve počelo je američki inženjer Robert Moog koji je šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog vijeka dizajnirao najuticajnije modele u istoriji sintisajzera, poput MiniMoog. Robert Moog je zaslužan što je stvaranje muzike postalo dostupno neuporedivo većem broju muzičara.
Prva Synth Day proslava se desila 2017. godine, poznata kao ‘Synth City’, obilježavajući Robert Moog-ov rođendan. Zahvaljujući njemu sintisajzeri su prevazišli ograničenja u načinu na koji ljudi komponuju i slušaju muziku.

 

Robert Moog

Robert Moog, osnivač Moog Music Inc.

 

Kraetivnost, inovacije, umjetnost

Međunarodni dan sintisajzera nije samo prilika za slavlje već i podsticaj za istraživanje, učenje i razmjenu ideja. Sintisajzeri nisu samo muzički instrumenti, već i izvori kreativnosti, inovacije i umjetnosti. Ova proslava ističe važnost sintisajzera kao ključnog elementa moderne muzičke kulture i podseća nas na njihovu neiscrpnu sposobnost da nas inspirišu i oduševe svojim  moćnim zvukom.

 

Moog One® je nenadmašan Moog synthesizer

Moog One® je nenadmašan Moog synthesizer


Nenadmašan Moog Synth iz snova! Kao prvi polifoni Moog sintisajzer u više od tri decenije, Moog One predvodi novu eru analogne sinteze zvuka. Ručno je izgrađen u fabrici Moog u Ashevilleu, Sjeverna Karolina, USA.

 

Pregledajte Moog modele na Artist webshop prodavnici

 

Moog Subsequent 37 analog synth

Moog Subsequent 37 analog synth

Moog Matriarch analogni synthesizer

Moog Matriarch analogni synthesizer

 


 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu