Artist d.o.o. - Muzički Instrumenti, razglasi, studijska oprema...

Pozovite nas

051 370 627
033 206 298

USLOVI KUPOVINE I ISPORUKE

Dobro došli na https://artist.ba online prodavnicu Artist d.o.o. 
Kompanija Artist d.o.o. nalazi se na adresi Ivana Gorana Kovačića 203a, 78000 Banja Luka. Artist d.o.o. PDV je obveznik.
Sve cijene na online prodavnici su izražene u konvertibilnim markama (BAM) i sadrže PDV.

OPŠTE ODREDBE USLOVA PRODAJE

Predmet opštih uslova

Opšti uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija robe ponuđene na  https://artist.ba u daljnem tekstu (online prodavnica).
Korisnicima (potrošačima) se preporučuje da se prije kupovine upoznaju sa ovim Uslovima i da ih redovno provjeravaju, kako bi uvijek bili upoznati sa svim svojim pravima i obavezama.

Subjekti opštih uslova

Prodavac robe koja se naručuje i plaća je ARTIST d.o.o., Ivana Gorana Kovačića 203a, 78000 Banja Luka, u daljem tekstu („Prodavac “).

Kupac robe je posjetilac online prodavnice koji odabere barem jedan proizvod, klikne na dugme „Dodaj u korpu“, pošalje narudžbu, pa artikl plati  – gotovinom prilikom dostave ili avansno na žiro račun, u daljem tekstu (“kupac”)

Cijena i proizvod

Artikal naručen putem online prodavnice se plaća po cijeni koja je iskazana  u momentu kupovine artikla. Cijene na Internet stranici iskazane su sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV-om). Iskazane cijene su u konvertibilnim markama (BAM). Ukoliko u momentu otpreme artikla dođe dopromjene cijene, kupcu će se obračunati cijena koja je bila naznačena u momentu naručivanja. Cijene se mogu mijenjati bez prethodnog obavještenja. S obzirom da se kupovina preko online prodavnice odvija preko elektronske platforme, moguće je da uslijed softverske greške na online prodavnici prodajna cijena konkretnog artikla u vrijeme zaključivanja ugovora bude pogrešno iskazana (očigledno veća ili manja), Prodavac će o navedenom obavijestiti Kupca, uz obrazloženje o razlogu greške i ponuditi mu raskid ugovora, osim ako kupac ne pristane na doplatu do ispravne cijene.

Cijene na online prodavnici važe samo za kupovinu na Online prodavnici i mogu se razlikovati od cijene u maloprodajnim objektima.

Izjava o eventualnim greškama

Svi artikli prikazani na ovoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Sve slike i tekstovi su postavljeni u najboljoj namjeri da bismo kupcu ponudili što više informacija sa ciljem da kupovina bude što ugodnija. Za svaku pogrešnu sliku, navod u tekstu, cijenu ili trenutno stanje zalihe artikla, ne snosimo odgovornost. Trudimo se da sve eventualne greške ispravimo u što kraćem roku kako bi Vaša kupovina bila ugodnija za Vas i za nas. U slučaju da artikl koji ste kupili ne odgovara u nekom od navedenih uslova, Artist Vam omogućava mogućnost povrata robe, te potpunu isplatu uplaćenog iznosa. Ako bude bilo nejasnoća prilikom pakovanja i isporuke artikla prema Vama, Artist će Vas kontaktirati putem telefona koji ste obavezno upisali a ako se ne budete javljali, onda ćemo Vam poslati e-mail. Artikl neće biti moguće isporučiti sve dok ne stupimo u kontakt sa Vama.

Isporuka naručenog artikla

Isporuka artikla naručenog putem Artist Online prodavnice se vrši isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Naručeni proizvodi putem  Online prodavnice će Vam biti isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 2-5 (dva-pet) radnih dana od momenta potvrde dostupnosti artikla.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu