Uprkos pandemiji, proizvode šaljemo kao i obično

Pozovite nas

051 370 627

USLOVI KUPOVINE I ISPORUKE

Dobro došli na Artist d.o.o.Online prodavnicu stanicu www.artist.ba

Kompanija Artist d.o.o., nalazi se na adresi Ivana Gorana Kovačića 203a, 78000 Banja Luka, PDV je obveznik.

Sve cijene na Online prodavnici su izražene u konvertibilnim markama (BAM) i sadrže PDV.

OPŠTE ODREDBE USLOVA PRODAJE

Predmet opštih uslova

Optši uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija robe ponuđene na Internet starnici https://www.artist.ba u daljem tekstu (Online prodavnica).

Korisnicima (potrošačima) se preporučuje da se prije kupovine upoznaju sa ovim Uslovima i da ih redovno provjeravaju, kako bi uvijek bili upoznati sa svim svojim pravima i obavezama.

Subjekti opštih uslova

Prodavac robe koja se naručuje i plaća je ARTIST d.o.o., Ivana Gorana Kovačića 203a, 78000 Banja Luka, u daljem tekstu („Prodavac “).

Kupac robe je posjetilac Online prodavnice koji odabere barem jedan proizvod , klikne na dugme „Dodaj u korpu“, pošalje narudžbu, pa artikl plati  – gotovinom prilikom dostave ili avansno na žiro račun, u daljem tekstu (“Kupac”)

Cijena i proizvod

Artikal naručen putem Online prodavnice se plaća po cijeni koja je iskazana  u momentu kupovine artikla. Cijene na Internet stranici iskazane su sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost (PDV-om). Iskazane cijene su u konvertibilnim markama (BAM). Ukoliko u momentu otpreme artikla dođe do razlike u cijeni, kupcu će se obračunati cijena koja je važila u momentu naručivanja. Cijene se mogu mijenjati bez prethodnog obavještenja. S obzirom da se kupovina preko Online prodavnice odvija preko elektronske platforme, moguće je da usljed softverske greške na Online prodavnici, prodajna cijena konkretnog artikla u vrijeme zaključivanja ugovora bude pogrešno iskazana (očigledno veća ili manja), Prodavac će o navedenom obavijestiti Kupca, uz obrazloženje o razlogu greške i ponuditi mu raskid ugovora, osim ako kupac ne pristane na doplatu do ispravne cijene.

Cijene na Online prodavnici važe samo za kupovinu na Online prodavnici i mogu se razlikovati od cijene u maloprodajnim objektima.

Izjava o eventualnim pogreškama

Svi artikli prikazani na ovoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Sve slike i tekstovi su postavljeni u najboljoj namjeri da bismo kupcu ponudili što više informacija sa ciljem da kupovina bude što ugodnija. Za svaku pogrešnu sliku, navod u tekstu, cijenu ili trenutno stanje zalihe artikla, ne snosimo odgovornost. Trudimo se da sve eventualne greške ispravimo u što kraćem roku kako bi Vaša kupovina bila ugodnija za Vas i za nas. U slučaju da artikl koji ste kupili ne odgovara u nekom od navdenih uslova, Artist Vam omogućava mogućnost povrata robe, te potpunu isplatu uplaćenog iznosa. Ako bude bilo nekih nejasnoća prilikom pakovanja i isporuke artikla prema Vama, Artist će Vas kontaktirati putem telefona koji ste obavezno upisali a ako se ne budete javljali, onda ćemo Vam poslati e-mail. Artikl neće biti moguće isporučiti sve dok ne stupimo u kontakt sa Vama.

Isporuka naručenog artikla

Isporuka artikla naručenog putem Artist Online prodavnice se vrši isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Naručeni proizvodi putem  Online prodavnice će Vam biti isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 2-5 (dva-pet) radnih dana od momenta potvrde dostupnosti artikla.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu