fbpx
Artist d.o.o. - Muzički Instrumenti, razglasi, studijska oprema...

Pozovite nas

051 370 627
033 206 298

ARCHITECT softver je fantastičan dodatak uz Blackstar ID:Core pojačala

 

Architect omogućava detaljno modeliranje tona pomoću PC i Mac računara

Blackstar prave sjajna pojačala. Tokom 16 godina postojanja su nam dali lampaške serije poput Artisan, Series One, HT Venue, St. James, ali i fantastične digitalne serije popot ID:Core i Silverline. Kao jedna od glavnih Blackstar inovacija je trenutak kada su počeli ugrađivati USB audio interfejs kao dodatnu opciju na mnogim modelima pojačala.
U današnje vrijeme kada je digitalni procesing i modeling zvuka postao neizostavan dio industrije, ta je opcija momentalno postala veoma važna osobina koja je Blackstar izdvojila iz mase konkurencije i mnoge magazine napunila odličnim recenzijama i čistim peticama. ARCHITECT softver je kontrolna jedinica koja uz USB ugrađeni interfejs daje opširnu tonsku kontrolu nad pojačalima.

 

 

Duboka kontrola zvuka ID:CORE V3 serije pojačala do najsitnijih detalja

 

Preamp, EQ, Resonance i Presence, Super Wide Stereo efekti, simulacije kabineta i USB interfejs za snimanje

Jedan od najvažnijih trenutaka u razvoju Blackstar modelinga je pojavljivanje ARCITECT softvera koji su Blackstar specijalno razvili da radi sa njihovim pojačalima.

Architect software je kontrolni interfejs za podešavanje mnogih naprednih opcija koje su ugrađene u pojačala, a koje nisu dostupne na fizičkim kontrolama na pojačalima. Uređivanje boja u presete i organizovanje zbirki preseta, detaljno podešavanje Super Wide Stereo efekata, sveobuhvatna EQ kontrola sa dodanim Resonance i Presence kontrolama u master sekciji, izbor režima USB audio izlaza… sve je to dotupno na ARCHITECT softveru koji je izgrađen kao moćna kontrolna platforma za Blackstar pojačala.

Pogledajte ponudu ID:CORE V3 pojačala  u Artist d.o.o.


 

CabRig™ Lite – nova generacija DSP speaker simulacija

Lite verzija za rad na ID:CORE V3 seriju pojačala

 

Blackstar pojačala imaju softversko/hardverski dodatak koji će obradovati gitariste koji modeliranju zvuka prilaze sa višeg nivoa. CabRig™ Lite je napredni DSP softver koji omogućava simulaciju gitarskih kabineta na način kao da su ozvučeni mikrofonima u prostoru. To daje nevjerovatne detalje zvuku i kao rezultat, bolji ugođaj gitaristi dok svira. Specijalno je dizajniran da radi sa Blackstar ID:CORE V3 serijom pojačala koja su već duže vrijeme možda i najbolji izbor za kućno vježbanje i snimanje, te male barske svirke.

Similacije kabineta su bazirane na Impulse Response (IR) fajlovima sa naprednim algoritimima koji oponašaju odziv zvučnika, kabineta, mikrofona i sobe sa fantastičnim detaljima. CabRig Lite softveru se pristupa kroz matični Architect softver koji dobijate po online registraciji Blackstar pojačala koje je dizjnirano da radi u ovom sistemu.


 

CabRig™ – puna verzija sa podešavanjima za pro studio

Ova puna verzija je dizajnirana da radi sa Dept10 Dual pedalama, St. James i Amped pojačalima

CabRig je puna verzija softvera koja radi sa novom generacijom Blackstar proizvoda – Dept10 Dual drive i distortion pedalama, Amped serijom floorboard pojačala i St. James serijom combo i head lampaša.

 

Pogledajte ponudu AMPED pojačala  u Artist d.o.o.

 

Na ovoj verziji su dostupne proširene kontrole poput sofisticiranog master EQ-a sa studijskim podešavanjima tona do najsitnijih detalja. Izbor tipa poweramp-a sa EL84/EL34/6L6 lampama ili veća kontrola nad virtuelnom sobom u koju stavljate svoj izabrani kabinet i vrstu mikrofona.
Na St. James pojačalima čak imate mogućnost ubacivanja dva kabineta u stereo formaciji za impresivno iskustvo u svirci.

 

Pogledajte ponudu St. James pojačala  u Artist d.o.o.


 

Architect & CabRig software zaključak:

U današnje vrijeme je skoro nezamislivo baviti se električnim gitarama, a ne imati neku verziju softvera za modeliranje ili snimanje gitare na računaru. Iako mnogi ne žele da se mnogo upuštaju u ovu tehniku, postoje alati koji će zainteresovati i one najtvrdokornije “odbijače” modeliranja i DSP procesinga.
Blackstar su stvorili savršenu simbiozu izmežu pojačala i softvera i na suptilan način omogućavaju svima da se zabave modeliranjem zvuka gitare i početnicima sa practice amp pojačalima i profesionalcima koji snimaju zvuk na visokoprodukcijskom nivou.


 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavite kupovinu